Saturday, September 18, 2021
..:: CONCURSURI ::..
| Login
 Sectia de Neurochirurgie Minimize

Sectia de Neurochirurgie din cadrul SCJUBV, infiintata in anul 1982, a cunoscut o dezvoltare continua, iar in momentul de fata in acest serviciu activeaza o echipa tanara si profesionista implicata atat in tratamentul pacientilor cu afectiuni de urgenta, cat si in tratamentul pacientilor cronici.

Brasovul este cunoscut in tara ca cea mai importanta zona turistica. Aceasta clasificare binemeritata aduce pe langa beneficii si situatii neprevazute reprezentate de urgente  traumatice. Calitatea turismului brasovean cuprinde la criterii si posibilitatea asistentei medicale de urgenta. Una din misiunile SCJUBV este si acordarea serviciilor medicale in regim de urgent pentru pacientii politraumatizati.

Interventiile chirurgicale pentru pacientii cu patologie cronica neurochirurgicala oferite de SCJUBV: patologia tumorala cerebrala, traumatologia cranio-cerebrala, hidrocefalia, traumatologia vertebro-medulara (rahisinteza), patologia infectioasa a sistemului nervos central si patologia degenerativa a coloanei vertebrale.

Sala de operatie recent reorganizata detine urmatoarele dotari:

  • Microscop operator
  • Craniotom
  • High speed Drill
  • Cadru Mayfield
  • Aparat de radiologie mobil           (C-arm)
  • 2 aparate de electrocoagulare
  • Instrumentar de microchirurgie
  • 3 truse de craniotomie
  • 2 truse pentru chirurgie spinala


  
 Concursuri Minimize


MODEL DE CERERE  pentru inscriere la concurs , click AICI 

ACORD PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL pentru inscriere la concurs , click AICI


   17.09.2021   Anunt privind incetarea perioadei de concurs pentru postul cu norma intreaga de medic in specialitatea boli infectioase.

   Pentru detaliiclick AICI.


   16.09.2021   Anunt privind rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea cardiologie la Compartiment Cardiologie Interventionala.

   Pentru detaliiclick AICI.


   15.09.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi contractuale vacante pe perioada nedeterminata:

                            - asistent medical in specialitatea medicina generala;

                            - infirmiere;

                            - ingrijitoare;

                            - brancardier.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru cerere de inscriere la concursclick AICI.

   Pentru cerere de inscriere la concurs - asistent medical, click AICI.

   Pentru fisa postului:

                            - asistent medical Terapie Intensiva Coronarieni, click AICI;

                            - asistent medical Ambulatoriu Integrat, click AICI;

                            - brancardier, click AICI;

                            - infirmiera, click AICI;

                            - asistent medical generalist, click AICI;

                            - ingrijitoare, click AICI.

   Pentru bibliografie - asistent medical medicina generala, click AICI.

   Pentru bibliografie - infirmiera, ingrijitoare, brancardier, click AICI.


   15.09.2021   Anunț privind rezultatele obținute la examenul de ocupare post medic specialist in specialitatea Cardiologie.

   Pentru detaliiclick AICI.


   10.09.2021   Anunț privind rezultatele obținute la examenul de promovare în treapta superioară - Serviciul Tehnic Administrativ.

   Pentru detaliiclick AICI.


   09.09.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs:

                            - trei posturi de medic in specialitatea Radiologie-imagistica medicala la UPU-SMURD;

                            - un post de medic in specialitatea Medicina Interna la Sectia clinica Medicina Interna I;

                            - un post de medic in specialitatea Oncologie medicala la Ambulatoriul integrat.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Perioada de inscriere: 10-24 septembrie 2021, ora 14:00.

   Pentru tematica:

                            - medic in specialitatea Radiologie-imagistica medicala la UPU-SMURD, click AICI;

                            - medic in specialitatea Medicina Interna la Sectia clinica Medicina Interna I, click AICI;

                            - medic in specialitatea Oncologie medicala la Ambulatoriul integrat, click AICI.


   09.09.2021   Concursul pentru ocuparea postului vacant de medic specialist în specialitatea cardiologie la Compartiment Cardiologie Intervențională, din cadrul S.C.J.U.Brașov, va avea loc în data de 14.09.2021, ora 10:30, la sediul Spitalului Universitar de Urgență București, str. Splaiul Independeței nr.169, București.


   08.09.2021   Anunt privind rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea postului de medic specialist în specialitatea obstetrică ginecologie la Ambulatoriu Integrat - Cabinet Obstetrică - Ginecologie.

   Pentru detaliiclick AICI.


   07.09.2021   Anunt privind concursul de ocupare a postului de medic specialist cardiologie la Compartiment Cardiologie Interventionala.

   Pentru detaliiclick AICI.


   06.09.2021   Anunt privind rezultatele finale ale probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea a trei posturi de medic rezident ultimul an in specialitatea medicina de urgenta la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   03.09.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs un post cu norma intreaga de medic specialist confirmat  in specialitatea Chirurgie generala la Sectia Chirurgie generala I.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru tematicaclick AICI.


   02.09.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare in treapta profesionala imediat superioara a personalului contractual.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru bibliografie instalatorclick AICI.

   Pentru bibliografie telefonistaclick AICI.


   02.09.2021   Anunt privind concursul pentru ocuparea postului vacant de medic specialist in specialitatea obstetrica ginecologie la Ambulatoriul Integrat - Cabinet Obstetrica Ginecologie.

   Pentru detaliiclick AICI.


   30.08.2021   Anunt privind rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistent medical in specialitatea medicina generala la ATI.

   Pentru detaliiclick AICI.


   27.08.2021   Erata la anuntul de selectie a dosarelor pentru concursul organizat in vederea ocuparii a trei posturi de medic rezident ultimul an specialitatea medicina de urgenta la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   26.08.2021   Anunt privind punctajul obtinut la proba scrisa de catre candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistent medical in specialitatea medicina generala la ATI.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru raspunsuriclick AICI.


   25.08.2021   Anunt privind rezultatele finale la concursul de ocupare a postului de medic specialist medicina interna la sectia Medicina Interna II.

   Pentru detaliiclick AICI.


   23.08.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea a:

                            - 3 posturi de medic specialist in specialitatea medicina de urgenta la UPU-SMURD, click AICI;

                            - 3 posturi de medic rezident ultimul an in specialitatea medicina de urgenta la UPU-SMURD, click AICI.


   19.08.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscrie depuse in vederea ocuparii pe perioada determinata a postului contractual vacant de medic medicina generala la UPU - SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   18.08.2021   Anunt privind rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea a 2 posturi de medic în specialitatea radiologie și imagistică medicală la Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală .

   Pentru detaliiclick AICI.


   17.08.2021   Anunt privind rezultatele selectiei dosarelor depuse in vederea angajarii ca asistent medical la sectia ATI.

   Pentru detaliiclick AICI.


   13.08.2021   Anunt privind rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea unui post vacant cu normă întreagă de medic specialist în specialitatea oncologie medicală la Secția Clinică Oncologie Medicală.

   Pentru detaliiclick AICI.


   13.08.2021   Anunt privind concursul pentru ocuparea postului vacant de medic in specialitatea boli infectioase la Serviciul de Prevenire a Infectiilor Asociate Asistentei Medicale.

   Pentru detaliiclick AICI.


   12.08.2021   Concursul pentru ocuparea a 2 posturi vacante cu norma întreagă de medic specialist în specialitatea radiologie și imagistică medicală la Laborator Radiologie și Imagistică Medicală va avea loc în data de 18.08.2021, ora 9:00 la sediul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov din str.Calea București nr.25-27.La Laborator Radiologie si Imagistică Medicală.


   09.08.2021   Concursul pentru ocuparea unui post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea oncologie medicală la Secția Clinică Oncologie Medicală va avea loc în data de 12.08.2021, ora 11:00 la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov - Pavilion Marzescu, str.Cuza Vodă nr.28 la Secția Clinică Oncologie Medicală.


   09.08.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, un post de medic medicina generala la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   05.08.2021   Anunt privind rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea a 7 posturi vacante cu norma intreaga de medic in specialitatea ATI la Sectia Clinica ATI.

   Pentru detaliiclick AICI.


   05.08.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs urmatoarele posturi:

                            - 3 posturi de medic specialist confirmat in specialitatea Medicina de urgenta la UPU-SMURD;

                            - 3 posturi de medic rezident ultimul an confirmat in specialitatea Medicina de urgenta la UPU-SMURD;

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru tematicaclick AICI.


   05.08.2021   Anunt privind rezultatele obtinute la examenul de promovare in treapta superioara de fiziokinetoterapeut specialist.

   Pentru detaliiclick AICI.


   03.08.2021   Concrsul pentru ocuparea a 7 posturi vacante cu norma intreaga de medic in specialitatea ATI la Sectia Clinica ATI va avea loc in data de 05.08.2021 ora 9:00 la sediul S.C.J.U. Brasov din str. Calea Bucuresti nr. 25 - 27.


   30.07.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea a 8 posturi contractuale vacante pe perioada nedeterminata de asistent medical in specialitatea medicina generala la ATI.

   Pentru detaliiclick AICI.


   26.07.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual pentru functia de fiziokinetoterapeut.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru tematicaclick AICI.

   Pentru bibliografieclick AICI.


   23.07.2021   Anunt privind rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor de asistent medical.

   Pentru detaliiclick AICI.


   23.07.2021   Erata. Rezultatele selectiei dosarelor sunt corect afisate. Rectificam eroarea de redactare privind data afisarii selectiei dosarelor si pentru depunerea contestatiilor.

   Pentru detaliiclick AICI.


   22.07.2021   Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de angajare pentru posturile de asistenti medicali si personal auxiliar.

   Pentru detaliiclick AICI.


   19.07.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, urmatoarele posturi:

                            - 4 posturi de asistent medical in specialitatea medicina generala:

                                            - 2 posturi la Compartimentul de Cardiologie Interventionala;

                                            - 2 posturi la Compartimentul Chirurgie Toracica;

                            - 4 posturi de infirmiere debutante:

                                            - 2 posturi la Compartimentul Chirurgie Vasculara;

                                            - 2 posturi la Compartimentul Chirurgie Toracica;

                            - 2 posturi de brancardier:

                                            - 1 post la Compartimentul Chirurgie Toracica;

                                            - 1 post la Sectia clinica Medicina Interna I.

   Pentru detaliiclick AICI.


   15.07.2021   Erata la anuntul privind punctajul final obtinut de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor de asistent medical la UPU-SMURD si asistent medical in specialitatea radiologie si imagistica medicala la UPU-SMURD. Avand in vedere faptul ca listele publicate ieri, 14.07.2021, au fost incomplete, revenim cu listele actualizate.

   Pentru rezultate asistent medical in specialitatea medicina generala la UPU-SMURDclick AICI.

   Pentru rezultate asistent medical in specialitatea radiologie si imagistica medicala la UPU-SMURDclick AICI.


   14.07.2021   Anunt privind punctajul final obtinut de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor de asistent medical la UPU-SMURD si asistent medical in specialitatea radiologie si imagistica medicala la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   13.07.2021   Borderou cu rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor de muncitor calificat IV-operator oxigen, muncitor calificat IV-zugrav, muncitor calificat IV-liftier, muncitor necalificat si ingrijitoare.

   Pentru detaliiclick AICI.


   12.07.2021   Borderou cu rezultatele la proba scrisa la concursul pentru ocuparea a 2 posturi vacante de asistent medical in specialitatea radiologie si imagistica medicala la UPU - SMURD conform anuntului nr.18998/16.06.2021:

pentru detalii click AICI;

Borderou cu rezultatele la proba scrisa la concursul pentru ocuparea a 20 de posturi vacante de asistent medical in specialitatea medicina generala la UPU - SMURD conform anuntului nr.18998/16.06.2021:

pentru detalii click AICI;

Interviul pentru candidatii declarati admisi in borderourile de mai sus, va avea loc in data de 14 iulie 2021 la sediul OAMGMAMR din strada Aurel Vlaicu nr. 41. Pentru a afla repartizarea pe ore click AICI,


   12.07.2021   Borderou cu rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical (PL) in specialitatea radiologie si imagistica medicala la SCJU Brasov din data de 12.07.2021:

pentru detalii click AICI;


   09.07.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul pentru ocuparea a 2 posturi de asistent medical in specialitatea imagistica medicala la UPU - SMURD - conform anuntului nr.18998/16.06.2021:

Pentru detalii click AICI;


   09.07.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul pentru ocuparea a 20 de posturi de asistent medical la UPU - SMURD - conform anuntului nr.18998/16.06.2021:

Pentru detalii click AICI;


   09.07.2021   Borderou cu punctajul la concursul pentru posturile de muncitor calificat IV - operator oxigen, muncitor calificat IV - zugrav, muncitor calificat IV - liftier, muncitor necalificat si ingrijitoare.

   Pentru detaliiclick AICI.


   09.07.2021   Concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical in specialitatea medicina generala la UPU, se va sustine luni, 12.07.2021, la sediul OAMGMAMR din strada Aurel Vlaicu nr. 41, la ora 10:00.


   09.07.2021   Concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical in specialitatea radiologie la UPU, se va sustine luni, 12.07.2021, la sediul OAMGMAMR din strada Aurel Vlaicu nr. 41, la ora 10:00.


   08.07.2021   Anunt privind punctajul obtinut la proba scrisa de catre candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor de asistent medical in specialitatea radiologie si imagistica medicala.

   Pentru detaliiclick AICI.


   06.07.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul pentru ocuparea posturilor de:

                            - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Obstetrica-Ginecologie la Ambulatoriul integrat - Cabinet Obstetrica-ginecologieclick AICI;

                            - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Oncologie medicala la Sectia clinica Oncologie medicalaclick AICI;

                            - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Medicina interna la Sectia clinica Medicina interna IIclick AICI;

                            - doua posturi de medic specialist confirmat in specialitatea Radiologie-imagistica medicala la Laboratorul de Radiologie si imagistica medicalaclick AICI;

                            - trei posturi de medic specialist confirmat in specialitatea Radiologie-imagistica medicala la UPU-SMURDclick AICI;

                            - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Cardiologie la Compartimentul Cardiologie interventionalaclick AICI.


   02.07.2021   Anunt privind concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   01.07.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul pentru ocuparea posturilor de:

                            - asistent medical in specialitatea medicina generala la UPU-SMURD, click AICI;

                            - asistent medical in specialitatea radiologie si imagistica medicala la UPU-SMURD, click AICI.


   01.07.2021   Anunt privind rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de manipulant bunuri si brancardier.

   Pentru detaliiclick AICI.


   01.07.2021   Republicare anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere la concurs, depuse in vederea ocuparii postului de muncitor calificat IV - zugrav, avand in vedere faptul ca dintr-o eroare a fost omis candidatul Ispas Ioan.

   Pentru detaliiclick AICI.


   30.06.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea posturilor de:

                            - zugrav, click AICI;

                            - liftier, click AICI;

                            - operator oxigen, click AICI;

                            - muncitor necalificat la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - ingrijitoare la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI.


   29.06.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea a opt posturi de asistent medical (PL) in specialitatea radiologie si imagistica medicala la Laboratorul Radiologie si Imagistica Medicala.

   Pentru detaliiclick AICI.


   29.06.2021   Anunt privind punctajul obtinut la proba scrisa de catre candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de manipulant bunuri si brancardier.

   Pentru punctaj si raspunsuriclick AICI.


   29.06.2021   Anunt privind rezultatele probei scrise la concursul pentru ocuparea a trei posturi vacante de medic in specialitatea medicina de urgenta la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   25.06.2021   Anunt privind concursul pentru ocuparea a trei posturi de medic in specialitatea medicina de urgenta la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   23.06.2021   Anunt privind rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de:

                        - asistent medical in specialitatea laborator clinic la Laboratorul clinic de Analize Medicaleclick AICI;

                        - ingrijitoare la Laboratorul clinic de Analize Medicaleclick AICI.


   23.06.2021   Anunt privind rezultatele obtinute de candidata la probele concursului de ocupare a functiei vacante de medic sef la Sectia clinica Cardiologie II.

   Pentru detaliiclick AICI.


   22.06.2021   Anunt privind rezultatul contestatiei in urma recorectarii lucrarii la proba scrisa la concursul pentru ocuparea celor doua posturi vacante de ingrijitoare la Laboratorul Clinic de Analize Medicale.

   Pentru detaliiclick AICI.


   22.06.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea unui post de medic in specialitatea boli infectioase si a sapte posturi de medic in specialitatea ATI.

   Pentru detaliiclick AICI.


   18.06.2021   Anunt privind depunerea contestatiilor si interviul pentru concursul de ocupare a posturilor de asistent medical in specialitatea laborator clinic si ingrijitoare la Laboratorul Clinic de Analize Medicale.

   Pentru detaliiclick AICI.


   18.06.2021   Anunt privind rezultatele candidatilor la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor de:

                            - asistent medical cu studii superioare in specialitatea laborator clinic, click AICI;

                            - ingrijitoare la Laboratorul Clinic de Analize Medicale, click AICI.


   18.06.2021   Anunt privind rezultatele selectiei dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor de manipulant bunuri si brancardier.

   Pentru detaliiclick AICI.


   17.06.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs urmatoarele posturi:

                            - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Obstetrica-Ginecologie la Ambulatoriul integrat - Cabinet Obstetrica-ginecologie;

                            - un post de medic primar confirmat in specialitatea Oncologie medicala la Ambulatoriul integrat;

                            - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Oncologie medicala la Sectia clinica Oncologie medicala;

                            - un post de medic primar confirmat in specialitatea Medicina interna la Sectia clinica Medicina interna I;

                            - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Medicina interna la Sectia clinica Medicina interna II;

                            - doua posturi de medic specialist confirmat in specialitatea Radiologie-imagistica medicala la Laboratorul de Radiologie si imagistica medicala;

                            - trei posturi de medic specialist confirmat in specialitatea Radiologie-imagistica medicala la UPU-SMURD;

                            - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Cardiologie la Compartimentul Cardiologie interventionala;

   Pentru detaliiclick AICI.


   16.06.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante pe perioada nedeterminata:

                            - 20 de posturi de asistent medical in specialitatea medicina generala la UPU-SMURD;

                            - 2 posturi de asistent medical (PL) in specialitatea radiologie si imagistica medicala la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru tematica si bibliografie:

                            - asistent medical in specialitatea medicina generala la UPU-SMURD, click AICI;

                            - asistent medical (PL) in specialitatea radiologie si imagistica medicala la UPU-SMURD, click AICI.

   Pentru fisa postului:

                            - asistent medical in specialitatea medicina generala la UPU-SMURD, click AICI;

                            - asistent medical (PL) in specialitatea radiologie si imagistica medicala la UPU-SMURD, click AICI.


   15.06.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante pe perioada nedeterminata:

                            - 1 post de muncitor calificat IV-zugrav la Atelierul nr.2-intretinere si reparatii cladiri;

                            - 1 post de muncitor calificat IV-liftier la Atelierul nr.2-intretinere si reparatii cladiri;

                            - 1 post de muncitor calificat IV-operator oxigen la Atelierul nr.1-intretinere si reparatii a instalatiilor si utilajelor;

                            - 2 posturi de muncitor necalificat la Biroul Administrativ-Transporturi;

                            - 4 posturi de ingrijitoare la Biroul Administrativ-Transporturi.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru bibliografie:

                            - zugrav, click AICI;

                            - liftier, click AICI;

                            - operator oxigen, click AICI;

                            - muncitor necalificat la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - ingrijitoare la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI.

   Pentru fisa postului:

                            - zugrav, click AICI;

                            - liftier, click AICI;

                            - operator oxigen, click AICI;

                            - muncitor necalificat la Biroul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                            - ingrijitoare, click AICI.


   14.06.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea a 8 posturi contractuale vacante pe perioada nedeterminata de asistent medical (PL) in specialitatea radiologie-imagistica medicala la Laboratorul de Radiologie si Imagistica Medicala.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru bibliografieclick AICI.

   Pentru fisa postuluiclick AICI.

   Rectificare privind anuntulclick AICI.


   11.06.2021   Rezultatul contestatiei pentru proba scrisa la concursul pentru functia de Director Financiar-Contabil.

   Pentru detaliiclick AICI.


  09.06.2021   Rezultatele probei scrise pentru functia de Director Financiar-Contabil.

   Pentru detaliiclick AICI.


  08.06.2021   Rezultatele selectiei dosarelor pentru posturi de ingrijitoare si asistente la Laboratorul Clinic de Analize Medicale conform anuntului numarul 16165/21.05.2021.

   Pentru detaliiclick AICI.


  04.06.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi:

                        - 4 posturi manipulant bunuri;

                        - 1 post brancardier;

   Pentru detalii, click AICI.    Pentru fisa postului manipulant click AICI. Pentru fisa postului brancardier click AICI.

   Pentru bibliografie/tematica, click pe urmatoarele: manipulant, brancardierANEXA nr 4, drepturi pacient, Ordin 961, ORDIN 1025, Ordinul 1226, Tehnica Ingrijirii Bolnavului.


  03.06.2021   Rezultatul contestatiei la concursul de ocupare a functiei de medic sef la Serviciul de Medicina Legala: click AICI.


  03.06.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi:

                        - 7 posturi cu norma intreaga de medic in specialitatea ATI;

                        - 1 post de medic in specialitatea Boli infectioase.

Perioada de inscriere: 4 - 18 iunie 2021 ora 15:00.

   Pentru detalii, click AICI.

 


  02.06.2021   Borderou final cuprinzand rezultatele obtinute de candidat la probele concursului de ocupare a functiei vacante de medic sef la Serviciul Judetean de Medicina Legala.

   Pentru detaliiclick AICI; pentru barem punctaj, click AICI.


  31.05.2021   Borderou final cuprinzand rezultatele obtinute de candidat la probele concursului de ocupare a functiei vacante de medic sef la Sectia clinica Ortopedie-Traumatologie.

   Pentru detaliiclick AICI.


  31.05.2021   Borderou final cuprinzand rezultatele obtinute de candidata la probele concursului de ocupare a functiei vacante de medic sef la Sectia Hematologie.

   Pentru detaliiclick AICI.


  31.05.2021   Anunt privind rezultatele finale ale probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea a trei posturi de medic in specialitatea medicina de urgenta la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


  28.05.2021   Examenul pentru ocuparea postului de medic sef sectie la Sectia Clinica Ortopedie-Traumatologie va avea loc in data de 31.05.2021, ora 10:00.


  28.05.2021   Examenul pentru ocuparea postului de medic sef sectie la Sectia Hematologie va avea loc in data de 31.05.2021, ora 10:00.


  28.05.2021   Examenul pentru ocuparea postului de sef serviciu la Serviciul de Medicina Legala va avea loc in data de 02.06.2021, ora 10:00.


  28.05.2021   Anunt privind grila de punctare pentru proiectul de specialitate la examenul de medic sef sectie.

   Pentru detaliiclick AICI.


  25.05.2021   Anunt privind rezultatele selectiei dosarelor de inscriere la concursul pentru ocuparea functiei contractuale vacante de Director Financiar-Contabil.

   Pentru detaliiclick AICI.


  25.05.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea a trei posturi de medic in specialitatea medicina de urgenta la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


  24.05.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi contractuale vacante pe perioada nedeterminata:

                        - 5 posturi de asistent medical in specialitatea laborator clinic la Laboratorul clinic de Analize Medicale;

                        - 2 posturi de ingrijitoare la Laboratorul clinic de Analize Medicale.

   Pentru detalii, click AICI.

   Pentru fisa postului asistent medical de laborator, click AICI.

   Pentru bibliografie ingrijitoare click AICI. Pentru fisa postului ingrijitoareclick AICI.


  18.05.2021   Anunt privind rezultatele obtinute la examenul de promovare in grad superior de referent de specialitate gr. II, la Compartiment Secretariat-Relatii cu Publicul.

   Pentru detalii, click AICI.


  18.05.2021   Anunt privind rezultatele finale in vederea angajarii fara concurs, in functia de:

                        - infirmiera, click AICI;

                        - brancardier, click AICI;

                        - ingrijitoare, click AICI.


  17.05.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de:

                        - infirmiera, click AICI;

                        - brancardier, click AICI;

                        - brancardier la UPU-SMURD, click AICI.


  12.05.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, urmatoarele posturi:

                        - 3 posturi infirmiera la Sectia clinica Neurologie;

                        - 2 posturi infirmiera la Sectia clinica Cardiologie II;

                        - 4 posturi infirmiera la UPU-SMURD;

                        - 1 post ingrijitoare la UPU-SMURD;

                        - 1 post de brancardier la Sectia clinica Neurologie;

                        - 2 posturi de brancardier la UPU-SMURD;

                        - 1 post brancardier la Sectia Clinica Ortopedie.

   Pentru detalii, click AICI.


  10.05.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs/examen pentru functia de Director Financiar-Contabil.

   Pentru detalii, click AICI.


  07.05.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen intern de promovare in grad imediat superior din functia de referent de specialitate gradul III in functia de referent de specialitate gradul II, la Compartimentul Secretariat-Relatii cu Publicul.

   Pentru detalii, click AICI.


  07.05.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs trei posturi cu norma intreaga de medic in specialitatea Medicina de urgenta la UPU-SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  22.04.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de manipulant bunuri la Compartimentul de gestionare a lenjeriei.

   Pentru detalii, click AICI.


  20.04.2021   Anunt privind selectia dosarelor depuse de candidati la examenul/concursul de ocupare a functiei vacante de medic sef la Sectia Clinica Cardiologie II.

   Pentru detalii, click AICI.


  20.04.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, doua posturi contractuale de manipulant bunuri in Compartimentul de gestionare a lenjeriei din spital.

   Pentru detalii, click AICI.


  16.04.2021   Anunt privind rezultatele obtinute la examenul de promovare in treapta superioara de referent IA la Serviciul R.U.N.O.S.

   Pentru detalii, click AICI.


  12.04.2021   Anunt privind rezultatele finale in vederea angajarii fara concurs in functiile:

                        - asistent medical in specialitatea medicina generala la UPU-SMURD, click AICI;

                        - infirmiera la UPU-SMURD, click AICI;

                        - ingrijitoare la UPU-SMURD, click AICI.


  09.04.2021   Anunt privind candidatii declarati admisi in urma selectiei dosarelor pentru ocuparea posturilor temporar vacante de asistent medical generalist, infirmiera si ingrijitoare la UPU-SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  09.04.2021   Anunt privind rezultatele obtinute la examenul de promovare in grad superior de referent de specialitate gr. II la Serviciul de Evaluare si Statistica Medicala.

   Pentru detalii, click AICI.


  08.04.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen intern de promovare in treapta imediat superioara, din functia de referent I (M) in functia de referent IA (M) la Serviciul RUNOS.

   Pentru detalii, click AICI.


  06.04.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata urmatoarele posturi:

                        - 10 posturi de asistent medical in specialitatea medicina generala la UPU-SMURD;

                        - 1 post de infirmiera la UPU-SMURD;

                        - 1 post de ingrijitoare la UPU-SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  05.04.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen intern de promovare in grad imediat superior pentru urmatoarele functii:

                        - din functia de referent de specialitate gradul III in functia de referent de specialitate gradul II, la Serviciul de Evaluare si Statistica Medicala;

                        - din functia de referent de specialitate gradul II in functia de referent de specialitate gradul I, la Serviciul Achizitii Publice, Aprovizionare si Contractare.

   Pentru detalii, click AICI.


  01.04.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs functia de sef  la Sectia clinica Cardiologie II.

   Pentru detalii, click AICI.


  23.03.2021   Anunt privind selectia dosarelor depuse de candidati la examenul/concursul de ocupare a posturilor:

                        - sef Sectia Hematologie;

                        - sef Serviciul judetean de Medicina legala;

                        - sef Sectia Ortopedie-traumatologie.

   Pentru detalii, click AICI.


  22.03.2021   Anunt privind rezultatele finale in vederea angajarii fara concurs pe postul de referent de specialitate II in specialitatea economist la Serviciul de Management al Calitatii Serviciilor Medicale.

   Pentru detalii, click AICI.


  22.03.2021   Anunt privind posturile de referent de specialitate I in specialitatea asistent medical principal (S) si de medic specialist in specialitatea sanatate publica si management la Serviciul de Management al Calitatii Serviciilor Medicale.

   Pentru detalii, click AICI.


  19.03.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs pe postul de:

                         - consilier I in specialitatea stiinte juridice;

                        - referent de specialitate II in specialitatea economist.

   Pentru detalii, click AICI.


  16.03.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, urmatoarele posturi la Serviciul de Management al Calitatii Serviciilor Medicale:

                         - un post de consilier I in specialitatea stiinte juridice;

                        - un post de referent de specialitate I in specialitatea asistent medical principal (S);

                        - un post de referent de specialitate II in specialitatea economist;

                        - un post de medic specialist in specialitatea sanatate publica si management.

   Pentru detalii, click AICI.


  11.03.2021   Anunt privind bibliografia pentru concursul de ocupare a functiei de medic sef sectie/serviciu/centru si teme-cadru pentru proiectul de management.

   Pentru detalii, click AICI.


  09.03.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs urmatoarele posturi:

                        - sef Sectia Hematologie;

                        - sef Serviciul judetean de Medicina legala;

                        - sef Sectia Ortopedie-traumatologie.

   Pentru detalii, click AICI.


  25.02.2021   Anunt privind rezultatele finale in vederea angajarii fara concurs in functia de asistent medical in specialitatea medicina generala.

   Pentru detalii, click AICI.


  24.02.2021   Anunt privind rezultatele finale in vederea angajarii fara concurs, in functia de:

                        - infirmiera si asistent medical in specialitatea radiologie, click AICI;

                        - brancardier, click AICI.


  23.02.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de:

                        - asistent medical in specialitatea medicina generala, click AICI;

                        - infirmiera si asistent medical in specialitatea radiologie, click AICI;

                        - brancardier, click AICI.

 

   Planificare interviu:

                        - asistent medical in specialitatea medicina generala, click AICI;

                        - infirmiera si asistent medical in specialitatea radiologie, click AICI;

                        - brancardier, click AICI.


  23.02.2021   Anunt privind notele obtinute de candidati la concursul de ocupare a postului de medic primar in specialitatea medicina de laborator.

   Pentru detalii, click AICI.


  17.02.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata:

                        - Posturi contractuale vacante pe perioada determinata de asistent medical in specialitatea medicina generala in sectiile:

                                        - 3 posturi asistent medical la Compartiment Cardiologie Interventionala;

                                        - 2 posturi asistent medical la Sectia Gastroenterologie;

                                        - 1 post asistent medical la Compartiment Endoscopie;

                                        - 2 posturi asistent medical la Sectia clinica Cardiologie II;

                                        - 1 post asistent medical la Compartiment Nefrologie;

                                        - 1 post asistent medical la Sectia clinica Urologie;

                                        - 1 post asistent medical la Sectia Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice.

                        - 1 post asistent medical in specialitatea radiologie la Laboratorul de Radiologie si Imagistica Medicala.

                        - Posturi contractuale vacante pe perioada determinata de infirmiera in sectiile:

                                        - 10 posturi infirmiera la Sectia clinica ATI/ATI COVID;

                                        - 1 post infirmiera la Sectia clinica Chirurgie Generala III;

                                        - 2 posturi infirmiera la Sectia clinica Urologie;

                                        - 1 post infirmiera la Compartiment Chirurgie Vasculara;

                                        - 2 posturi infirmiera la Compartiment Nefrologie;

                                        - 1 post infirmiera la Sectia clinica Oncologie medicala;

                                        - 1 post infirmiera la Compartiment Dermatovenerologie.

                        - 1 post contractual temporar vacant de brancardier la Sectia Gastroenterologie.

   Pentru detalii, click AICI.


  12.02.2021   Anunt privind rezultatul final la concursul pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea chirurgie generala la Sectia Chirurgie generala II.

   Pentru detalii, click AICI.


  12.02.2021   Anunt privind notele obtinute de candidati la concursul de ocupare a postului de medic specialist in specialitatea chirurgie generala.

   Pentru detalii, click AICI.


  09.02.2021   Anunt privind notele obtinute de candidati la concursul de ocupare a postului de medic primar in specialitatea ATI.

   Pentru detalii, click AICI.


  08.02.2021   Anunt privind concursul pentru ocuparea postului vacant de medic primar specialitatea medicina de laborator.

   Pentru detalii, click AICI.


  02.02.2021   Anunt privind rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistent medical cu studii superioare in specialitatea laborator clinic.

   Pentru detalii, click AICI.


  01.02.2021   Anunt privind concursul pentru ocuparea a patru posturi vacante de medic primar in specialitatea ATI.

   Pentru detalii, click AICI.


  29.01.2021   Anunt privind notele obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor de medic specialist in specialitatea Neurochirurgie.

   Pentru detalii, click AICI.


  28.01.2021   Anunt privind rezultatele candidatilor la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistent medical cu studii superioare in specialitatea laborator clinic.

   Pentru detalii, click AICI.


  26.01.2021   Anunt privind concursul pentru ocuparea unui post vacant de medic specialist chirurgie generala.

   Pentru detalii, click AICI.


  22.01.2021   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii pe perioada nedeterminata in functia de asistent medical cu studii superioare in specialitatea laborator clinic la Laboratorul Clinic de Analize Medicale.

   Pentru detalii, click AICI.


  21.01.2021   Anunt privind concursul pentru ocuparea a doua posturi vacante de medic in specialitatea Neurochirurgie.

   Pentru detalii, click AICI.


  06.01.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs patru posturi contractuale vacante pe perioada nedeterminata de asistent medical cu studii superioare in specialitatea laborator clinic in Laboratorul clinic de Analize Medicale.

   Pentru detalii, click AICI.


  30.12.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la examenul organizat pentru ocuparea unui post de medic specialist chirurgie generala.

   Pentru detalii, click AICI.


  30.12.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea:

                        - a doua posturi de medic specialist neurochirurgie, click AICI;

                        - unui post de medic primar laborator, click AICI.


  28.12.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de muncitor necalificat la Biroul Administrativ-Transporturi.

   Pentru detalii, click AICI.


  28.12.2020   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs trei posturi cu norma intreaga de medic specialist confirmat in specialitatea Medicina de urgenta la UPU-SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  23.12.2020   Anunt privind rezultatele interviului de selectie a candidatilor admisi in vederea angajarii fara concurs, in functiile de inginer specialist IA si sofer II la Serviciul Administrativ-Transporturi.

   Pentru detalii, click AICI.


  22.12.2020   Rezultate finale la interviul in vederea angajarii fara concurs, in functiile de:

                        - asistent medical la UPU-SMURD, click AICI;

                        - registrator medical la UPU-SMURD, click AICI;

                        - inginer specialist IA la Serviciul Administrativ-Transporturi, click AICI;

                        - sofer II la Serviciul Administrativ-Transporturi, click AICI.


  22.12.2020   Erata privind rezultatele la proba de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de asistent medical generalist in sectia UPU-SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  21.12.2020   Anunt privind rezultatele la proba de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de asistent medical la UPU-SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  21.12.2020   Anunt privind rezultatele la proba de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de registrator medical la UPU-SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  21.12.2020   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, doua posturi cu norma intreaga de muncitor necalificat la Biroul Administrativ-Transporturi.

   Pentru detalii, click AICI.


  18.12.2020   Anunt privind rezultatul final in vederea angajarii fara concurs in functia de asistent medical in specialitatea laborator clinic in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  17.12.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functiile: 

                        - inginer specialist IA la Serviciul Tehnic-Administrativ;

                        - sofer II la Serviciul Tehnic-Administrativ.

   Pentru detalii, click AICI.


  16.12.2020   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, urmatoarele posturi:

                        - cinci posturi contractuale vacante de asistent medical la UPU-SMURD;

                        - un post contractual vacant de registrator medical la UPU-SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  16.12.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de asistent medical in specialitatea laborator clinic la Laboratorul Clinic de Analize Medicale.

   Pentru detalii, click AICI.


  14.12.2020   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs urmatoarele posturi:

                        - patru posturi cu norma intreaga de medic primar confirmat in specialitatea ATI la Sectia clinica ATI;

                        - patru posturi cu norma intreaga de medic specialist confirmat in specialitatea ATI la Sectia clinica ATI;

                        - un post cu norma intreaga de medic specialist confirmat in specialitatea Chirurgie Generala la Sectia Chirurgie Generala II;

                        - doua posturi cu norma intreaga de medic specialist confirmat in specialitatea Neurochirurgie la Sectia Neurochirurgie;

                        - un post cu norma intreaga de medic primar confirmat in specialitatea Medicina de laborator la Laboratorul clinic de Analize medicale;

                        - un post cu norma intreaga de medic specialist confirmat in specialitatea Boli Infectioase la Compartimentul de Prevenire a infectiilor asociate asistentei medicale.

   Pentru detalii, click AICI.


  11.12.2020   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, urmatoarele posturi:

                        - un post cu norma intreaga de inginer specialist IA in specialitatea autovehicule rutiere;

                        - un post de sofer II la Biroul Administrativ-Transporturi.

   Pentru detalii, click AICI.


  11.12.2020   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, trei posturi contractuale vacante de asistent medical in specialitatea laborator clinic la Laboratorul clinic de Analize Medicale.

   Pentru detalii, click AICI.


  09.12.2020   Anunt privind rezultatele examenului de promovare pentru persoanele incadrate in functia de registrator medical debutant.

   Pentru detalii, click AICI.


  04.12.2020   Anunt privind rezultatele reevaluarii lucrarilor in urma contestatiilor la examenul de promovare in grad superior pentru specialitatile medicale, chirurgicale, laborator angiografie, ambulator, UPU, ATI si infirmiere.

   Pentru detalii, click AICI.


  04.12.2020   Anunt privind rezultatele obtinute la examenul de promovare in grad superior - asistent medical in specialitatea balneofiziokinetoterapie.

   Pentru detalii, click AICI.


  03.12.2020   Anunt privind rezultatele obtinute la examenul de promovare in grad superior pentru specialitatile medicale, chirurgicale, laborator angiografie, ambulator, UPU, ATI si infirmiere.

   Pentru detalii, click AICI.


  02.12.2020   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare pentru persoanele incadrate in functia de asistent medical debutant in specialitatea balneofiziokinetoterapie.

   Pentru detalii si bibliografie, click AICI.


  02.12.2020   Pentru planificarea candidatilor pentru examenul de promovare in grad superior in specialitatile ATI, UPU, click AICI.

  Pentru planificarea candidatilor la examenul de promovare in grad imediat superior functiei de debutant in specialitatile medicale si chirurgicale, click AICI.

  Pentru planificarea candidatilor la examenul de promovare in grad superior - infirmiere, click AICI.


  26.11.2020   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare pentru persoanele incadrate in functia de registrator medical debutant.

   Pentru detalii si bibliografie, click AICI.


  19.11.2020   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare pentru persoanele incadrate in functia debutant: asistent medical si infirmieri.

   Pentru detalii, click AICI.

   Pentru tematica si bibliografie asistenti medicali generalisti, click AICI.

   Pentru tematica si bibliografie infirmiere, click AICI.


  13.11.2020   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen intern de promovare in treapta imediat superioara din functia de muncitor-croitoreasa II in functia de muncitor-croitoreasa I.

   Pentru detalii, click AICI.


  12.11.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in cadrul SCJUBV a urmatoarelor posturi:

                        - 2 posturi de muncitor IV (electrician) la Atelierul nr.2 de intretinere si reparatii cladiri;

                        - 1 post muncitor IV (instalator) la Atelierul nr.1 de intretinere si reparatii a instalatiilor si utilajelor;

                        - 1 post muncitor IV (lacatus) la Atelierul nr.1 de intretinere si reparatii a instalatiilor si utilajelor;

                        - 1 post de sofer autosanitara III la Biroul Administrativ-Transporturi;

                        - 1 post de magaziner la Biroul Administrativ-Transporturi;

                        - 1 post de ingrijitoare la Biroul Administrativ-Transporturi;

                        - 2 posturi de muncitor necalificat la Biroul Administrativ-Transporturi.

   Pentru detalii, click AICI.


  11.11.2020   Anunt privind rezultatul final in vederea angajarii fara concurs, in functia de asistent medical in specialitatea laborator in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  10.11.2020   Anunt privind rezultatele finale la selectia in vederea angajarii fara concurs, pe perioada determinata in functia de asistent medical generalist in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  10.11.2020   SCJUBV angajeaza fara concurs, pe perioada determinata urmatoarele posturi:

                        - 2 posturi de muncitor IV (electrician) la Atelierul nr.2 de intretinere si reparatii cladiri;

                        - 1 post muncitor IV (instalator) la Atelierul nr.1 de intretinere si reparatii a instalatiilor si utilajelor;

                        - 1 post muncitor IV (lacatus) la Atelierul nr.1 de intretinere si reparatii a instalatiilor si utilajelor;

                        - 1 post de sofer autosanitara III la Biroul Administrativ-Transporturi;

                        - 1 post de magaziner la Biroul Administrativ-Transporturi;

                        - 1 post de ingrijitoare la Biroul Administrativ-Transporturi;

                        - 2 posturi de muncitor necalificat la Biroul Administrativ-Transporturi.

   Pentru detalii, click AICI.


  06.11.2020   Anunt privind rezultatele interviului de selectie a candidatilor admisi in vederea angajarii fara concurs, in functia de brancardier in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  06.11.2020   Anunt privind repartizarea la interviu a candidatilor in vederea angajarii fara concurs, in functia de asistent medical generalist in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  06.11.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de manipulant bunuri in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  06.11.2020   Catalog definitiv cuprinzand rezultatele la examenul organizat in data de 04.11.2020 pentru ocuparea postului vacant de medic in specialitatea medicina de urgenta la UPU-SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  05.11.2020   Erata la anuntul din data de 28 octombrie 2020 pentru scoaterea fara concurs pe perioada determinata a posturilor vacante de asistent medical cu studii superioare in specialitatea medicina generala.

   Pentru detalii, click AICI.


  04.11.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de asistent medical generalist, in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  04.11.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de asistent medical in specialitatea laborator, in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  04.11.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de infirmiera, in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  04.11.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de brancardier, in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  29.10.2020 Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de referent II la Serviciul RUNOS in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  29.10.2020   Erata la anuntul din data de 28 octombrie 2020.

   Pentru detalii, click AICI.


  28.10.2020   SCJUBV angajeaza fara concurs, pe perioada determinata urmatoarele posturi:

                        - Posturi contractuale vacante pe perioada determinata de asistent medical cu studii superioare in specialitatea medicina generala in sectiile:

                                 - 1 post asistent medical la Compartimentul Chirurgie Buco Maxilo Faciala;

                                 - 2 posturi de asistent medical la Sectia Gastroenterologie;

                                 - 1 post asistent medical la Sectia Chirurgie Generala I;

                                 - 3 posturi de asistent medical la Sectia clinica Neurologie;

                                 - 2 posturi de asistent medical la Sectia clinica Cardiologie I;

                                 - 1 post asistent medical la Compartiment Chirurgie vasculara;

                                 - 1 post asistent medical la Compartiment Endoscopie;

                                 - 1 post asistent medical la Compartiment Cardiologie Interventionala;

                        - 1 post contractual vacant de asistent medical (PL) in specialitatea laborator la Laboratorul clinic de Analize Medicale;

                        - Posturi contractuale vacante pe perioada determinata de infirmiera in sectiile:

                                 - 2 posturi la Compartiment Terapie Intensiva;

                                 - 1 post la Sectia clinica Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva;

                                 - 2 posturi de infirmiera la Sectia Chirurgie generala I;

                                 - 1 post la Sectia Chirurgie Generala II;

                                 - 1 post la Compartiment Chirurgie Buco Maxilo Faciala;

                                 - 1 post la Sectia Neurochirurgie;

                                 - 3 posturi la Compartiment Dermatovenerologie;

                                 - 1 post la Sectia Diabet, nutritie si boli metabolice;

                                 - 1 post infirmiera la Sectia Gastroenterologie;

                                 - 2 posturi infirmiera la Sectia clinica Neurologie;

                                 - 1 post infirmiera la Sectia clinica Cardiologie I;

                                 - 1 post infirmiera la Compartiment Chirurgie Vasculara;

                                 - 1 post infirmiera la Compartiment Chirurgie Toracica;

                                 - 2 posturi infirmiera la Compartiment Nefrologie;

                                 - 2 posturi infirmiera la Sectia clinica Medicina Interna I - Marzescu;

                                 - 2 posturi infirmiera la Compartiment Cardiologie Interventionala;

                        - 1 post vacant pe perioada determinata de ingrijitoare la Ambulatoriu Integrat;

                        - 1 post vacant pe perioada determinata de manipulant bunuri la Compartimentul de gestionare a lenjeriei de spital;

                        - 2 posturi vacante de brancardier la Sectia clinica Medicina Interna III.

   Pentru detalii, click AICI.


  27.10.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de asistent medical in specialitatea medicina generala cu studii superioare (S) la UPU-SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  27.10.2020   SCJUBV angajeaza fara concurs, pe perioada determinata urmatoarele posturi:

                        - 1 post contractual vacant de referent II la Serviciul RUNOS pe perioada determinata

   Pentru detalii, click AICI.


  23.10.2020   SCJUBV angajeaza fara concurs, pe perioada determinata urmatoarele posturi:

                        - 2 posturi contractuale vacante pe perioada determinata de asistent medical la UPU-SMURD

   Pentru detalii, click AICI.


  13.10.2020   Anunt privind rezultatele interviului de selectie a candidatului admis in vederea angajarii fara concurs, in functia de brancardier la ATI-COVID, in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  13.10.2020   Anunt privind rezultatele finale la proba de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de Asistenti medicali generalisti la ATI-COVID, in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  13.10.2020   Erata privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de Asistenti medicali generalisti la ATI-COVID, in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  12.10.2020   Erata privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de brancardier in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  12.10.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de Asistenti medicali generalisti la ATI-COVID, in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.

   Pentru programarea interviurilor pentru ocuparea posturilor de asistent medical generalist, click AICI.


  12.10.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de infirmiera in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  12.10.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de brancardier in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  06.10.2020   SCJUBV angajeaza fara concurs, pe perioada determinata urmatoarele posturi:

                        - Sectia clinica ATI-Compartimentul ATI-COVID:

                                 - 14 posturi contractuale vacante pe perioada determinata de asistent medical;

                                 - 15 posturi contractuale vacante de infirmiera pe perioada determinata;

                                 - 1 post contractual vacant de brancardier pe perioada determinata;

   Pentru detalii, click AICI.


  02.09.2020   Anunt privind rezultatele finale la proba de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de asistenti medicali generalisti la ATI-COVID in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  02.09.2020   Anunt privind rezultatele interviului de selectie a candidatilor admisi in vederea angajarii fara concurs, in functia de asistent medical la UPU-SMURD in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  02.09.2020   Anunt privind rezultatele interviului de selectie a candidatilor admisi in vederea angajarii fara concurs, in functia de brancardier la ATI-COVID in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  02.09.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de asistent medical la ATI-COVID in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  01.09.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de asistent medical la UPU-SMUIRD in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  01.09.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de brancardier in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  01.09.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de infirmiera si ingrijitoare in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  26.08.2020   SCJUBV angajeaza fara concurs, pe perioada determinata urmatoarele posturi:

                        - Sectia clinica ATI-Compartimentul ATI-COVID:

                                 - 34 posturi contractuale vacante pe perioada determinata de asistent medical;

                                 - 21 posturi contractuale vacante de infirmiera pe perioada determinata;

                                 - 4 posturi contractuale vacante de brancardier pe perioada determinata;

                        - UPU-SMURD:

                                 - 3 posturi contractuale vacante pe perioada determinata de asistent medical;

                        - 10 posturi contractuale vacante pe perioada determinata de infirmiera in sectiile:

                                 - 1 post la Compartiment clinic Oftalmologie;

                                 - 1 post la Sectia clinica Ortopedie si Traumatologie;

                                 - 2 posturi la Sectia Chirurgie Generala I;

                                 - 2 posturi la Sectia Neurochirurgie;

                                 - 3 posturi la Sectia clinica Cardiologie II;

                                 - 1 post la Sectia clinica Cardiologie I;

                                 - 2 posturi la UPU-SMURD;

                        - 1 post contractual vacant pe perioada determinata de ingrijitoare la UPU-SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  20.07.2020   Anunt privind rezultatele selectiei dosarelor candidatilor admisi in vederea angajarii fara concurs, in functia de infirmiera si brancardier in cadrul SCJUBV.

   Pentru detalii, click AICI.


  15.07.2020   SCJUBV angajeaza fara concurs, pe perioada determinata:

                        - 7 posturi vacante de infirmiera la sectiile:

                                 - 2 posturi la Sectia clinica ATI;

                                 - 1 post la Sectia Chirurgie Generala I;

                                 - 1 post la Sectia Chirurgie Generala II;

                                 - 1 post la Compartimentul Chirurgie Toracica;

                                 - 1 post la UPU-SMURD;

                                 - 1 post la Sectia clinica Medicina Interna I;

                        - 3 posturi vacante de brancardier la sectiile:

                                 - UPU-SMURD;

                                 - Sectia clinica ATI;

                                 - Compartiment Chirurgie Toracica.

   Pentru detalii, click AICI.


  08.07.2020   Anunt privind rezultatele interviului de selectie a candidatilor admisi in vederea angajarii fara concurs, in functia de asistent medical in cadrul SCJUBV. 

   Erata privind rezultatele probei de selectie a dosarelor. Pentru detalii, click AICI.

   Pentru rezultatele interviului de selectie, click AICI.


  07.07.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de asistent medical in cadrul SCJUBV.

   Pentru lista candidatilor admisi, click AICI.

   Pentru lista candidatilor respinsi, click AICI.


  02.07.2020   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea angajarii fara concurs, in functia de infirmiera debutanta si asistent medical in specialitatea radiologie-imagistica medicala.

   Pentru detalii, click AICI.


  02.07.2020   SCJUBV angajeaza fara concurs, pe perioada determinata:

                        - 18 posturi vacante de asistent medical la sectiile:

                                 - 10 posturi la Sectia clinica ATI;

                                 - 4 posturi la Terapie Intensiva Coronarieni;

                                 - 3 posturi la UPU-SMURD;

                                 - 1 post la Compartiment clinic Dermatovenerologie;

                        - un post vacant de asistent medical in specialitatea radiologie-imagistica medicala la UPU-SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  25.06.2020   SCJUBV angajeaza fara concurs, pe perioada determinata:

                        - 10 posturi vacante de infirmiera debutanta cu norma intreaga:

                                 - 2 posturi la Sectia Chirurgie Generala I;

                                 - 2 posturi la Sectia Chirurgie Generala II;

                                 - 3 posturi la Sectia clinica ATI;

                                 - 1 post la UPU-SMURD;

                                 - 1 post la Sectia Medicina Interna I;

                                 - 1 post la Compartiment clinic Oftalmologie;

                        - un post vacant de asistent medical in specialitatea radiologie-imagistica medicala la UPU-SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  23.03.2020   Anunt privind concursul pentru ocuparea postului de medic in specialitatea Medicina de Urgenta la UPU - SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  30.01.2020   Centralizator cu rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a postului vacant de referent de medic specialist in specialitatea neurologie.

   Pentru detalii, click AICI.


  16.01.2020   Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul pentru ocuparea a patru posturi cu norma intreaga de medic in specialitatea Medicina de Urgenta la UPU - SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  24.12.2019   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea a patru posturi cu norma intreaga de medic in specialitatea Medicina de Urgenta la UPU - SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  23.12.2019   Borderou cu punctajul obtinut de candidatii admisi la examenul de promovare in grad din functia de muncitor calificat IV (liftier) in functia de muncitor calificat

   III (liftier) si din functia de muncitor calificat II (electrician) in functia de muncitor calificat I (electrician) la Atelierul nr. 2.

   Pentru detalii, click AICI.


  20.12.2019   Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la examenul de promovare in grad din functia de muncitor calificat IV (liftier) in functia de muncitor calificat

   III (liftier) si din functia de muncitor calificat II (electrician) in functia de muncitor calificat I (electrician) la Atelierul nr. 2.

   Pentru detalii, click AICI.


  18.12.2019   Borderou cu rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de referent de specialitate II la Serv. Achizitii Publice, Aprovizionare si Contractare.

   Pentru detalii, click AICI.


  18.12.2019   Borderou cu rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a 7 posturi vacante la Biroul Administrativ - Transporturi.

   Pentru detalii, click AICI.


  18.12.2019   Anunt privind rezultatele obtinute de candidati la examenul pentru ocuparea postului de medic primar in specialitatea ORL.

   Pentru detalii, click AICI.


  17.12.2019   Anunt privind ocuparea functiei contractuale vacante, perioada determinata, de Director Financiar Contabil.

   Pentru detalii, click AICI.


  17.12.2019   Anunt privind punctajul obtinut la proba scrisa a examenului de promovare in grad din functia de statistician medical in functia de statistician medical

   principal la Ambulatoriul pentru Sportivi.

   Pentru detalii, click AICI.


  16.12.2019   Anunt privind selectia dosarului de concurs depus de candidata pentru participarea la examenul de promovare in grad din functia de statistician medical in functia de statistician medical

   principal la Ambulatoriul pentru Sportivi.

   Pentru detalii, click AICI.


  16.12.2019   Anunt privind rezultatele candidatilor la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor vacante de referent de specialitate II la Serv. Achizitii Publice, Aprovizionare si Contractare.

   Pentru detalii, click AICI.


  16.12.2019   Anunt privind rezultatele candidatilor la proba scrisa la concursul de ocupare a 7 posturi vacante la Biroul Administrativ - Transporturi.

   Pentru detalii, click AICI.

   Pentru baremul de corectare al subiectelor pentru ocuparea postului de:

      - sef birou, click AICI;

      - functionar, click AICI;

      - muncitor necalificat - arhiva, click AICI;

      - muncitor necalificat, click AICI;

      - instalator, click AICI.


  13.12.2019   Borderou cu rezultatele finale obtinute de candidata admisa la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de fiziokinetoterapeut.

   Pentru detalii, click AICI.


  11.12.2019   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen intern de promovare in treapta imediat superioara pentru urmatoarele functii:

      - din functia de muncitor-liftier IV in functia de muncitor-liftier III la Atelierul nr. 2;

      din functia de muncitor-electrician II in functia de muncitor-electrician I la Atelierul nr. 2.

   Pentru detalii, click AICI.


  11.12.2019   Anunt privind concursul pentru ocuparea posturilor vacante de medic specialist in specialitatea Neurologie.

   Pentru detalii, click AICI.


  11.12.2019   Anunt privind rezultatele candidatilor la proba scrisa la concursul de ocupare a celor 2 posturi contractuale temporare perioada determinata de fiziokinetoterapeut.

   Pentru detalii, click AICI. 

   Pentru baremul de corectare a grilei concursului, click AICI.


  10.12.2019   Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de referent de specialitate II la Serviciul Achizitii Publice,

  Aprovizionare si Contractare.

   Pentru detalii, click AICI.


  10.12.2019   Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a 7 posturi vacante la Biroul Administrativ Transporturi.

   Pentru detalii, click AICI.


  10.12.2019   Anunt privind examenul pentru ocuparea postului pe perioada determinata de medic primar in specialitatea ORL.

   Pentru detalii, click AICI.


  06.12.2019   Borderou cu rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de infirmiera, ingrijitoare si brancardier.

   Pentru detalii, click AICI.


  05.12.2019   Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor contractuale temporare perioada determinata

  de fiziokinetoterapeut.

   Pentru detalii, click AICI.


  04.12.2019   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs/examen pentru ocuparea functiei contractuale vacante pe durata determinata de Director Financiar - Contabil.

   Pentru detalii, click AICI.

   Pentru calendarul de desfasurare a concursului/examenului, click AICI.

   Pentru bibliografie, click AICI.

   Pentru structura si temele-cadru pentru proiectul de specialitate, click AICI.


  03.12.2019   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen intern de promovare in grad din functia de statistician medical in functia de statistician medical

  principal la Ambulatoriul pentru Sportivi.

   Pentru detalii, click AICI.

   Pentru bibliografie, click AICI.


  03.12.2019   Anunt privind punctajul obtinut la proba scrisa de catre candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de infirmiera, ingrijitoare si brancardier.

   Pentru detalii, click AICI. 

   Pentru rezultate grila infirmiere, click AICI. 

   Pentru rezultate grila ingrijitoare, click AICI. 

   Pentru rezultate grila brancardier, click AICI. 


  28.11.2019   Borderou cu rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul de ocupare a 2 posturi vacante de asistent medical principal in specialitatea radiologie si imagistica medicala

  la UPU - SMURD.

   Pentru detalii, click AICI.


  27.11.2019   Anunt privind selectia  dosarelor  de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de infirmiera, ingrijitoare si brancardier.

   Pentru detalii, click AICI.


  26.11.2019   Anunt privind rezultatele la proba scrisa la concursul  de ocupare  a celor 2 posturi  vacante de asistent medical principal in specialitatea radiologie si imagistica medicala

  la UPU - SMURD.

  Pentru detalii, click AICI. 


  26.11.2019   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea  urmatoarelor  posturi  contractuale temporare perioada determinata:

      - 1 post vacant de fiziokinetoterapeut la Sectia cl. ATI;

      - 1 post vacant de fiziokinetoterapeut la Sectia cl. Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva.

  Pentru detalii, click AICI. 

  Pentru tematica si bibliografie, click AICI.

  Pentru fisa postului, click AICI.


  22.11.2019   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea  urmatoarelor  posturi  contractuale vacante:

      - 1 post pe perioada nedeterminata de sef birou la Biroul Administrativ - Transporturi;

      - 1 post pe perioada nedeterminata de functionar la Biroul Administrativ - Transporturi;

      - 1 post pe perioada nedeterminata de muncitor necalificat - arhiva la Biroul Administrativ - Transporturi;

      - 2 posturi pe perioada nedeterminata de muncitor necalificat - spatii verzi la Biroul Administrativ - Transporturi;

      - 1 post de muncitor calificat IV - sudor la Atelierul nr.1 - intretinere si reparatii a instalatiilor si utilajelor;

      - 1 post de muncitor calificat IV - instalator la Atelierul nr.1 - intretinere si reparatii a instalatiilor si utilajelor;

      - 2 posturi pe perioada nedeterminata de referent de specialitate II cu studii superioare la Serviciul Achizitii Publice, Aprovizionare si Contractare.

  Pentru detalii, click AICI. 

  Pentru fisa postului:
 
      sef birou Administrativ - Transporturi, click AICI.
 
      functionar la Biroul Administrativ, click AICI.
 
      muncitor necalificat - arhiva, click AICI.
 
      muncitor necalificat - spatii verzi, click AICI.

      muncitor calificat - sudor, click AICI.
 
      muncitor calificat - instalator, click AICI.
 
      referent la Serviciul Achizitii Publice, Aprovizionare si Contractareclick AICI.
 
  Pentru bibliografie:
 
      sef birou Administrativ - Transporturi, click AICI.

      functionar la Biroul Administrativ - Transporturi, click AICI.
 
      muncitor necalificat - serviciul tehnic administrativ, click AICI.
 
      sudor, click AICI.
 
      instalator, click AICI.
 
      referent la Serviciul Achizitii Publice, Aprovizionare si Contractare, click AICI.
 

  21.11.2019   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea unui post pe perioada determinata de medic primar in specialitatea ORL.

  Pentru detalii, click AICI.
 
  Pentru tematica si bibliografie, click AICI.

  20.11.2019   Anunt privind selectia  dosarelor  de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul  de ocupare  a 2 posturi  vacante de asistent medical principal in specialitatea radiologie

  si imagistica medicala la UPU - SMURD, click AICI.    


  18.11.2019   Anunt privind selectia  dosarelor  de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul  pentru ocuparea  a 2 posturi  cu norma intreaga de medic specialist in specialitatea

  neurologie, click AICI.


  14.11.2019   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea unui post pe perioada determinata de medic primar in specialitatea Reumatologie.

  Pentru detalii, click AICI.
 
  Pentru tematica si bibliografie, click AICI.
 

  11.11.2019   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea  urmatoarelor  posturi  contractuale vacante pe perioada nedeterminata :

  - 22 posturi de infirmiera debutanta la sectiile:

       - 2 posturi la Sectia Chirurgie generala I; 

       - 1 post la Sectia Chirurgie generala II; 

       - 3 posturi la Sectia Neurochirurgie;

       - 2 posturi la Sectia clinica ATI;

       - 1 post la Sectia clinica Ortopedie si Traumatologie;

       - 1 post la Sectia Hematologie;

       - 1 post la Sectia clinica Cardiologie II - sediul Astra;

       - 1 post la Sectia Recuperare Medicala, Medicina Fizica si Balneologie I - Astra;

       - 1 post la Compartiment Dermatovenerologie - sediul Astra;

       - 2 posturi la Sectia clinica Medicina Interna III - sediul Tractorul;

       - 1 post la Sectia clinica Medicina Interna III - Compartiment Alergologie - Tractorul;

       - 4 posturi la UPU - SMURD;

       - 1 post la Sectia clinica Neurologie;

       - 1 post la Sectia Medicina Interna II - Compartiment Geriatrie - sediul Marzescu.

  - 16 posturi de ingrijitoare:

       - 1 post la Sectia Chirurgie generala I; 

       - 1 post la Sectia Chirurgie generala II; 

       - 1 post la Sectia Neurochirurgie;

       - 1 post la Sectia clinica ATI;

       - 2 posturi la Sectia Gastroenterologie;

       - 2 posturi la Sectia clinica Ortopedie si Traumatologie;

       - 1 post la Laboratorul de Radiologie si Imagistica Medicala;

       - 1 post la Farmacia nr. 101 - sediul central;

       - 1 post la Sectia Recuperare Medicala, Medicina Fizica si Balneologie I - Astra;

       - 1 post la Sectia clinica Medicina Interna III - Compartiment Alergologie - Tractorul;

       - 1 post la Sectia Reumatologie;

       - 1 post la UPU - SMURD;

       - 1 post la Sectia clinica Urologie;

       - 1 post la Compartiment Toracica.

  - 1 post de brancardier la Sectia Gastroenterologie.
 
Pentru detalii, click AICI.
 
Pentru bibliografie, click AICI.
 
Pentru fisa postului:
 
       - infirmier, click AICI.
 
       - infirmier UPU-SMURD, click AICI.
 
       - ingrijitoare, click AICI.
 
       - brancardier, click AICI.
 

 07.11.2019 - Borderou cu rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de asistent medical debutant si a 2 posturi de asistent medical din 07.11.2019. Pentru detalii click AICI.

  07.11.2019 - Borderou cu rezultatele finale obtinute de candidatii admisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de registrator medical debutant la Serv. de Evaluare si Statistica Medicala din data de 04.11.2019.

Pentru detalii, click AICI.


   31.10.2019 - Concursul  de ocupare  a 15 posturi  de asistent debutant si a  2 posturi asistent medica va aveloc in data 05.11.2019 la ora 9.30 

                                                              la adresa  Aurel Vlaicu Nr 41 Brasov  sediul OAMGMAMR.    Raspunsuri grila varianta 1  click AICI.

           Rezultate proba scrisa  click AICI.

Rezultat contestatii click AICI.


  04.11.2019 - Borderou cu punctajul obtinut la concursul  de ocupare a  posturilor de registrator medical debutant  la Serviciul de Evaluare si Statistica Medicala Pentru detalii click AICI. ;


 04.11.2019 - SCJUBv scoate la concurs urmatoarele 2  posturi  asistent  medical  specialist in specialitatea radiologie imagisatica medicala, la UPU-SMURD si bibliografiea. Pentru detalii click AICI. ;

Fisa postului click AICI.


  01.11.2019  - Anunt privind scoaterea la concurs a 2  posturi de medic specialist specialitatea neurologie. Pentru detalii click AICI.

               Tematica, click AICI.


   31.10.2019  - Pentru detalii despre borderoul final al concursului pentru  ocupare  posturilor temporar vacante de asistenti medicali generalisti , click AICI.


   31.10.2019 - Concursul  de ocupare  a 15 posturi  de asistent debutant si a  2 posturi asistent medica va aveloc in data 05.11.2019 la ora 9.30  la adresa  Aurel Vlaicu Nr 41 Brasov  sediul OAMGMAMR.


   30.10.2019  - Pentru detalii despre borderoul final al concursului pentru ocuparea  Functiei de Director Medical . Pentru rezultat click AICI.


   30.10.2019 - Anunt privind selectia  dosarelor  de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul  de ocupare  a 15 posturi  de asistent debutant si a  2 posturi asistent medical , click AICI.


   29.10.2019 - Anunt privind rezultatele la proba scrisa la  examenul  pentru  ocuparea celor 12 posturilor de asistenti medicali generalisti debutanti Pentru detalii click AICI.


   29.10.2019  - Pentru detalii despre baremul de corectare al concursului pentru asistenti medicali generalisti debutanti. Pentru detalii click AICI.

  29.10.2019 - Anunt privind selectia  dosarelor  de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul  de ocupare  a 5 posturi  registratori medicali debutanti , click AICI. 


  29.10.2019 - Anunt privind rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a  postului  de analist ajutor programator debutant. Pentru rezultate click AICI.


28.10.2019 - Anunt privind rezultatul la proba scrisa la  concursul de ocupare Functiei de Director Medical . Pentru rezultat click AICI.


  24.10.2019 - Anunt privind rezultatele la proba scrisa la  concursul de ocupare a 2 posturi vacante de operator I la Serviciul Contabilitate. Pentru rezultate click AICI. Pentru rezolvari click AICI.


  24.10.2019 - Anunt privind rezultatele la proba scrisa la  examenul  pentru  ocuparea postului de analist ajutor programator debutant  : click AICI.  pentru grila   de  punctare  click AICI.


  23.10.2019 - Anunt privind selectia dosarelor de concurs  depuse de candidati pentru participarea la concursul  de  ocupare a posturilor temporar vacante de asistenti medicali generalisti debutanti. Pentru detalii click AICI.


  21.10.2019 - Anunt privind selectia  dosarelor  de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul  de ocupare a 2 posturi vacante de operator I , click AICI.


  21.10.2019 - Anunt privind selectia dosarelor de concurs  depuse de candidati pentru participarea la concursul  de  ocupare a postului vacant de Director Medical  click AICI.


  18.10.2019  - Pentru detalii despre borderoul final al concursului pentru medic sef la Sectia clinica Cardiologie I, click AICI.


  18.10.2019 - Anunt privind selectia dosarelor de concurs  depuse de candidati pentru participarea la concursul  de  ocupare a postului vacant de analist ajutor din perioada 24.10.2019-28.10.2019  click AICI.


  18.10.2019 - Anunt privind selectia dosarelor de concurs  depuse de candidati pentru participarea la concursul  de  ocupare a posturilor de operator I din perioada 24.10.2019-28.10.2019  click AICI.


  16.10.2019  - Pentru detalii despre borderoul final al concursului pentru medic sef la Sectia clinica Oncologie, click AICI.


  15.10.2019  - Pentru detalii despre borderoul final al concursului pentru medic sef la Sectia Chirurgie plastica, click AICI.


  15.10.2019  - Pentru detalii despre borderoul final al concursului pentru medic sef la Sectia Neurochirurgie, click AICI. 


  14.10.2019  - Pentru detalii despre borderoul final al concursului pentru medic sef la Sectia Diabet, click AICI.


   14.10.2019 - Avand in vedere anuntul inregistrat cu nr. 29156/26.09.2019 privind ocuparea functieie vacante de Director Financiar Contabil consemnam faptul ca nu a fost depus nici un dosar de inscriere. click AICI.


   14.10.2019   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea  urmatoarelor  posturi  contractuale vacante perioada nedeterminata :

   - 1 post asistent medical  debutant Compartiment  Terapie Intensiva Coronarieni. 

   - 4 posturi asistent medical  debutant Compartiment  Cardiologie Intervetionala. 

   - 3 posturi de asistent medical  debutant  Sectia clinica ATI.

   - 3 posturi asistent medical  debutant Sectia Medicina Interna I.

   - 1 post asistent medical  debutant  Sectia Medicina Interna II.

    - 2 posturi de asistent medical  debutant  Sectia Gastroenterologie.

    - 1 post de asistent medical  debutant  Sectia clinica Cardiologie II .

    - 2 posturi  asistent medical  (PL)  Sectia Medicina II- Compartiment Geriatrie si clinica Urologie.

 

  Pentru detalii , click AICI.

Pentru bibliografie click AICI.

     Fise de post:

                         - asistent medical generalist, click AICI

                        - asistent medical generalist ATI, click AICI

                        - asistent medical TIC, click AICI.

                        - asistent medical TII, click AICI.


11.10.2019   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea  urmatoarelor  posturi  contractuale temporare perioada determinata :

    - 5 posturi de asistent medical  debutant  Sectia clinica ATI.

   - 1 post asistent medical  debutant Sectia Medicina Interna II.

   - 1 post asistent medical  debutant  Sectia Medicina Interna I.

    - 2 posturi de asistent medical  debutant  Sectia clinica Urologie.

    - 2 posturi de asistent medical  debutant  Sectia Chirurgie generala I .

    - 1 post asistent medical  debutant  Sectia Hematologie.

 

  Pentru detalii , click AICI.

Pentru bibliografie click AICI.

     Fise de post:

                         - asistent medical generalist, click AICI

                         - asistent medical generalist ATI, click AICI

    


     11.10.2019  - Pentru detalii despre borderoul final al concursului pentru medic sef la Sectia Clinica Neurologie, click AICI.


     11.10.2019  - Pentru detalii despre borderoul final al concursului pentru medic sef la Centrul de Hemodializa, click AICI.


     11.10.2019 - Anunt privind concurs pentru 2 posturi pe perioada nedeterminata de registrator medical debutant  la Serviciul de Evaluare si Statistica Medicala si 3 posturi contractuale pe perioada nedeterminata de registrator medical debutant la Serviciul de Evaluare si Statistica Medicala-Compartimentul de primire si externare al bolnavilor.

Pentru detalii click AICI.

Pentru bibliografie click AICI.

Pentru fisa postului Registrator medical Compartiment de primire si externare click AICI.

Pentru fisa postului Registrator medical Statistica click AICI.


     10.10.2019  - Pentru detalii despre borderoul final al concursului pentru medic sef la sectia Gastroenterologie, click AICI.


     10.10.2019  - Pentru detalii despre borderoul final al concursului pentru medic sef Medicina Interna I Marzescu, click AICI.


     09.10.2019  - Pentru borderoul cu rezultatele la concursul pentru functia de referent  gradul Isi economist II , click AICI.


      09.10.2019  - ANULARE. Examenul de ocupare a functiei de medic sef la Serviviul Judeteana de Medicina Legala se ANULEAZA. Pentru detalii click AICI.


     09.10.2019  - Pentru borderoul cu rezultatele la concursul pentru functia de medic sef la Sectia clinica Clinica Medicina Interna I - sediul Marzescu, click AICI.


     08.10.2019  - Pentru borderoul cu punctajul obtinut la concursul pt  fuctia de medic sef  la Interne III Tractoru si Interne I Marzescu click AICI. 


     07.10.2019 - Pentru borderoul cu punctajul obtinut la proba scrisa de candidati pentru ocuparea posturilor vacante de referent specialitate si economist la Serviciul de Achizitii Publice, Aprovizionare si Contractare click AICI.


     07.10.2019 - Varianta si baremul de corectare la concursul pentru referent specialitate la Serviciul de Achizitii Publice, Aprovizionare si Contractare. Pentru detalii click AICI.


     07.10.2019 - Varianta si baremul de corectare la concursul pentru economist I la Serviciul de Achizitii Publice, Aprovizionare si Contractare. Pentru detalii click AICI.


     07.10.2019 - RECTIFICARE anunt privind examenul de ocupare a functiei de sef sectie Sectia Diabet zaharat. Pentru detalii click AICI. 


     04.10.2019 - Pentru borderoul final de la concursul de medic sef la Sectia Chirurgie Generala click AICI.


     04.10.2019 - Anunt privind concurs/examen pentru functia vacanta pe perioada determinata de Director Medical. Pentru detalii click AICI. Pentru bibliografie click AICI. Pentru calendarul de desfasurare click AICI. Pentru structura si teme-cadru click AICI.


  02.10.2019 - Anunt privind  examenul  pentru  ocuparea functiilor vacante de medic sef   vor avea loc  : click AICI.  pentru grila   de  punctare  click AICI.


 02.10.2019 - Anunt privind concursul pentru ocuparea posturilor contractuale vacante pe perioada nedeterminata la Serviciul Contabilitate, Biroul de Informatica:

            -  2 posturi  operator I

            -1 analist ajutor programator debutant.

Pentru detalii click AICI.

Bibliografie:

     -  operator I   click AICI. 

       - analist ajutor programator debutant.click AICI

    Fisa de post:

      - operator I   click AICI.

    - analist ajutor programator debutant.click AICI

 


  01.10.2019 - Anunt privind examenul  pentru  ocuparea functiilor vacante de medic sef vor avea loc  : click AICI.


01.10.2019 - Anunt privind selectia dosarelor de concurs  depuse de candidati pentru participarea la concursul  de  ocupare a posturilor de specialist grad I si economist II  click AICI.


  01.10.2019 - Pentru cu rezultatul  la concursul pentru ocuparea  postul de medic specialist la UPU-SMURD  click AICI.


27.09.2019 - SCJUBV organizeaza concurs pentru ocuparea  postului vacant de Director Financiar -Contabil.  Pentru detalii click AICI.

                    -   Calendarul de desfasurate a concursului click AICI.

                   -     Bibliografie  click AICI.

                   -   Structura si temele -cadru  click AICI.

 


  31.07.2019 - Tabel nominal cu rezultatul obtinut la contestatia la examenul de promovare asistent medical, click AICI.


 25.09.2019      Rezultatele finale la examenul  de promovare  in grad profesional superior contabil  IA de 25.09.2019 click AICI. 


  25.09.2019 - Anunt privind concursul pentru ocuparea postului de medic  specialist in specialitatea medicina de urgenta la UPU SMURD se va desfasura  in data de 30.09.2019 ora 9 .30 la SCJUBV.


 

 25.09.2019      Rezultatele finale la examenul  de promovare  din functia  de  at medic specialist in specialitatea medicina interna din data de  23.09.2019 click AICI. 


 

 25.09.2019     Punctajul obtinut de  candidati la examenul  de promovare  din functia  de  infirmier medical debutant din data de 25.09.2019 click AICI. 


 24.09.2019     Punctajul obtinut de  candidati la examenul  de promovare  din functia  de  asistent medical debutant din data de 24.09.2019 click AICI. 


 24.09.2019      Rezultatele finale la examenul  de promovare  din functia  de  asistent medical debutant din data de 24.09.2019 click AICI. 


 

 24.09.2019 - Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidata pentru participarea la examenul de  promovare  in grad din data de 25.09.2019, click AICI.


 24.09.2019 - Anunt privind selectia dosarelor de examen depuse de candidati pentru participarea la examenul de  promovare  din fuctia de infirmier debutant din data de 25.09.2019, click AICI. 

  23.09.2019 - Anunt privind selectia dosarelor de examen depuse de candidati pentru participarea la examenul de  promovare  din fuctia de asistent medical debutant din data de 24.09.2019, click AICI.


 23.09.2019      Rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului vacant de medic specialist in specialitatea oncologie din data de 20.09.2019 click AICI. 


   23.09.2019 - Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la examenul de promovare in grad superior pentru asistente medicale, click AICI.


 13.09.2019 - Anunt privind concursul pentru ocuparea posturilor contractuale vacante pe perioada nedeterminata la Serviciul de Achizitii Publice, Aprovizionare si Contractare:

-1 post de referent de specialitate gradul I (S)

-1 post de economist II.

Pentru detalii click AICI.

Bibliografie:

     -  referent de specialitate gradul I (S)  si economist II  click AICI. 

    Fisa de post:

     -  referent de specialitate gradul I (S)   click AICI

     - economist II, click AICI    

 


  12.09.2019 - Anunt privind examenul de promovare pentru persoanele incadrate in functia de debutant: asistent medical si infirmieri. Pentru detalii click AICI. Pentru bibliografie si tematica click AICI.

Bibliografie: click AICI7

 


  11.09.2019 - Corectie la anuntul din data de 09.09.2019 privind examenul intern de promovare in functia de referent de specialitate gradul III la Serviciul Financiar. Pentru detalii click AICI.


  09.09.2019 - Anunt privind examenul intern de promovare in functia de referent de specialitate gradul III la Serviciul Financiar. Pentru detalii click AICI.


  06.09.2019 - Anunt privind scoaterea la concurs a postului pe perioada determinata (pana la data de 30.04.2020) de medic specialist specialitatea medicina interna. Pentru detalii click AICI.

Examenul sa va desfasura in data de 23.09.2019  , ora 11 la SCJBV


  06.09.2019 - Pentru centralizatorul cu rezultatele finale la concursul organizat in perioada 04.09.201- - 05.09.2019 pentru ocuparea postului de medic primar medicina sportiva, click AICI.


  05.09.2019 - Pentru borderoul final la proba scrisa la concursul pentru postul de inginer II la Biroul de Aparatura Medicala, click AICI.


  05.09.2019 - Pentru borderoul final la proba scrisa la concursul pentru posturile de ingrijitoare si muncitor necalificat-arhiva , click AICI.


  03.09.2019 - Pentru rezultatul final la proba scrisa la concursul pentru posturile de ingrijitoare si muncitor necalificat-arhiva la Biroul Administrativ-Transporturi din data 03.09.2019, click AICI.


  03.09.2019 - Pentru rezultatul final la proba scrisa la concursul pentru postul de inginer II la Biroul de aparatura Medicala din data 03.09.2019, click AICI.


  03.09.2019 - Pentru rezultatul final la proba scrisa la concursul pentru postul de sef birou la Biroul Administrativ, Transporturi din data 03.09.2019, click AICI.


  03.09.2019 - Pentru rezultatul final la proba scrisa la concursul pentru postul de economist IA la Serviciul Achizitii Publice din data 03.09.2019, click AICI.


  03.09.2019 - Pentru centralizatorul cu rezultatele finale la concursul organizat in perioada 02-03.09.2019 pentru postul de medic medicina interna click AICI.


  03.09.2019 - Pentru raspunsurile si punctarea la concursurile din data de 03 sept 2019:

               -pentru postul de inginer II la Biroul de aparatura medicala, click AICI.

               -pentru postul de ingingrijitoare, click AICI.

               -pentru postul de sef Birou Administratiu si Transporturi, click AICI.

               -pentru postul de muncitor necalificat Arhiva, click AICI.


  29.08.2019 - Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la co