Monday, February 06, 2023
..:: CONCURSURI ::..
| Login
 Sectia de Neurochirurgie Minimize

Sectia de Neurochirurgie din cadrul SCJUBV, infiintata in anul 1982, a cunoscut o dezvoltare continua, iar in momentul de fata in acest serviciu activeaza o echipa tanara si profesionista implicata atat in tratamentul pacientilor cu afectiuni de urgenta, cat si in tratamentul pacientilor cronici.

Brasovul este cunoscut in tara ca cea mai importanta zona turistica. Aceasta clasificare binemeritata aduce pe langa beneficii si situatii neprevazute reprezentate de urgente  traumatice. Calitatea turismului brasovean cuprinde la criterii si posibilitatea asistentei medicale de urgenta. Una din misiunile SCJUBV este si acordarea serviciilor medicale in regim de urgent pentru pacientii politraumatizati.

Interventiile chirurgicale pentru pacientii cu patologie cronica neurochirurgicala oferite de SCJUBV: patologia tumorala cerebrala, traumatologia cranio-cerebrala, hidrocefalia, traumatologia vertebro-medulara (rahisinteza), patologia infectioasa a sistemului nervos central si patologia degenerativa a coloanei vertebrale.

Sala de operatie recent reorganizata detine urmatoarele dotari:

  • Microscop operator
  • Craniotom
  • High speed Drill
  • Cadru Mayfield
  • Aparat de radiologie mobil           (C-arm)
  • 2 aparate de electrocoagulare
  • Instrumentar de microchirurgie
  • 3 truse de craniotomie
  • 2 truse pentru chirurgie spinala


  
 Concursuri Minimize


FORMULAR  de înscriere la concurs , click AICI 

ACORD PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL pentru inscriere la concurs , click AICI

 


  26.01.2023  Anunț concurs pentru postul contractual pe  perioadă nedeterminată de Economist II la serviciul Financiar.

  Pentru detaliiclic AICI.


  25.01.2023    Spitalul Clinic Județean de Urgentă Brașov organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de Director Medical pe durată determinată.

    Pentru detaliiclick AICI.

    Pentru calendarul de desfășurareclick AICI.

    Pentru bibliografieclick AICI.

    Pentru structura si temele-cadru pentru proiectul de specialitateclick AICI.


  18.11.2022   Anunț privind rezultatul contestației la concursul pentru  ocuparea postului temporar vacant pe perioada determinata de Economist I la Serviciul Contabilitate .

 Pentru detalii, clic AICI.


  17.11.2022  Borderou cu rezultate finale obținute la concursul pentru ocuparea postului contractual vacant pe perioadă determinată de Economist I, la serviciul Contabilitate.

  Pentru detaliiclic AICI.  Pentru întrebări interviu, clic AICI.


  15.11.2022  Borderou cu rezultate obținute la proba scrisă pentru ocuparea postului contractual vacant pe perioadă determinată de Economist I, la serviciul Contabilitate.

  Pentru detaliiclic AICI.  Pentru testul grilăclic AICI.


 15.11.2022  Borderou cu rezultate obținute la proba scrisă a concursului de promovare în grad superior  din funcția de Auditor, gradul II în funcția de Auditor, gradul I.

  Pentru detaliiclic AICI.   Pentru testul grilăclic AICI.


  15.11.2022  Borderou cu rezultate finale obținute la examenul de promovare în treapta profesională din funcția de Muncitor calificat,treapta II-meseria liftier în funcția de      Muncitor calificat, treapta I-meseria liftier.

  Pentru detaliiclic AICI.   Pentru testul de  promovareclic AICI.  


  15.11.2022  Borderou cu rezultate finale obținute la examenul de promovare în grad profesional din funcția de Fiziokinetoterapeut în funcția de  Fiziokinetoterapeut, grad specialist.

  Pentru detaliiclic AICI.   Pentru barem examenclic AICI.  


  14.11.2022   Anunț privind rezultatul selectiei dosarelor depuse pentru examenul de promovare în grad profesional din funcția de Auditor, gradul II în funcția de Auditor, gradul I.

 Pentru detalii, clic AICI.


  14.11.2022   Anunț privind rezultatul selectiei dosarelor depuse pentru examenul de promovare în grad profesional din funcția de Fiziokinetoterapeut în funcția de Fiziokinetoterapeut, grad specialist.

 Pentru detalii, clic AICI.


  14.11.2022   Anunț privind rezultatul selectiei dosarelor pentru examenul de promovare în treapta profesională din funcția de Muncitor calificat,treapta II-meseria liftier în funcția de Muncitor calificat, treapta I-meseria liftier. 

 Pentru detalii, clic AICI.


  09.11.2022   Anunț privind rezultatul final al  selectiei dosarelor pentru  ocuparea postului temporar vacant pe perioada determinata de Economist I la Serviciul Contabilitate .

 Pentru detalii, clic AICI.


  07.11.2022   Anunț privind rezultatul selectiei dosarelor pentru  ocuparea postului temporar vacant pe perioada determinata de Economist I la Serviciul Contabilitate .

 Pentru detalii, clic AICI.


  28.10.2022   Anunț privind ocuparea postului temporar vacant pe perioada determinata de Economist I la Serviciul Contabilitate .

 Pentru detalii, clic AICI. Pentru tematica si bibliografie, clic AICI. Pentru fisa postului, clic AICI.


  27.10.2022     Anunț examen promovare pentru posturile: Auditor II , Fiziokinetoterapeut,Muncitor calificat treapta II-meseria liftier.

  Pentru detaliiclic AICI. Pentru tematica si bibliografie Auditor Iclic AICI. Pentru bibliografie  Muncitor calificat treapta I-meseria liftierclic AICI. Pentru tematica si bibliografie Fiziokinetoterapeut, clic AICI.


  17.10.2022   Anunț privind rezultatele finale obținute la concursul pentru postul  de funcționar de securitate la Compartimentul de gestionare a informațiilor clasificate.

 Pentru detalii, clic AICI.


  17.10.2022   Anunț privind rezultatele finale obținute la concursul pentru postul de Referent II la Serviciul RUNOS 

 Pentru detalii, clic AICI.


  17.10.2022   Anunț privind rezultatele obținute la proba practică pentru postul  de funcționar de securitate la Compartimentul de gestionare a informațiilor clasificate.

 Pentru detalii, clic AICI.


  17.10.2022   Anunț privind rezultatele obținute la proba practică pentru postul de Referent II la Serviciul RUNOS 

 Pentru detalii, clic AICI.


  12.10.2022   Anunț privind rezultatul concursului pentru postul de Referent II la Serviciul RUNOS 

 Pentru detalii, clic AICI.


  12.10.2022   Anunț privind rezultatul concursului pentru postul  de funcționar de securitate la Compartimentul de gestionare a informațiilor clasificate.

 Pentru detalii, clic AICI.


  06.10.2022   Anunț privind rezultatul contestației depuse la selecția de dosare pentru ocuparea postului  de funcționar de securitate la Compartimentul de gestionare a informațiilor clasificate.

 Pentru detalii, clic AICI.


  04.10.2022   Anunț privind rezultatul selectiei dosarelor privind concursul pentru ocuparea unui post de Referent II la Serviciul RUNOS 

 Pentru detalii, clic AICI.


  04.10.2022   Anunț privind rezultatul selectiei dosarelor privind concursul pentru ocuparea unui post de funcționar de securitate la Compartimentul de gestionare a informațiilor clasificate.

 Pentru detalii, clic AICI.


  04.10.2022   Rezultatul obținut la examenul de promovare în funcția de Economist la Serviciul Contabilitate.

 Pentru detalii, clic AICI.


  28.09.2022   Anunț privind ocuparea postului vacant cu norma intreaga de medic primar confirmat in  specialitatea Chirurgie Cardiovasculara.
  Pentru detalii, clic AICI.


  22.09.2022   Rezultatul concursului pentru postul de Biolog Principal.

 Pentru detalii, clic AICI.


  22.09.2022   Rezultatul concursului pentru postul  de medic specialist confirmat în specialitatea Oftalmologie.

 Pentru detalii, clic AICI.


  21.09.2022     Anunț examen promovare într-o funcție pentru care este prevăzut un nivel de studii superior a personalului contractual din cadrul SCJUBV.

  Pentru detaliiclic AICI.    Pentru tematica și bibliografieclic AICI. 


  21.09.2022   Rezultatul concursului pentru postul  de medic specialist Radiologie-Imagistică Medicală.

 Pentru detalii, clic AICI.


  21.09.2022   Anunț privind ocuparea postului vacant cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Oftalmologie.

  Pentru detalii, clic AICI.


  21.09.2022   Anunț privind ocuparea postului vacant cu jumătate de normă de biolog principal.

  Pentru detalii, clic AICI.


  20.09.2022     Anunț concurs pentru posturile: Referent II la Serviciul RUNOS, Funcționar de securitate la Compartimentul pentru gestionarea informațiilor clasificate.

  Pentru detaliiclic AICI.    Pentru fisa postului referent II la Serviciul RUNOS , clic AICI.    Pentru tematica si bibliografie referent II la Serviciul RUNOSclic AICI. Pentru fisa postului Funcționar de securitate la Compartimentul pentru gestionarea informațiilor clasificate clic AICI. Pentru bibliografie Funcționar de securitate la Compartimentul pentru gestionarea informațiilor clasificateclic AICI.


   19.09.2022     Rezultatul concursului pentru postul de medic in specialitatea ATI.

  Pentru detaliiclic AICI.


  16.09.2022   Anunț privind ocuparea postului vacant cu normă întreagă de medic specialist Radiologie-Imagistică Medicală.

 Pentru detalii, clic AICI.


   14.09.2022     Rezultatul concursului pentru postul de medic specialist in specialitatea stomatologie.

  Pentru detaliiclic AICI.


   14.09.2022   Anunț privind ocuparea posturilor de medic specialist confirmat și a posturilor cu normă intreagă de medic în specialitatea Terapie Intensivă la secția clinică ATI.
  Pentru detalii, clic AICI.


  13.09.2022   Anunt privind ocuparea posturilor de medic specialist in specialitatea stomatologie generala la UPU-SMURD.

 Pentru detalii, clic AICI.


 24.08.2022   Anunt privind rezultatul examenului de ocupare a postului de medic primar specialitatea  Cardiologie.

 Pentru detalii, clic AICI.


  11.08.2022   Anunt privind rezultatul examenului de ocupare a postului de medic specialist ORL.

 Pentru detalii, clic AICI.


   03.08.2022    Anunt privind rezultatul selectiei dosarelor pentru concursul pentru medici, conform anuntului din publicatia 'Viata Medicala'.

  Pentru detaliiclic AICI.


  02.08.2022     Rezultatul contestatiei la  concursul pentru postul de asistent medical medicina generala.

  Pentru detaliiclic AICI.


    29.07.2022     Rezultatul concursului pentru posturile de infirmiera, brancardier, ingrijitoare si manipulant bunuri.

  Pentru detaliiclic AICI.


    29.07.2022     Rezultatul concursului pentru posturile de registrator medical.

  Pentru detaliiclic AICI.


    29.07.2022     Rezultatul concursului pentru posturile de asistent social UPU-SMURD.

  Pentru detaliiclic AICI.


    29.07.2022     Rezultatul concursului pentru posturile de asistent medical generalist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    28.07.2022     Rezultatul concursului pentru posturile de asistent radiologie.

  Pentru detaliiclic AICI.


    27.07.2022     Rezultatul concursului pentru posturile de asistent laborator.

  Pentru detaliiclic AICI.


    27.07.2022     Rezultatul concursului pentru posturile de asistent farmacist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    27.07.2022     Rezultatul concursului pentru posturile de electrician si muncitor necalificat.

  Pentru detaliiclic AICI.


    26.07.2022     Repartizarea candidatilor admisi la interviu: asistente, asistent social, registrator medical, brancardier si manipulant.

  Pentru detaliiclic AICI.


    26.07.2022     Rezultatul final al concursului pentru ocuparea posturilor de Analist IA si Analist Programator Ajutor.

  Pentru detaliiclic AICI.


    26.07.2022     Rezultatul selectiei dosarelor pentru concursul pentru medici, conform anuntului din publicatia 'Viata Medicala'.

  Pentru detaliiclic AICI.


    26.07.2022     Rezultatul final al concursului pentru postul Sef Serviciu Administrativ.

  Pentru detaliiclic AICI.


    26.07.2022     Rezultatul contestatiei la  concursul pentru postul de asistent medical.

  Pentru detaliiclic AICI.


    25.07.2022     Rezultatul contestatiei la  concursul pentru postul de Analist Programator Ajutor.

  Pentru detaliiclic AICI.


    25.07.2022     Rezultatul contestatiei la concursul pentru postul de Asistent Farmacist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Infirmiera, Ingrijitoare, Manipulant Bunuri,Brancardier.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Registrator Medical.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent Social UPU.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Analist Programator si Analist Programator Ajutor.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea postului de Sef Serviciu Administrativ.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent Medical Generalist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent Farmacist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent Medical Laborator.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent Medical Radiologie.

  Pentru detaliiclic AICI.


    21.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de electrician si muncitor necalificat.

  Pentru detaliiclic AICI.


    20.07.2022     Rezultatul concursului pentru ocuparea posturilor de asistent medical si ingrijitoare.

  Pentru detaliiclic AICI.


    19.07.2022     Erata la rezultatele de selectie a dosarelor pentru concursul pentru postul de infirmiera.

  Pentru detaliiclic AICI.


    19.07.2022     Anunt referitor la concursul pentru ocuparea posturilor de electrician si muncitor necalificat.

  Pentru detaliiclic AICI.


    19.07.2022     Anunt referitor la concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical laborator si asistent medical radiologie.

  Pentru detaliiclic AICI.


    19.07.2022     Anunt privind rezultatul selectiei dosarelor pentru concursul pentru ocuparea posturilor de asistent farmacist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    19.07.2022     Anunt privind rezultatul selectiei dosarelor pentru concursul pentru ocuparea posturilor de registrator medical.

  Pentru detaliiclic AICI.


    19.07.2022     Anunt privind rezultatul selectiei dosarelor pentru concursul pentru ocuparea posturilor de asistent social UPU-SMURD.

  Pentru detaliiclic AICI.


    19.07.2022     Anunt privind rezultatul selectiei dosarelor pentru concursul pentru ocuparea posturilor de infirmiera, ingrijitoare, manipulant bunuri, brancardier.

  Pentru detaliiclic AICI.


    19.07.2022     Anunt privind rezultatul selectiei dosarelor pentru concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical medicina generala.

  Pentru detaliiclic AICI.


    18.07.2022     Anunt privind rezultatul la concursul pentru ocuparea postului de referent la Serviciul RUNOS.

  Pentru detaliiclic AICI.


    18.07.2022     Anunt privind rezultatul la concursul pentru ocuparea postului de casier la Serviciul Financiar.

  Pentru detaliiclic AICI.


    15.07.2022     Borderoul notare proba scrisa la concursul pentru asistent medical generalist si ingrijitoare.

  Pentru detaliiclic AICI.     Pentru rezultate grila asistent medicalclic AICI.     Pentru rezultate grila ingrijitoareclic AICI.


    15.07.2022     Anunt privind candidatii admisi in urma depunerii documentelor lipsa la dosar pentru concursul pentru postul de asistent medical radiologie.

  Pentru detaliiclic AICI.


    15.07.2022     Anunt privind candidatii admisi in urma depunerii documentelor lipsa la dosar pentru concursul pentru postul de asistent medical laborator.

  Pentru detaliiclic AICI.


    15.07.2022     Rezultatul contestatiei la selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de asistent medical farmacist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    15.07.2022     Anunt privind concursul si completarea dosarului pentru  ocuparea a postului de asistent medical farmacist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    15.07.2022     Rezultatul contestatiei la concursul pentru postul de asistent medical generalist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    14.07.2022     Anunt privind rezultatul la proba scrisa pentru postul de referent la Serviciul RUNOS.

  Pentru detaliiclic AICI.


    14.07.2022     Anunt privind rezultatul la proba scrisa pentru postul de casier la Serviciul Financiar.

  Pentru detaliiclic AICI.


    14.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru posturile de analist programator si analist programator ajutor.

  Pentru detaliiclic AICI.


    14.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de Sef Serviciu Administrativ-Transporturi.

  Pentru detaliiclic AICI.


    13.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru posturile de muncitori calificati electricieni, muncitori necalificati.

  Pentru detaliiclic AICI.


    13.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de registrator medical:

  Pentru detaliiclic AICI.


    13.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de asistent social UPU:

  Pentru detaliiclic AICI.


    13.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de infirmiera, ingrijitoare, manipulant bunuri si brancardier:

  Pentru detaliiclic AICI.


    13.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de asistent medical medicina generala:

  Pentru detaliiclic AICI.


    13.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de asistent medical laborator analize medicale:

  Pentru detaliiclic AICI.


    13.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de asistent medical radiologie:

  Pentru detaliiclic AICI.


    13.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de asistent medical farmacist:

  Pentru detaliiclic AICI.


    12.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru posturile de asistent medical, infirmiere si ingrijitoare:

  Pentru detaliiclic AICI.


 

    08.07.2022     Anunt concurs pentru ocupare post de medic anestezist:

  Pentru detaliiclic AICI.    Tematica si bibliografie, clic aici:AICI.


      08.07.2022     Anunt concurs pentru ocupare posturi de medici in diverse specialitati si post de biolog:

  Pentru detaliiclic AICI.

  Tematica si bibliografie:

   Biolog clic AICI.     Medic stomatolog clic AICI.     Medic oftalmolog clic AICI.     Medic ORL clic AICI.     Medic chirurgie cardiaca clic AICI.     Medic ATI clic AICI.     Medic anestezist UPU clic AICI.     Medic radiologie clic AICI.    


    07.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul medic la TIC:

  Pentru detaliiclic AICI.


    06.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de Referent la serviciul RUNOS:

  Pentru detaliiclic AICI.


    06.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de casier la Serviciul Financiar:

  Pentru detaliiclic AICI.


    06.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru posturile de asistent medical, infirmiera, ingrijitoare:

  Pentru detaliiclic AICI.


  04.07.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru medic UPU:

  Pentru detaliiclic AICI.


  30.06.2022     Notele obtinute la examenul pentru postul de medic hematologie:

  Pentru detaliiclic AICI.


  30.06.2022     Erata la anuntul din data de 28 iunie 2022:

  Pentru detaliiclic AICI.


  29.06.2022     Anunt concurs diverse posturi:

  Pentru detaliiclic AICI.    Pentru fisa postului si tematica a se vedea anuntul din data de 28 iunie 2022.


  29.06.2022     Anunt concurs pentru posturile:Sef Transporturi, Analist Programator, Analist Programator Ajutor.

  Pentru detaliiclic AICI.    Pentru fisa postului analist programator ajutor, clic AICI.    Pentru tematica si bibliografie analist programator ajutorclic AICI.    Pentru fisa postului si bibliografie analist programator clic AICI.    Pentru fisa postului sef administrativ, clic AICI.    Pentru bibliografie sef administrativ, clic AICI.


  29.06.2022     Anunt examen pentru postul de medic specialist UPU:

  Pentru detaliiclic AICI.


  28.06.2022     Anunt examen pentru postul de medic specialist hematologie:

  Pentru detaliiclic AICI.


    28.06.2022     Anunt privind scoaterea la concurs a posturilor pe perioada nedeterminata de asistent medical, asistent social, asistent farmacist, asistent medical laborator, asistent medical radiologie, registrator medical, infirmiera, ingrijitoare, brancardier, manipulant bunuri, electrician, muncitor necalificat. 

  Pentru detaliiclic AICI.   Fisa postului asistent medical generalist, clic AICI.   Fisa postului asistent medical generalist UPU, clic AICI.   Fisa postului asistent medical ATI, clic AICI.   Fisa postului asistent medical TIC, clic AICI.   Fisa postului asistent medical laborator, clic AICI.   Fisa postului asistent medical radiologie, clic AICI.   Fisa postului asistent medical farmacist, clic AICI.   Fisa postului asistent medical instrumentar, clic AICI.   Fisa postului registrator, clic AICI.   Fisa postului infirmiera, clic AICI.   Fisa postului ingrijitoare, clic AICI.   Fisa postului brancardier, clic AICI.   Fisa postului electrician, clic AICI.   Fisa postului muncitor necalificat, clic AICI.   Tematica si bibliografie asistent social, clic AICI.   Tematica asistent medical farmacist, clic AICI.   Bibliografie asistent medical laborator, clic AICI.   Bibliografie asistent medical radiologie, clic AICI.   Bibliografie asistent medical generalist, clic AICI.   Bibliografie infirmiera, ingrijitoare, brancardier, clic AICI.   Bibliografie manipulant bunuri, clic AICI.   Bibliografie registrator medical, clic AICI.   Bibliografie electrician, clic AICI.   Bibliografie muncitor necalificat, clic AICI.


    24.06.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru posturile de fiziokinetoterapeut:

  Pentru detaliiclic AICI.


    24.06.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru posturile de medic specialist Anatomie Patologica:

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.06.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru posturile de manipulant bunuri si garderobier:

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.06.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru posturile de fiziokinetoterapeut:

  Pentru detaliiclic AICI.


    21.06.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru posturile de medic medicina interna:

  Pentru detaliiclic AICI.


    21.06.2022     Anunt concurs referent RUNOS(Resurse Umane) si casier la serviciul Financiar:

  Pentru detaliiclic AICI. Pentru fisa postului referentclic AICI.    Pentru fisa postului casierclic AICI.


    20.06.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru posturile de manipulant si garderobier:

  Pentru detaliiclic AICI.


    20.06.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru posturile de fiziokinetoterapeut:

  Pentru detaliiclic AICI.


   16.06.2022     Anunt privind inscrierea la concurs pentru postul de medic la TIC:

  Pentru detaliiclic AICI Pentru tematicaclick AICI         IMPORTANT: la inscriere se va depune si Certificatul de integritate comportamentala.


   15.06.2022     Anunt privind concurs pentru postul de medic specialist in specialitatea Anatomie Patologica:

  Pentru detaliiclic AICI.


   15.06.2022     Anunt privind notele obtinute de candidati la concursul pentru medic ATI:

  Pentru detaliiclic AICI.


   14.06.2022     Anunt privind concursul pentru postul de medic in specialitatea Medicina Interna la sectia Interne 1:

  Pentru detaliiclic AICI.


    10.06.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru posturile de fiziokinetoterapeut:

  Pentru detaliiclick AICI.


   09.06.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru posturile de manipulant bunuri si garderobier:

  Pentru detaliiclic AICI.


    08.06.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru posturile de fiziokinetoterapeut:

  Pentru detaliiclic AICI.


   08.06.2022     Anunt privind concursul pentru postul de medic ATI:

  Pentru detaliiclic AICI.


   30.05.2022     Repartitie pe sectii a personalului auxiliar:

  Pentru detaliiclic AICI.


   30.05.2022     Rezultatul final la concursul pentru posturile de personal auxiliar:

  Pentru detaliiclick AICI.


   30.05.2022     Repartitia asistentilor medicali la examenul de ocupare a posturilor de asistenti medicali pe perioada nedeterminata:

  Pentru detaliiclick AICI.


   30.05.2022     Rezultatul la concursul pentru postul de Medic Specialist Boli Infectioase:

  Pentru detaliiclick AICI.


   27.05.2022     Rezultatul la concursul pentru posturi din Serviciul Administrativ Transporturi:

  Pentru detaliiclick AICI.


   27.05.2022     Rezultatul la concursul pentru medic neurolog:

  Pentru detaliiclick AICI.


   27.05.2022     Rezultatul la concursul pentru asistent medical:

  Pentru detaliiclick AICI.


   27.05.2022     Rezultatul la examenul de promovare in grad profesional la Serviciul Financiar:

  Pentru detaliiclick AICI.


   27.05.2022     Rezultatul final la concursul pentru postul de Referent de Specialitate la Serviciul Managmentul Calitatii:

  Pentru detaliiclick AICI.


   27.05.2022     Rezultatul final concursul pentru postul de medic, chirurgie generala:

  Pentru detaliiclick AICI.


   26.05.2022     Rezultatele la examenul de promovare pentru operator la Serviciul de Achizitii Publice:

  Pentru detaliiclick AICI.


   26.05.2022     Rezultatele la examenul de promovare pentru economist la Serviciul de Achizitii Publice:

  Pentru detaliiclick AICI.


  25.05.2022     Anunt privin concursul pentru posturile de fiziokinetoterapeut, garderobiera, manipulant bunuri:

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru bibliografieclick AICI.

   Pentru fisa postului fiziokinetoterapeutclick AICI.

   Pentru fisa postului garderobieraclick AICI.

   Pentru fisa postului manipulantclick AICI.


  25.05.2022     Rezultate contestatii la examenul pentru postul de inginer specialist IA:

  Pentru detaliiclick AICI.


  25.05.2022     Rezultate contestatii la examenul pentru posturile de asistenti medicali:

  Pentru detaliiclick AICI.


  24.05.2022     Anunt privind  rezultatele la proba scrisa a examenului pentru posturile de personal auxiliar:

  Pentru detaliiclick AICI.


  24.05.2022     Anunt privind rezultatele la proba scrisa a examenului pentru posturile de asistenti medicali ATI:

  Pentru detaliiclick AICI.


   24.05.2022     Anunt privind rezultatele la proba scrisa a examenului pentru posturile de la Serviciul Administrativ-Transporturi:

  Pentru detaliiclick AICI.


  23.05.2022     Anunt privind notele obtinute la concursul de Medic Specialist Medicina de Urgenta:

  Pentru detaliiclick AICI.


  23.05.2022     Anunt privind rezultatul probei scrise la concursul pentru personal auxiliar:

  Pentru detaliiclick AICI.


  23.05.2022     Anunt privind rezultatul probei scrise la concursul pentru postul de Referent de Specialitate la Serviciul de Managementul Calitatii:

  Pentru detaliiclick AICI.


  23.05.2022     Anunt privind punctaje, subiecte si rezolvarea subiectelor la concursul pentru asistente, registrator medical, brancardier, ingrijitoare:

  Asistent medical generalist specialitati chirurgicaleclick AICI.

  Asistent medicl generalist specialitati generaleclick AICI.

  Asistent medical generalist sectia UPU - SMURDclick AICI.

   Asistent medical ATIclick AICI.

  Registrator UPUclick AICI.

  Brancardierclick AICI.

  Ingrijitoareclick AICI.

  Infirmieraclick AICI.


  23.05.2022     Anunt privind situatia candidatilor inscrisi la examenul de ocupare a posturilor pe perioada nedeterminata din 19 mai 2022:

  Pentru Serviciul Administrativ-Transporturi: inginerclick AICI.

  Pentru Serviciul Managementul Calitatiiclick AICI.

  Pentru Sectia UPU-SMURDclick AICI.

  Pentru SPIIAMclick AICI.

  Pentru sectia Chirurgie Generala IIclick AICI.


   20.05.2022     Anunt privind situatia candidatilor(asistenti medicali, personal auxiliar, si registrator medical) inscrisi la examenul din 23.05.2022.

  Pentru detaliiclick AICI.


    20.05.2022     Anunt privind modificarea calendarului examenului pentru asistenti medicali si personal auziliar.

  Pentru detaliiclick AICI.


   17.05.2022     Anunt privind organizarea de examene in vederea incadrarii pe perioada nedeterminata pentru posturile de: medic specialist, asistent medical, infirmiera, brancardier, ingrijitoare, referent de specialitate, inginer specialist.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru tematica medic specialist Boli Infectioaseclick AICI.

  Pentru tematica medic specialist Medicina de Urgentaclick AICI.

  Pentru tematica medic specialist Chirurgie Generalaclick AICI.

  Pentru tematica asistent medical generalist, specialitati generaleclick AICI.

  Pentru tematica asistent medical generalist, UPU-SMURDclick AICI.

  Pentru tematica asistent medical generalist, ATI, TIC, Cardiologie Interventionalaclick AICI.

  Pentru tematica asistent medical generalist, specialitati chirurgicaleclick AICI.

  Pentru tematica inginer aparatura medicalaclick AICI.

   Pentru tematica asistent medical Radiologieclick AICI.

  Pentru tematica si bibliografia Managementul Calitatiiclick AICI.

  Pentru tematica si bibliografia Registrator Medical UPUclick AICI.

  Pentru tematica si bibliografia brancardierclick AICI.

  Pentru tematica si bibliografia infirmieraclick AICI.

  Pentru tematica si bibliografia infirmiera debutanta, click AICI.

  Pentru tematica si bibliografia ingrijitoareclick AICI.

  Pentru bibliografie sofer si muncitor necalificatclick AICI.

  Pentru formular cerere inscriereclick AICI.

  Pentru declaratie privind prelucrarea datelor cu caracter personalclick AICI.

  Pentru decizia de organizare si desfasurare exameneclick AICI.

  Pentru anexa la decizia de organizare si desfasurare exameneclick AICI.


    17.05.2022     Anunt privind rezultatul probei de selectie a dosarelor pentru concursul de medic specialist.

  Pentru detaliiclick AICI.


    16.05.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru functia de Director Financiar-Contabil.

  Pentru detaliiclick AICI.


   13.05.2022     Anunt promovare in grad profesional a personalului din cadrul SCJU Brasov.

  Pentru detaliiclick AICI.


   09.05.2022     Anunt privind rezultatul selectiei dosarelor pentru participarea la concursul pentru functia de Director Financiar-Contabil.

  Pentru detaliiclick AICI.


   06.05.2022     Anunt privind rezultatul selectiei dosarelor pentru participarea la concursul pentru posturile de medic specialist.

  Pentru detaliiclick AICI.


   06.05.2022     Anunt privind rezultatul final al concursului pentru postul de medic specialist la Ambulatoriul pentru Sportivi.

  Pentru detaliiclick AICI.


   04.05.2022     Anunt privind rezultatul final al concursului pentru ocuparea postului de referent IA la serviciul RUNOS.

  Pentru detaliiclick AICI.


   02.05.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru ocuparea postului de referent IA la serviciul RUNOS.

  Pentru detaliiclick AICI.


   29.04.2022     Anunt privind incetarea concursului pentru ocuparea postului de medic boli infectioase.

  Pentru detaliiclick AICI.


   29.04.2022     Anunt privind rezultatele concursului pentru ocuparea postului de medic medicina interna.

  Pentru detaliiclick AICI.


   29.04.2022     Anunt privind rezultatele obtinute la concursul pentru posturile de ingrijitoare, muncitor necalificat, sofer, electrician.

  Pentru detalii ingrijitoare, muncitor necalificat si soferclick AICI electrician, click AICI.


   26.04.2022     Anunt privind rezultatele la proba scrisa la concursul pentru ocuparea posturilor de ingrijitoare si muncitor necalificat la serviciul Administrativ-Transporturi.

  Pentru detaliiclick AICI.


   19.04.2022     Anunt privind borderoul la concursul pentru Referent IA(M) conform anuntului de concurs nr. 10707/05.04.2022.

  Pentru detaliiclick AICI.


   18.04.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea functiei contractuale vacante de Director Financiar-Contabil pe durata determinata.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru calendarul de desfasurareclick AICI.

  Pentru bibliografieclick AICI.

  Pentru structura si temele-cadru pentru proiectul de specialitateclick AICI.

  Pentru acord privind prelucrarea datelor cu caracter personalclick AICI.

  Pentru cerere de inscriere la concursclick AICI.


   15.04.2022     Anunt privind rezultatele obtinute la contestatiile depuse in vederea ocuparii unui post de sofer autosanitara la Serviciul Administrativ Transporturi.

  Pentru detaliiclick AICI.


   15.04.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs urmatoarele posturi cu norma intreaga:

          - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Hematologie la Sectia Hematologie;

         - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Anatomie Patologica la Serviciul de Anatomie Patologica;

         - doua posturi de medic specialist confirmat in specialitatea Neurologie la Sectia clinica Neurologie;

          - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Boli infectioase la SPIAAM;

         - patru posturi de medic specialist confirmat in specialitatea Anestezie si terapie intensiva la Sectia clinica ATI;

         - patru posturi de medic specialist confirmat in specialitatea Medicina de urgenta la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru tematica:

          - medic specialist specialitatea Hematologieclick AICI;

         - medic specialist specialitatea Anatomie Patologicaclick AICI;

         - medic specialist specialitatea Neurologieclick AICI;

          - medic specialist specialitatea Boli infectioaseclick AICI;

         - medic specialist specialitatea Anestezie si terapie intensivaclick AICI;

         - medic specialist specialitatea Medicina de urgentaclick AICI.

 


   13.04.2022     Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea posturilor la Serviciul Tehnic Administrativ.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   12.04.2022     Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de medic in specialitatea medicina sportiva la Ambulatoriul pentru Sportivi.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   11.04.2022     Erata la rezultatele obtinute la contestatiile depuse la proba scrisa la examenul de promovare in grad imediat superior celui de debutant pentru asistenti medicali si infirmiere.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   11.04.2022     Anunt privind rezultatele obtinute de candidata la examenul de promovare in grad profesional din functia de economist II in functia de economist I la Serviciul Contabilitate.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   08.04.2022     Anunt privind rezultatele obtinute la contestatiile depuse la proba scrisa la examenul de promovare in grad imediat superior celui de debutant pentru asistenti medicali si infirmiere.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   08.04.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs un post cu norma intreaga de medic in specialitatea Medicina interna la Sectia clinica Medicina Interna I.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru tematicaclick AICI.


   07.04.2022     Anunt privind rezultatele la proba scrisa la examenul de promovare in grad imediat superior celui de debutant pentru infirmiere.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   06.04.2022     Anunt privind rezultatele la proba scrisa la examenul de promovare in grad imediat superior celui de debutant pentru asistenti medicali si registrator medical UPU-SMURD.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   05.04.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant pe perioada nedeterminata de referent IA (M) la Serviciul RUNOS.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru bibliografieclick AICI.

  Pentru fisa postuluiclick AICI.

 


   04.04.2022     Anunt privind rezultatele obtinute la contestatiile depuse la selectia dosarelor pentru examenul de promovare in grad imediat superior celui de debutant pentru asistenti medicali.

  Pentru detaliiclick AICI.


   04.04.2022     Anunt privind programarea examenului de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare celei de debutant pentru personalul contractual din cadrul SCJUBV.

  Pentru asistenti medicali si registrator medical UPUclick AICI.

  Pentru infirmiereclick AICI.


   01.04.2022     Anunt privind lista candidatilor admisi/respinsi la examenul de promovare in treapta imediat superioara celei de debutant pentru infirmiere, asistenti medicali si registrator medicali.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   30.03.2022     Anunt privind rezultatele concursului pentru ocuparea pe perioada determinata a postului de medic specialist medicina interna la Sectia Medicina Interna II si a postului de medic specialist medicina interna la Sectia Clinica Medicina Interna III.   .

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   30.03.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi contractuale vacante pe perioada nedeterminata:

         - un post de sofer autosanitara III la Serviciul Administrativ-Transporturi;

         - 4 posturi de ingrijitoare la Serviciul Administrativ-Transporturi;

         - 3 posturi de muncitor necalificat (deseuri/spatii verzi) la Serviciul Administrativ-Transporturi (pentru Pavilion Astra, Marzescu si Tractorul);

         - 4 posturi de muncitor IV-electricieni la Atelierul nr.2.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru cerere de inscriere la concursclick AICI.

  Pentru acord privind prelucrarea datelor cu caracter personalclick AICI.

  Pentru fisa postului:

         - sofer autosanitara IIIclick AICI;

         - ingrijitoareclick AICI;

         - muncitor necalificat (deseuri/spatii verzi)click AICI;

         - muncitor IV-electricieniclick AICI.

  Pentru bibliografie:

         - sofer autosanitara IIIclick AICI;

         - ingrijitoareclick AICI;

         - muncitor necalificat (deseuri/spatii verzi)click AICI;

         - muncitor IV-electricieniclick AICI.

 


   28.03.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs un post cu norma intreaga de medic in specialitatea Medicina sportiva la Ambulatoriul pentru sportivi din cadrul spitalului.

  Perioada de inscriere: 25 Martie-8 Aprilie 2022, ora 14:00.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru tematicaclick AICI.

 


   25.03.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare in grad profesional imediat superior a personalului contractual pentru functia de economist, gradul II.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru tematica si bibliografieclick AICI.

 


   23.03.2022     Anunt privind rezultatul final obtinut de candidata la probele concursului de ocupare a functiei vacante de medic sef la Laborator clinic de Analize Medicale.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   22.03.2022     Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea unui post temporar vacant de medic specialist in specialitatea medicina interna la:

         - Sectia Clinica Medicina Interna III - click AICI;

         - Sectia Clinica Medicina Interna II - click AICI.

 


   18.03.2022     Anunt privind rezultatul probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea unui post de referent IA (M) la Serviciul RUNOS .

  Pentru detaliiclick AICI.


   17.03.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare celei de debutant pentru personalul contractual din cadrul SCJUBV.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru tematica si bibliografie:

         - asistenti medicali generalisti, specialitati medicale - click AICI;

         - asistenti medicali generalisti, specialitati chirurgicale- click AICI;

         - asistenti medicali generalisti ATI si TIC - click AICI;

         - asistenti medicali generalisti UPU - click AICI;

         - asistenti medicali generalisti, laborator de angiografie - click AICI;

         - asistenti medicali radiologie - click AICI;

         - asistenti medicali endoscopie - click AICI;

         - asistenti medicali, laborator analize medicale - click AICI;

         - asistenti medicali generalisti, ambulator - click AICI;

         - registrator medical UPU - click AICI;

         - infirmiere - click AICI.

 


   16.03.2022     Anunt privind notele obtinute de candidati la examenul de medic specialist Medicina interna.

  Pentru detaliiclick AICI.


   16.03.2022     Anunt privind examenul pentru ocuparea functiei vacante de conducere de sef de laborator la Laborator Clinic Analize Medicale.

  Pentru detaliiclick AICI.


   11.03.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi temporar vacante cu norma intreaga:

                            - medic specialist, specialitatea medicina interna la Sectia Medicina Interna II;

                            - medic specialist, specialitatea medicina interna la Sectia clinica Medicina Interna III;

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru tematicaclick AICI.


   09.03.2022     Concursul pentru ocuparea postului vacant de medic specialitatea medicina interna  la Sectia Clinica Medicina Interna I va avea loc luni 14 martie 2022, ora 9:00 , la sediul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, din str.Calea Bucuresti nr.25-27 Brasov, etajul VI.

 


   03.03.2022     Anunt privind rezultatul final al concursului pentru ocuparea postului de medic primar specialitatea medicina de laborator la Laborator Clinic Analize Medicale.

  Pentru detaliiclick AICI.


   03.03.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs un post contractual pe perioada nedeterminata de referent IA (M) la Serviciul RUNOS.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru bibliografieclick AICI.

  Pentru fisa postuluiclick AICI.


   01.03.2022   Concursul pentru ocuparea postului de medic primar specialitatea medicina de laborator va avea loc in data de 02.03.2022, ora 9:00, la sediul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, din str. Calea Bucuresti, nr.25-27, Brasov.


   11.02.2022   Anuntpentru inscriere la concurs pentru medic primar medicina interna.

  Pentru detaliiclic AICI.


    11.02.2022   Anunt privind rezultatul concursului pentru ocuparea unui post de medic la sectia ATI.

  Pentru detaliiclic AICI.


   10.02.2022   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul pentru ocuparea unui post de medic la sectia Medicina Interna 1.

  Pentru detaliiclic AICI.


   08.02.2022   Concursul organizat in vederea ocuparii a 12 posturi vacante de medic specialist, in specialitatea A.T.I. la Sectia Clinica A.T.I., va avea loc in perioada 10-11 februarie 2022 la ora 10:00 la sediul SCJUBV, din strada Calea Bucuresti nr. 25-27.


   01.02.2022   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea functiei de Sef Laborator Clinic Analize Medicale.

   Pentru detaliiclick AICI. 


   28.01.2022   Pentru rezultatul final la concursul pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea  medicina interna la Sectia Clinica Medicina Interna I, clic AICI.


   27.01.2022   Pentru rezultatele finale la concursul de infirmier la SCJU Brasov, clic AICI.


   27.01.2022   Pentru rezultatele finale la concursul de brancardier la SCJU Brasov, clic AICI.


   27.01.2022   Pentru rezultatele finale la concursul de asistent medical medicina generala la SCJU Brasov, clic AICI.


    26.01.2022   Pentru rezultatul contestatiei la concursul de asistent la sectia ATI, clic AICI.


   26.01.2022   Concursul pentru ocuparea unui post de medic specialist confirmat in specialitatea medicina interna la Sectia Clinica Medicina Interna I va avea loc in data de 27 ianuarie 2022 ora 9 00, la sediul S.C.J.U.Brasov din str.Calea Bucuresti nr.25 - 27 Brasov.


   25.01.2022   Anunt privind borderoul de notare la proba scrisa pentru functiile:

                            - asistent medical in specialitatea medicina generala la Sectia clinica ATIclick AICI;

                            - infirmiera la Sectia clinica ATIclick AICI;

                            - brancardier la Sectia clinica ATIclick AICI.


   20.01.2022   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs un post cu norma intreaga de medic in specialitatea Medicina interna la Sectia clinica Medicina interna I.

   Perioada de inscriere: 21 ianuarie - 4 februarie 2022, ora 14:00.

   Pentru detaliiclick AICI.

 

   Pentru tematicaclick AICI.


   14.01.2022   Anunt privind selectia dosarelor la concursul de angajare pe perioada nedeterminata pentru posturile:

                            - asistent medical in specialitatea medicina generala la Sectia clinica ATIclick AICI;

                            - infirmiera la Sectia clinica ATIclick AICI;

                            - brancardier la Sectia clinica ATIclick AICI.


   14.01.2022   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs functia de sef Laborator clinic de Analize medicale.

   Perioada de inscriere: 14-28 ianuarie 2022, ora 14:00.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru bibliografieclick AICI.

   Pentru teme-cadru pentru proiectul de managementclick AICI.


   10.01.2022   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea unui post de medic primar specialitatea medicina de laborator.

   Pentru detaliiclick AICI.


   29.12.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi contractuale vacante pe perioada nedeterminata:

                            - 10 posturi de asistent medical in specialitatea medicina generala la Sectia clinica ATI;

                            - 10 posturi de infirmiera la Sectia clinica ATI;

                            - 3 posturi de brancardier la Sectia clinica ATI.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru bibliografie:

                            - asistent medicalclick AICI;

                            - infirmiera si brancardierclick AICI.

   Pentru fisa postului:

                            - asistent medicalclick AICI;

                            - infirmieraclick AICI;

                            - brancardierclick AICI.


   27.12.2021   Anunt privind rezultatele finale la concursul de angajare pe perioada determinata pentru postul de referent de specialitate II.

   Pentru detaliiclick AICI.


   27.12.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs urmatoarele posturi:

                            - un post cu norma intreaga de medic specialist confirmat in specialitatea Medicina sportiva la Ambulatoriul pentru sportivi;

                            - un post cu norma intreaga de medic primar confirmat in specialitatea Medicina de laborator pentru Laboratorul clinic de Analize medicale.

   Perioada de inscriere: 24 decembrie 2021-7 ianuarie 2022, ora 14:00.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru tematica pentru examenul de:

                            - medic specialist in specialitatea Medicina sportivaclick AICI;

                            - medic primar in specialitatea Medicina de laboratorclick AICI.


   20.12.2021   Anunt privind selectia dosarelor la concursul de angajare pe perioada determinata pentru urmatoarele posturi:

                            - brancardiericlick AICI;

                            - infirmiereclick AICI;

                            - referent de specialitate IIclick AICI.


   16.12.2021   Anunt privind rezultatele finale la concursul de angajare pe perioada determinata in functia de registrator medical la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   15.12.2021   Anunt privind rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor pe perioada nedeterminata de infirmiere, brancardieri si ingrijitoare la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   14.12.2021   Anunt privind rezultatele obtinute de candidati la examenul de promovare in functia de sofer autosanitara II.

   Pentru detaliiclick AICI.


   14.12.2021   Anunt privind rezultatele obtinute de candidati la examenul de promovare in treapta profesionala din functia de registrator medical in functia de registrator medical principal la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   14.12.2021   Anunt privind rezultatul contestatiei la proba scrisa la concursul de angajare pe perioada nedeterminata pentru postul de brancardier la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   14.12.2021   Anunt privind selectia dosarelor la concursul de angajare pe perioada determinata pentru postul de registrator medical la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   14.12.2021   Anunt privind programarea pentru prezentarea la interviu a candidatilor admisi la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor pe perioada nedeterminata (infirmiere si brancardieri) la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   14.12.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, urmatoarele posturi:

                            - 8 posturi de infirmiere debutante;

                            - 4 posturi de ingrijitoare;

                            - 3 posturi de brancardier;

                            - 1 post de referent de specialitate II.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru cerere de inscriere la selectia dosarelorclick AICI.

   Pentru declaratie pe propria raspundere privind antecedentele penaleclick AICI.

   Pentru declaratie privind incadrarea la o alta institutie si situatia de carantina sau izolare la domiciliuclick AICI.

   Pentru acord privind prelucrarea datelor cu caracter personalclick AICI.


   13.12.2021   Anunt privind rezultatele la proba scrisa obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor pe perioada nedeterminata de infirmiere, brancardieri si ingrijitoare la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   13.12.2021   Anunt privind cheia de corectare a testului pentru posturile de:

                            - brancardierclick AICI;

                            - infirmiereclick AICI;

                            - ingrijitoareclick AICI.


   08.12.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, un post contractual vacant de registrator medical la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru cerere de inscriere la selectia dosarelorclick AICI.

   Pentru declaratie pe propria raspundere privind antecedentele penaleclick AICI.

   Pentru declaratie privind incadrarea la o alta institutie si situatia de carantina sau izolare la domiciliuclick AICI.

   Pentru acord privind prelucrarea datelor cu caracter personalclick AICI.


   07.12.2021   Erata la anuntul privind selectia dosarelor la concursul de angajare pe perioada nedeterminata pentru posturile de infirmiere, ingrijitoare si brancardieri publicate in anuntul din data de 15 noiembrie 2021.

   Pentru detaliiclick AICI.


   07.12.2021   Anunt privind rezultatele finale obtinute de candidati la concursul pentru ocuparea a trei posturi de medic in specialitatea radiologie si imagistica medicala la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   06.12.2021   Erata privind rezultatele finale la concursul de angajare pe perioada determinata pentru posturile de asistenti medicali.

   Pentru detaliiclick AICI.


   06.12.2021   Anunt privind selectia dosarelor la concursul de angajare pe perioada nedeterminata pentru posturile de infirmiere si brancardieri publicate in anuntul din data de 15 noiembrie 2021.

   Pentru detaliiclick AICI.


   06.12.2021   Anunt privind rezultatele finale, dupa sustinerea interviului, la concursul de angajare pe perioada determinata pentru posturile de asistenti medicali.

   Pentru detaliiclick AICI.


   03.12.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea a 12 posturi cu norma intreaga de medic specialist confirmat in specialitatea ATI la Sectia Clinica ATI.

   Pentru detaliiclick AICI.


   02.12.2021   Erata la anuntul din data de 26.11.2021.

   Pentru detaliiclick AICI.


   02.12.2021   Concursul pentru ocuparea a 3 posturi de medic în specialitatea radiologie și imagistică medicală la UPU - SMURD, va avea loc luni 6 decembrie 2021, ora 9:00, la sediul S.C.J.U. Brașov din str. Calea București nr.25 - 27, Brașov.


   26.11.2021   Erata privind anuntul din data de 15.11.2021 pentru ocuparea posturilor contractuale vacante pe perioada nedeterminata de infirmiera, ingrijitoare si brancardier la UPU-SMURD. Avand in vedere faptul ca ziua de 29.11.2021 este zi libera, perioada de depunere a dosarelor se prelungeste pana la data de 02.12.2021, ora 14:00.


   26.11.2021   Anunt privind admiterea dosarelor depuse de candidati pentru participarea la sesiunea de angajare pe perioada determinata pentru posturile de asistent medical generalist, dupa completarea acestora cu documentele lipsa.

   Pentru detaliiclick AICI.


   26.11.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare in trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual pentru urmatoarele functii:

                            - registrator medical la UPU-SMURD - registrator medical principal la UPU-SMURD;

                            - sofer autosanitara, treapta III - sofer autosanitara, treapta II la Serviciul Administrativ-Transporturi.

   Pentru detaliiclick AICI.


   24.11.2021   Erata la anuntul privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de angajare pe perioada determinata pentru posturile de asistent medical.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru fisa postului:

                            - asistent medical generalist la UPU-SMURDclick AICI;

                            - asistent medical instrumentarclick AICI;

                            - asistent medical generalist la Compartiment Cardiologie Interventionalaclick AICI;

                            - asistent medical generalistclick AICI.


   24.11.2021   Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de angajare pe perioada determinata pentru urmatoarele posturi:

                            - asistenti medicali generalisticlick AICI;

                            - infirmiereclick AICI;

                            - asistenti medicali - dosare respinseclick AICI.


   19.11.2021   Anunt privind notele obtinute de candidati la concursul de ocupare a postului vacant de medic specialist in specialitatea chirurgie generala.

   Pentru detaliiclick AICI.


   17.11.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, urmatoarele posturi:

                            - 29 de posturi de asistent medical in specialitatea medicina generala;

                            - 1 post de asistent medical in specialitatea radiologie si imagistica medicala la UPU-SMURD;

                            - 15 posturi de infirmiere debutante;

                            - 5 posturi de ingrijitoare;

                            - 3 posturi de brancardier.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru cerere de inscriere la selectia dosarelorclick AICI.

   Pentru declaratie pe propria raspundere privind antecedentele penaleclick AICI.

   Pentru declaratie privind incadrarea la o alta institutie si situatia de carantina sau izolare la domiciliuclick AICI.

   Pentru acord privind prelucrarea datelor cu caracter personalclick AICI.


   16.11.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea unui post de medic specialist in specialitatea medicina interna la Sectia Clinica Medicina Interna I si un post de medic primar in specialitatea medicina interna la Sectia Clinica Medicina Interna I, conform publicatiei din "Viata Medicala".

   Pentru detaliiclick AICI.


   15.11.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi contractuale vacante pe perioada nedeterminata:

                            - 10 posturi de infirmiera la UPU-SMURD;

                            - 3 posturi de ingrijitoare la UPU-SMURD;

                            - 8 posturi de brancardier la UPU-SMURD;

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru bibliografieclick AICI.

   Pentru cerere de inscriere la concursclick AICI.

   Pentru acord privind prelucrarea datelor cu caracter personalclick AICI.

   Pentru fisa postului:

                            - infirmiera la UPU-SMURDclick AICI;

                            - brancardier la UPU-SMURDclick AICI;

                            - ingrijitoare la UPU-SMURDclick AICI.


   11.11.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs urmatoarele posturi:

                            - douasprezece posturi cu norma intreaga de medic specialist confirmat in specialitatea ATI la Sectia clinica ATI;

                            - opt posturi cu norma intreaga de medic primar confirmat in specialitatea ATI la Sectia clinica ATI.

   Perioada inscriere concurs: 12 noiembrie - 26 noiembrie 2021, ora 14:00.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru tematicaclick AICI.


   03.11.2021   Concursul pentru ocuparea unui post vacant de medic specialist confirmat în specialitatea chirurgie generală, la Secția Chirurgie Generală I, va avea loc în datele de 18.11 - 19.11 - 20.11.2021, ora 9:00, la sediul S.C.J.U.Brașov, din str.Calea București nr. 25-27, Brașov.


   29.10.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs urmatoarele posturi:

                            - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Medicina interna la Sectia clinica Medicina Interna I;

                            - un post de medic primar confirmat in specialitatea Medicina interna la Sectia clinica Medicina Interna I.

   Perioada inscriere concurs: 29 octombrie - 12 noiembrie 2021, ora 14:00.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru tematicaclick AICI.


   28.10.2021   Anunt privind rezultatele obtinute la examenul de promovare in functia de referent de specialitate gr. I la Serviciul A.P.A.C.

   Pentru detaliiclick AICI.


   27.10.2021   Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de angajare pentru postul de medic specialist confirmat in specialitatea boli infectioase la SPIAAM.

   Pentru detaliiclick AICI.


   22.10.2021   Anunt privind rezultatele obtinute de candidati la concursul de medic in specialitatea medicina interna.

   Pentru detaliiclick AICI.


   22.10.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, un post contractual vacant de medic specialist confirmat in specialitatea boli infectioase la SPIAAM.

   Pentru detaliiclick AICI.


   20.10.2021   Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea a 3 posturi vacante de medic rezident ultimul an, specialitatea medicina de urgenta la UPU - SMURD si a 3 posturi vacante de medic specialist in specialitatea medicina de urgenta la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   18.10.2021   Anunt privind rezultatele finale ale concursului organizat in vederea ocuparii posturilor vacante de:

                            - functionar la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - sofer autosanitara, click AICI;

                            - magaziner, click AICI;

                            - ingrijitoare la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - muncitor necalificat (arhiva) la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - instalator, click AICI;

                            - lacatus, click AICI;

                            - liftier, click AICI;

                            - zugrav, click AICI.


   18.10.2021   Concursul pentru ocuparea unui post de medic in specialitatea medicina interna la Sectia Clinica Medicina Interna I, va avea loc joi, 21.10.2021, ora 09:00, la sediul S.C.J.U.Brasov, din str.Calea Bucuresti nr.25 - 27, Brasov.


   14.10.2021   Erata privind concursul organizat in zilele de 11.10.2021 si 13.10.2021.

   Pentru detaliiclick AICI.


   14.10.2021   Concursul pentru ocuparea a 3 posturi de medic rezident ultimul an in specialitatea medicina de urgenta la UPU SMURD si a 3 posturi de medic specialist in specialitatea medicina de urgenta la UPU-SMURD,  va avea loc marti 19.10.2021, ora 08:00, la sediul SCJU Brasov - UPU - SMURD,  din str.Calea Bucuresti nr.25 - 27, Brasov.


   14.10.2021   Anunt privind rezultatele probei scrise la concursul organizat in vederea ocuparii posturilor vacante de:

                            - functionar la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - sofer autosanitara, click AICI;

                            - magaziner, click AICI;

                            - ingrijitoare la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - muncitor necalificat (arhiva) la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - instalator, click AICI;

                            - lacatus, click AICI;

                            - liftier, click AICI;

                            - zugrav, click AICI.


   14.10.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare in grad profesional imediat superior a personalului contractual din functia de referent de specialitate cu studii superioare, gradul II, in functia de referent de specialitate cu studii superioare, gradul I.

   Pentru detaliiclick AICI.


   13.10.2021   Anunt privind rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de:

                         - infirmiereclick AICI;

                         - ingrijitoare si brancardierclick AICI.


   13.10.2021   Anunt privind rezultatele contestatiilor privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii in functia de asistent medical generalist.

   Pentru detaliiclick AICI.


   13.10.2021   Anunt privind rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistent medical in specialitatea medicina generala.

   Pentru detaliiclick AICI.


   12.10.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, pe perioada determinata in functia de asistent medical generalist.

   Pentru detaliiclick AICI.


   12.10.2021   Anunt privind rezultatele contestatiilor pentru ocuparea posturilor de infirmiera si asistent medical.

   Pentru detaliiclick AICI.


   11.10.2021   Anunt privind punctajul obtinut la proba scrisa pentru ocuparea posturilor vacante de:

                         - asistent medical generalistclick AICI;

                         - ingrijitoareclick AICI;

                         - brancardierclick AICI;

                         - infirmieraclick AICI.


   11.10.2021   Anunt privind baremul de corectare pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical generalist si asistent medical.

   Pentru detaliiclick AICI.


   07.10.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, urmatoarele posturi:

                            - 25 de posturi de asistent medical in specialitatea medicina generala la Sectia Modulara ATI-COVID 19;

                            - 21 de posturi de infirmiera la Sectia Modulara ATI-COVID 19;

                            - 3 posturi de brancardier la Sectia Modulara ATI-COVID 19.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru cerere de inscriere la selectia dosarelorclick AICI.

   Pentru declaratie pe propria raspundere privind antecedentele penaleclick AICI.

   Pentru declaratie privind incadrarea la o alta institutie si situatia de carantina sau izolare la domiciliuclick AICI.

   Pentru acord privind prelucrarea datelor cu caracter personalclick AICI.


   06.10.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii in functia de:

                            - functionar la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - sofer autosanitara, click AICI;

                            - magaziner, click AICI;

                            - ingrijitoare la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - muncitor necalificat (arhiva) la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - muncitor necalificat (spatii verzi) la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - instalator, click AICI;

                            - lacatus, click AICI;

                            - liftier, click AICI;

                            - zugrav, click AICI.


   05.10.2021   Erata privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii in functia de:

                            - asistent medical in specialitatea medicina generalaclick AICI;

                            - infirmierclick AICI.


   04.10.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii in functia de:

                            - ingrijitoareclick AICI;

                            - brancardierclick AICI;

                            - asistent medical in specialitatea medicina generalaclick AICI;

                            - infirmierclick AICI.


   29.09.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea a trei posturi de medic in specialitatea radiologie si imagistica medicala la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   29.09.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea unui post de medic in specialitatea medicina interna la Sectia Clinica Medicina Interna I.

   Pentru detaliiclick AICI.


   21.09.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi contractuale vacante pe perioada nedeterminata:

                            - 1 post de functionar la Biroul Administrativ-Transporturi;

                            - 2 posturi de sofer autosanitara III la Biroul Administrativ-Transporturi;

                            - 1 post de sofer II la Biroul Administrativ-Transporturi;

                            - 1 post de magaziner la Biroul Administrativ-Transporturi;

                            - 4 posturi de ingrijitoare la Biroul Administrativ-Transporturi;

                            - 3 posturi de muncitor necalificat(spatii verzi) la Biroul Administrativ-Transporturi;

                            - 1 post de muncitor necalificat(arhiva) la Biroul Administrativ-Transporturi;

                            - 2 posturi de muncitor IV-instalator la Atelierul nr.1;

                            - 1 post de lacatus mecanic la Atelierul nr.1;

                            - 4 posturi de muncitor IV-electricieni la Atelierul nr.2;

                            - 1 post de liftiera la Atelierul nr.2 de intretinere si reparatii cladiri;

                            - 2 posturi de zugrav-vopsitor la Atelierul nr.2 de intretinere si reparatii cladiri.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru bibliografie:

                            - functionar la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - sofer autosanitara, click AICI;

                            - sofer II, click AICI;

                            - magaziner la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - ingrijitoare la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - muncitor necalificat la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - instalator, click AICI;

                            - lacatus, click AICI;

                            - electrician, click AICI;

                            - liftier, click AICI;

                            - zugrav, click AICI.

   Pentru fisa postului:

                            - functionar la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - sofer autosanitara, click AICI;

                            - sofer II, click AICI;

                            - magaziner la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - ingrijitoare la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - muncitor necalificat la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - instalator, click AICI;

                            - lacatus, click AICI;

                            - electrician, click AICI;

                            - liftier, click AICI;

                            - zugrav, click AICI.


   20.09.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea postului de medic specialist, confirmat in specialitatea chirurgie generala la Sectia Chirurgie Generala I.

   Pentru detaliiclick AICI.


   17.09.2021   Anunt privind incetarea perioadei de concurs pentru postul cu norma intreaga de medic in specialitatea boli infectioase.

   Pentru detaliiclick AICI.


   16.09.2021   Anunt privind rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea cardiologie la Compartiment Cardiologie Interventionala.

   Pentru detaliiclick AICI.


   15.09.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi contractuale vacante pe perioada nedeterminata:

                            - asistent medical in specialitatea medicina generala;

                            - infirmiere;

                            - ingrijitoare;

                            - brancardier.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru cerere de inscriere la concursclick AICI.

   Pentru cerere de inscriere la concurs - asistent medical, click AICI.

   Pentru fisa postului:

                            - asistent medical Terapie Intensiva Coronarieni, click AICI;

                            - asistent medical Ambulatoriu Integrat, click AICI;

                            - brancardier, click AICI;

                            - infirmiera, click AICI;

                            - asistent medical generalist, click AICI;

                            - ingrijitoare, click AICI.

   Pentru bibliografie - asistent medical medicina generala, click AICI.

   Pentru bibliografie - infirmiera, ingrijitoare, brancardier, click AICI.


   15.09.2021   Anunț privind rezultatele obținute la examenul de ocupare post medic specialist in specialitatea Cardiologie.

   Pentru detaliiclick AICI.


   10.09.2021   Anunț privind rezultatele obținute la examenul de promovare în treapta superioară - Serviciul Tehnic Administrativ.

   Pentru detaliiclick AICI.


   09.09.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs:

                            - trei posturi de medic in specialitatea Radiologie-imagistica medicala la UPU-SMURD;

                            - un post de medic in specialitatea Medicina Interna la Sectia clinica Medicina Interna I;

                            - un post de medic in specialitatea Oncologie medicala la Ambulatoriul integrat.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Perioada de inscriere: 10-24 septembrie 2021, ora 14:00.

   Pentru tematica:

                            - medic in specialitatea Radiologie-imagistica medicala la UPU-SMURD, click AICI;

                            - medic in specialitatea Medicina Interna la Sectia clinica Medicina Interna I, click AICI;

                            - medic in specialitatea Oncologie medicala la Ambulatoriul integrat, click AICI.


   09.09.2021   Concursul pentru ocuparea postului vacant de medic specialist în specialitatea cardiologie la Compartiment Cardiologie Intervențională, din cadrul S.C.J.U.Brașov, va avea loc în data de 14.09.2021, ora 10:30, la sediul Spitalului Universitar de Urgență București, str. Splaiul Independeței nr.169, București.


   08.09.2021   Anunt privind rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea postului de medic specialist în specialitatea obstetrică ginecologie la Ambulatoriu Integrat - Cabinet Obstetrică - Ginecologie.

   Pentru detaliiclick AICI.


   07.09.2021   Anunt privind concursul de ocupare a postului de medic specialist cardiologie la Compartiment Cardiologie Interventionala.

   Pentru detaliiclick AICI.


   06.09.2021   Anunt privind rezultatele finale ale probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea a trei posturi de medic rezident ultimul an in specialitatea medicina de urgenta la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   03.09.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs un post cu norma intreaga de medic specialist confirmat  in specialitatea Chirurgie generala la Sectia Chirurgie generala I.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru tematicaclick AICI.


   02.09.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare in treapta profesionala imediat superioara a personalului contractual.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru bibliografie instalatorclick AICI.

   Pentru bibliografie telefonistaclick AICI.


   02.09.2021   Anunt privind concursul pentru ocuparea postului vacant de medic specialist in specialitatea obstetrica ginecologie la Ambulatoriul Integrat - Cabinet Obstetrica Ginecologie.

   Pentru detaliiclick AICI.


   30.08.2021   Anunt privind rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistent medical in specialitatea medicina generala la ATI.

   Pentru detaliiclick AICI.


   27.08.2021   Erata la anuntul de selectie a dosarelor pentru concursul organizat in vederea ocuparii a trei posturi de medic rezident ultimul an specialitatea medicina de urgenta la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   26.08.2021   Anunt privind punctajul obtinut la proba scrisa de catre candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistent medical in specialitatea medicina generala la ATI.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru raspunsuriclick AICI.


   25.08.2021   Anunt privind rezultatele finale la concursul de ocupare a postului de medic specialist medicina interna la sectia Medicina Interna II.

   Pentru detaliiclick AICI.


   23.08.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea a:

                            - 3 posturi de medic specialist in specialitatea medicina de urgenta la UPU-SMURD, click AICI;

                            - 3 posturi de medic rezident ultimul an in specialitatea medicina de urgenta la UPU-SMURD, click AICI.


   19.08.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscrie depuse in vederea ocuparii pe perioada determinata a postului contractual vacant de medic medicina generala la UPU - SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   18.08.2021   Anunt privind rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea a 2 posturi de medic în specialitatea radiologie și imagistică medicală la Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală .

   Pentru detaliiclick AICI.


   17.08.2021   Anunt privind rezultatele selectiei dosarelor depuse in vederea angajarii ca asistent medical la sectia ATI.

   Pentru detaliiclick AICI.


   13.08.2021   Anunt privind rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea unui post vacant cu normă întreagă de medic specialist în specialitatea oncologie medicală la Secția Clinică Oncologie Medicală.

   Pentru detaliiclick AICI.


   13.08.2021   Anunt privind concursul pentru ocuparea postului vacant de medic in specialitatea boli infectioase la Serviciul de Prevenire a Infectiilor Asociate Asistentei Medicale.

   Pentru detaliiclick AICI.


   12.08.2021   Concursul pentru ocuparea a 2 posturi vacante cu norma întreagă de medic specialist în specialitatea radiologie și imagistică medicală la Laborator Radiologie și Imagistică Medicală va avea loc în data de 18.08.2021, ora 9:00 la sediul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov din str.Calea București nr.25-27.La Laborator Radiologie si Imagistică Medicală.


   09.08.2021   Concursul pentru ocuparea unui post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea oncologie medicală la Secția Clinică Oncologie Medicală va avea loc în data de 12.08.2021, ora 11:00 la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov - Pavilion Marzescu, str.Cuza Vodă nr.28 la Secția Clinică Oncologie Medicală.


   09.08.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, un post de medic medicina generala la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   05.08.2021   Anunt privind rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea a 7 posturi vacante cu norma intreaga de medic in specialitatea ATI la Sectia Clinica ATI.

   Pentru detaliiclick AICI.


   05.08.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs urmatoarele posturi:

                            - 3 posturi de medic specialist confirmat in specialitatea Medicina de urgenta la UPU-SMURD;

                            - 3 posturi de medic rezident ultimul an confirmat in specialitatea Medicina de urgenta la UPU-SMURD;

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru tematicaclick AICI.


   05.08.2021   Anunt privind rezultatele obtinute la examenul de promovare in treapta superioara de fiziokinetoterapeut specialist.

   Pentru detaliiclick AICI.


   03.08.2021   Concrsul pentru ocuparea a 7 posturi vacante cu norma intreaga de medic in specialitatea ATI la Sectia Clinica ATI va avea loc in data de 05.08.2021 ora 9:00 la sediul S.C.J.U. Brasov din str. Calea Bucuresti nr. 25 - 27.


   30.07.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea a 8 posturi contractuale vacante pe perioada nedeterminata de asistent medical in specialitatea medicina generala la ATI.

   Pentru detaliiclick AICI.


   26.07.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual pentru functia de fiziokinetoterapeut.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru tematicaclick AICI.

   Pentru bibliografieclick AICI.


   23.07.2021   Anunt privind rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor de asistent medical.

   Pentru detaliiclick AICI.


   23.07.2021   Erata. Rezultatele selectiei dosarelor sunt corect afisate. Rectificam eroarea de redactare privind data afisarii selectiei dosarelor si pentru depunerea contestatiilor.

   Pentru detaliiclick AICI.


   22.07.2021   Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de angajare pentru posturile de asistenti medicali si personal auxiliar.

   Pentru detaliiclick AICI.


   19.07.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, urmatoarele posturi:

                            - 4 posturi de asistent medical in specialitatea medicina generala:

                                            - 2 posturi la Compartimentul de Cardiologie Interventionala;

                                            - 2 posturi la Compartimentul Chirurgie Toracica;

                            - 4 posturi de infirmiere debutante:

                                            - 2 posturi la Compartimentul Chirurgie Vasculara;

                                            - 2 posturi la Compartimentul Chirurgie Toracica;

                            - 2 posturi de brancardier:

                                            - 1 post la Compartimentul Chirurgie Toracica;

                                            - 1 post la Sectia clinica Medicina Interna I.

   Pentru detaliiclick AICI.


   15.07.2021   Erata la anuntul privind punctajul final obtinut de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor de asistent medical la UPU-SMURD si asistent medical in specialitatea radiologie si imagistica medicala la UPU-SMURD. Avand in vedere faptul ca listele publicate ieri, 14.07.2021, au fost incomplete, revenim cu listele actualizate.

   Pentru rezultate asistent medical in specialitatea medicina generala la UPU-SMURDclick AICI.

   Pentru rezultate asistent medical in specialitatea radiologie si imagistica medicala la UPU-SMURDclick AICI.


   14.07.2021   Anunt privind punctajul final obtinut de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor de asistent medical la UPU-SMURD si asistent medical in specialitatea radiologie si imagistica medicala la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   13.07.2021   Borderou cu rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor de muncitor calificat IV-operator oxigen, muncitor calificat IV-zugrav, muncitor calificat IV-liftier, muncitor necalificat si ingrijitoare.

   Pentru detaliiclick AICI.


   12.07.2021   Borderou cu rezultatele la proba scrisa la concursul pentru ocuparea a 2 posturi vacante de asistent medical in specialitatea radiologie si imagistica medicala la UPU - SMURD conform anuntului nr.18998/16.06.2021:

pentru detalii click AICI;

Borderou cu rezultatele la proba scrisa la concursul pentru ocuparea a 20 de posturi vacante de asistent medical in specialitatea medicina generala la UPU - SMURD conform anuntului nr.18998/16.06.2021:

pentru detalii click AICI;

Interviul pentru candidatii declarati admisi in borderourile de mai sus, va avea loc in data de 14 iulie 2021 la sediul OAMGMAMR din strada Aurel Vlaicu nr. 41. Pentru a afla repartizarea pe ore click AICI,


   12.07.2021   Borderou cu rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical (PL) in specialitatea radiologie si imagistica medicala la SCJU Brasov din data de 12.07.2021:

pentru detalii click AICI;


   09.07.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul pentru ocuparea a 2 posturi de asistent medical in specialitatea imagistica medicala la UPU - SMURD - conform anuntului nr.18998/16.06.2021:

Pentru detalii click AICI;


   09.07.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul pentru ocuparea a 20 de posturi de asistent medical la UPU - SMURD - conform anuntului nr.18998/16.06.2021:

Pentru detalii click AICI;


   09.07.2021   Borderou cu punctajul la concursul pentru posturile de muncitor calificat IV - operator oxigen, muncitor calificat IV - zugrav, muncitor calificat IV - liftier, muncitor necalificat si ingrijitoare.

   Pentru detaliiclick AICI.


   09.07.2021   Concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical in specialitatea medicina generala la UPU, se va sustine luni, 12.07.2021, la sediul OAMGMAMR din strada Aurel Vlaicu nr. 41, la ora 10:00.


   09.07.2021   Concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical in specialitatea radiologie la UPU, se va sustine luni, 12.07.2021, la sediul OAMGMAMR din strada Aurel Vlaicu nr. 41, la ora 10:00.


   08.07.2021   Anunt privind punctajul obtinut la proba scrisa de catre candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor de asistent medical in specialitatea radiologie si imagistica medicala.

   Pentru detaliiclick AICI.


   06.07.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul pentru ocuparea posturilor de:

                            - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Obstetrica-Ginecologie la Ambulatoriul integrat - Cabinet Obstetrica-ginecologieclick AICI;

                            - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Oncologie medicala la Sectia clinica Oncologie medicalaclick AICI;

                            - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Medicina interna la Sectia clinica Medicina interna IIclick AICI;

                            - doua posturi de medic specialist confirmat in specialitatea Radiologie-imagistica medicala la Laboratorul de Radiologie si imagistica medicalaclick AICI;

                            - trei posturi de medic specialist confirmat in specialitatea Radiologie-imagistica medicala la UPU-SMURDclick AICI;

                            - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Cardiologie la Compartimentul Cardiologie interventionalaclick AICI.


   02.07.2021   Anunt privind concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   01.07.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul pentru ocuparea posturilor de:

                            - asistent medical in specialitatea medicina generala la UPU-SMURD, click AICI;

                            - asistent medical in specialitatea radiologie si imagistica medicala la UPU-SMURD, click AICI.


   01.07.2021   Anunt privind rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de manipulant bunuri si brancardier.

   Pentru detaliiclick AICI.


   01.07.2021   Republicare anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere la concurs, depuse in vederea ocuparii postului de muncitor calificat IV - zugrav, avand in vedere faptul ca dintr-o eroare a fost omis candidatul Ispas Ioan.

   Pentru detaliiclick AICI.


   30.06.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea posturilor de:

                            - zugrav, click AICI;

                            - liftier, click AICI;

                            - operator oxigen, click AICI;

                            - muncitor necalificat la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - ingrijitoare la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI.


   29.06.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea a opt posturi de asistent medical (PL) in specialitatea radiologie si imagistica medicala la Laboratorul Radiologie si Imagistica Medicala.

   Pentru detaliiclick AICI.


   29.06.2021   Anunt privind punctajul obtinut la proba scrisa de catre candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de manipulant bunuri si brancardier.

   Pentru punctaj si raspunsuriclick AICI.


   29.06.2021   Anunt privind rezultatele probei scrise la concursul pentru ocuparea a trei posturi vacante de medic in specialitatea medicina de urgenta la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.