23 februarie 2018
..:: CONCURSURI ::..
Inregistrare | Intrare
 Concursuri Minimizare

 

 MODEL DE CERERE  pentru inscriere la concurs , click AICI


     Concursul pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea ATI, la compartimentul ATI ORL si Oftalmologie, va avea loc in perioada 21.02.2018-22.02.2018, ora 14.00, Pavilion central. 


     Rezultatul final la concursul din 08.02-09.02.2018 pentru ocuparea postului de medic primar in specialitatea ATI, la Sectia Clinica ATI:

           - dr. Stoica Mariana Doly- admis


     Concursul pentru ocuparea postului de medic primar in specialitatea ATI, va avea loc in perioada 08.02.2018-09.02.2018, ora 10.00, la Sectia Clinica ATI-Pavilion central.


     Rezultatul final la concursul de medic specialist in specialitatea cardiologie, pentru Sectia Clinica Cardiologie I, desfasurat in data de 26.01.2018 :

         - dr. Benta Valentina, medic specialist in specialitatea cardiologie - admis   


     Selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de  ocupare a postului de medic specialist in specialitatea ATI, la compartimentul ATI ORL si Oftalmologie:

        - dr. Bartalis Oana

        - dr. Galbinean George

 


     Rezultatul final la concursul din 19.01.2018, pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea reumatologie, la Sectia Reumatologie-Astra

       - dr. Toma Maria Alexandra, medic specialist in specialitatea reumatologie - adims


      Rezultatul final la concursul din 17.01.2018, pentru ocuparea postului de medic  in specialitatea Medicina de Urgenta, la UPU SMURD

        - dr. Aprodu Catalin Cristian, medic rezident an.V, medicina de urgenta. - admis


     Rezultatele finale obtinute de candidati, la concursul de ocupare a postului vacant de fiziokinetoterapeut, la Sectia clinica Chirurgie Plastica  si Microchirurgie Reconstructiva  desfasurat in perioada 09.01.2018-11.01.2018, click AICI.


      Rezultatele la proba scrisa, la concursul de ocupare a postului vacant de fiziokinetoterapeut la Sectia clinica Chirurgie Plastica din data de 09.01.2018, click AICI.


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de fiziokinetoterapeut din 09.01.2018, click AICI.


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de medic specialist in specialitatea ATI in cadrul compartimentului ATI ORL si Oftalmologie, post publicat in Viata Medical Nr.1/05.01.2018. 


     Selectia dosarelor de concurs depuse de candidati, pentru participarea la concursul pentru ocuparea postului de medic primar in specialitatea ATI, la Sectia clinica ATI:

       - dr. Stoica Mariana Doly


      Rezultatele finale obtinute de candidati la examenul de ocupare a postului vacant de Sef birou Administrativ-Transporturi, din data de 28.12.2017,  click AICI.


      Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de registrator medical, click AICI.


      Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de manipulant bunuri, click AICI.


      Punctajul final si repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de asistenti medicali si infirmiere din perioada 22.12.2017-27.12.2017, click AICI.


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs un post de medic primar confirmat in specialitatea ATI la Sectia clinica ATI, Pavilion Central, post publicat in Viata Medicala nr.50/15.12.2017.


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 26.01.2018, concurs pentru ocuparea unui post de medic specialist  in specialitatea cardiologie, post publicat in Viata Medicala nr.44, din 03.11.2017. Concursul se va desfasura in cadrul Sectiei clinice Cardiologie I, Pavilion Astra, ora 08.00.


       Rezultatele obtinute de candidati la proba scrisa (test grila) la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de personal contractual (asistenti medicali si infirmiere), click AICI.


       Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de manipulant bunuri, din data de 28.12.2017, click AICI.


       Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de Sef birou Administrativ-Transporturi din data de 28.12.2017, click AICI.


       In atentia candidatilor inscrisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de registrator medical, click AICI.


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de asistenti medicali si infirmiera din data de 22.12.2017, click AICI. 


       Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de registrator medical la Serviciul de Evaluare si Statistica Medicala, click AICI.


       Rezultatele la proba scrisa la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de registrator medical la Serviciul de Evaluare si Statistica Medicala, click AICI.    


       Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 09.01.2018- 11.01.2018, concurs pentru ocuparea unui post vacant de fiziokinetoterapeut in cadrul Sectiei clinice Chirurgie Plastica si  Microchirurgie Reconstructiva. Pentru detalii, click AICI.


       Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de registrator medical la Serviciul de Evaluare si Statistica Medicala, click AICI.