23 ianuarie 2018
..:: Concursuri ::..
Inregistrare | Intrare
 Concursuri Minimizare


 

 MODEL DE CERERE  pentru inscriere la concurs , click AICI

 


      Rezultatul final la concursul din 17.01.2018, pentru ocuparea postului de medic  in specialitatea Medicina de Urgenta, la UPU SMURD

        - dr. Aprodu Catalin Cristian, medic rezident an.V, medicina de urgenta.


     Rezultatele finale obtinute de candidati, la concursul de ocupare a postului vacant de fiziokinetoterapeut, la Sectia clinica Chirurgie Plastica  si Microchirurgie Reconstructiva  desfasurat in perioada 09.01.2018-11.01.2018, click AICI.


      Rezultatele la proba scrisa, la concursul de ocupare a postului vacant de fiziokinetoterapeut la Sectia clinica Chirurgie Plastica din data de 09.01.2018, click AICI.


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de fiziokinetoterapeut din 09.01.2018, click AICI.


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de medic specialist in specialitatea ATI in cadrul compartimentului ATI ORL si Oftalmologie, post publicat in Viata Medical Nr.1/05.01.2018. 


     Selectia dosarelor de concurs depuse de candidati, pentru participarea la concursul pentru ocuparea postului de medic primar in specialitatea ATI, la Sectia clinica ATI:

       - dr. Stoica Mariana Doly


      Rezultatele finale obtinute de candidati la examenul de ocupare a postului vacant de Sef birou Administrativ-Transporturi, din data de 28.12.2017,  click AICI.


      Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de registrator medical, click AICI.


      Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de manipulant bunuri, click AICI.


      Punctajul final si repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de asistenti medicali si infirmiere din perioada 22.12.2017-27.12.2017, click AICI.


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs un post de medic primar confirmat in specialitatea ATI la Sectia clinica ATI, Pavilion Central, post publicat in Viata Medicala nr.50/15.12.2017.


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 26.01.2018, concurs pentru ocuparea unui post de medic specialist  in specialitatea cardiologie, post publicat in Viata Medicala nr.44, din 03.11.2017. Concursul se va desfasura in cadrul Sectiei clinice Cardiologie I, Pavilion Astra, ora 08.00.


       Rezultatele obtinute de candidati la proba scrisa (test grila) la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de personal contractual (asistenti medicali si infirmiere), click AICI.


       Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de manipulant bunuri, din data de 28.12.2017, click AICI.


       Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de Sef birou Administrativ-Transporturi din data de 28.12.2017, click AICI.


       In atentia candidatilor inscrisi la concursul de ocupare a posturilor vacante de registrator medical, click AICI.


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de asistenti medicali si infirmiera din data de 22.12.2017, click AICI. 


       Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de registrator medical la Serviciul de Evaluare si Statistica Medicala, click AICI.


       Rezultatele la proba scrisa la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de registrator medical la Serviciul de Evaluare si Statistica Medicala, click AICI.    


       Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 09.01.2018- 11.01.2018, concurs pentru ocuparea unui post vacant de fiziokinetoterapeut in cadrul Sectiei clinice Chirurgie Plastica si  Microchirurgie Reconstructiva. Pentru detalii, click AICI.


       Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de registrator medical la Serviciul de Evaluare si Statistica Medicala, click AICI.


   


  
   Minimizare


 

       MODEL DE CERERE  pentru inscriere la concurs , click AICI

 


    Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 08.01.2018, concurs pentru ocuparea unui post vacant de Referent  III   (cu studii  superioare ) in cadrul 

       serviciului RUNOS. Pentru detalii click AICI.

     Bibiliografie, click AICI.


    Fisa de post, click AICI

 


  Rezultatele finale la concursul de ocupare a posturilor vacante de  muncitor calificat : tamplar, fochist si muncitor necalificat, click   AICI


 

  Anunt provind selectia dosarelor de concurs depuse de candidatii inscrisi pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de muncitor calificat: sudor, fochist si tamplar, precum si a posturilor de muncitor necalificat din data de 12.12.2017, click AICI.


      Rezultatele finale la concursul de ocupare a postului vacant de inginer II (PSI) desfasurat in perioada 06.12.2017-08.12.2017. click AICI.


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 22.12.2017-27.12.2017, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi temporar vacante:

         - 16 posturi de asistent medical in specialitatea medicina generala;

         - 1 post de infirmiera.

    pentru detalii, click AICI.

    Bibliografie:

              - asistent medical medicina generala, click AICI.

             - infirmiera, ingrijitoare click AICI

   Fisa de post

              - asistent medical generalist, click AICI

             - infirmiera, click AICI

 


        Rezultatele la proba scrisa, la concursul de ocupare a postului vacant de inginer II, din 06.12.2017, click AICI.


        Rezultatele la proba scrisa la concursul de ocupare a postului vacant de auditor din 05.12.2017, click AICI.


        Anunt  privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidatii inscrisi la concursul de ocupare a postului vacantde inginer II din data de 06.12.2017, click AICI.


       Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 28.12.2017, concurs pentru ocuparea unui post vacant de sef Birou Administrativ-Transporturi in cadrul serviciului Tehnic-Administrativ. Pentru detalii click AICI.

     Bibiliografie, click AICI.


    Fisa de post, click AICI

 


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in data de 28.12.2017, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi:

        - 2 posturi vacante de manipulant bunuri la Compartimentul de gestionare a lenjeriei de spital.

  pentru detalii, click AICI.

    Bibliografie:

         - manipulant bunuri (lenjerie spital), click AICI.

 


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de auditor II din data de 05.12.2017, click AICI. 


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 15.12.2017-19.12.2017, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante la Serviciul de Evaluare si Statistica Medicala:

     - 1 post vacant de analist IA

     - 2 posturi vacante de registrator medical

  pentru detalii, click AICI.

    Bibliografie:

      - registrator medical, click AICI.

      - analist, click AICI.

 

 


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 12.12.2017, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante:

        - 3 posturi vacante muncitor necalificat  la Biroul Administrativ-transporturi

        - 1 post vacant de muncitor calificat-sudor la Atelierul nr.1

        - 1 post vacant de muncitor calificat-fochist la Atelierul nr.1

        - 1 post vacant de muncitor calificat-tamplar la Atelierul nr.2

      pentru detalii, click AICI.

       Bibliografie:   - fochist,click AICI

                              - tamplar, click AICI  

                              - sudor, click AICI.

       Fise de post   - tamplar, click AICI

                              - fochist, click AICI

                              - sudor, click AICI

                               - muncitor necalificat, click AICI 

 


       Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de Sef birou Administrativ-Transporturi din data de 20.11.2017, click AICI.


       Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 06.12.2017-08.12.2017, concurs pentru ocuparea unui post vacant de inginer II in cadrul Compartimentului Securitatea Muncii, PSI, Protectie Civila si Situatii de Urgenta. Pentru detalii, click  AICI

    Bibliografie:

            - inginer II, click AICI

    Fisa de post:

            - inginer , click AICI


       Rezultatele finale la concursul de ocupare a postului vacant de soferi  autosanitara II, click   AICI


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de sofer autosanitara II  click  AICI


       Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru 1 post contractual vacant  perioada nedeterminata de auditor gradul II, click  AICI

    Bibliografie:

           - auditor gradul II, click AICI

    Fisa de post:

           - auditor gradul II, click AICI     


      Rezultatele candidatilor la proba scrisa (test grila) la concursul de ocupare a posturilor vacante de muncitori necalificati (ingrijitoare) din 02.11.2017, click AICI.


     Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar (ingrijitoare), din data de 02.11.2017, click AICI.


      Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de promovare in treapta profesionala din functia de registrator medical principal in functia de referent de specialitate gradul III (S) din 30.10.2017, click AICI.


       Rezultatele la contestatie proba scrisa - examen promovare din 19.10.2017, click AICI.


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs in data de 20.11.2017, pentru ocuparea unui post vacant de sef Birou Administrativ-Transporturi in cadrul serviciului Tehnic-Administrativ. Pentru detalii click AICI.

     Bibiliografie, click AICI.


Fisa de post  

                    - sef Birou Adminitrativ-Transporturi, click AICI

 


       Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de promovare in treapta profesionala din functia de operator I in functia de referent de specialitate gradul III (S) din 27.10.2017, click AICI.


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la examenul de promovare in treapta profesionala din functia de registrator medical principal  in functia de referent de specialitate gradul III (S), click AICI.


      Punctajul final si repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali si personal auxiliar desfasurat in periada 24.10.2017-26.10.2017, click AICI.


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la examenul de promovare in treapta profesionala din functia de operator I in functia de referent de specialitate gradul III (S), click AICI.


      Rezultatele candidatilor (asistenti medicali)  la proba scrisa la examenul de promovare in grad/treapta profesionala din 19.10.2017, click AICI.

      Contestatiile se pot depune in data de 27.10.2017 intre orele 08.00-12.00 la secretariat.


      Rezultate contestatie proba scrisa (test grila) - asistent medical generalist din 25.10.2017, click AICI.


 

     Interviul pentru candidatii admisi la proba scrisa ( la examenul din data de 24.10.2017), va avea loc in data de 26.10.2017 dupa cum urmeaza:

         - ora 10.00 - candidatii pentru posturile de brancardieri si ingrijitoare

         - ora 10.45- candidatii pentru posturile de asistenti laborator si asistenti farmacie

         - ora 12.00- candidatii pentru posturile de asistenti medicina generala

 


      Rezultatele candidatilor la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (asistenti medicali) din 24.10.2017, ora:12.30, click AICI.


      Rezultatul candidatilor la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (asistenti medicali si personal auxiliar) din 24.10.2017, ora 10.00, click AICI.


      Rezultatele candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de muncitori calificati (fochist, sudor, tamplar), click AICI.


      Rezultatele candidatilor la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor vacante de muncitori calificati (fochist, sudor, tamplar) din 23.10.2017, click AICI.  


     Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali si personal auxiliar din data de 24.10.2017, click AICI.

     Concursul se va desfasura in data de 24.10.2017 in doua serii, dupa cum urmeaza:

           - ora 10.00 - asistenti medicali de laborator

                              - asistenti medicali farmacie

                              - infirmiere

                              - ingrijitoare

                              - brancardieri

         - ora 12.30 - asistenti medicali generalisti

 


       Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de fochist din data de 23.10.2017, click AICI.


      Rezultatele candidatilor (infirmiere)  la proba scrisa, la examenul de promovare in treapta profesionala din data de 19.10.2017, click AICI.


      Lista candidatilor  admisi  la proba scrisa, la examenul de promovare in grad/treapta profesionala, din data de 19.10.2017, click AICI.


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 09.11.2017, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante:

        - 2 posturi vacante de sofer autosanitara II la Biroul Administrativ-Transporturi

        - 3 posturi vacante pe perioada nedeterminata de sofer autosanitara II la UPU-SMURD

   pentru detalii, click AICI.

          Bibliografie

                   - sofer autosanitara II la Biroul Administrativ-Transporturi

                                                          - Codul rutier   

                                                          - Chestionare DRPCIV 2016 - test grila

                   - sofer autosanitara II la UPU-SMURD

                                                            - Codul rutier   

                                                           - Chestionare DRPCIV 2016 - test grila

                                                           - Ordin 1706/2007

          Fisa de post  

                    - sofer autosanitara II la Biroul Adminitrativ-Transporturi, click  AICI. 

 


     Rezultatele finale la concursul de ocupare a postului vacant de referent de specialitate gradul III la Compartimentul Secretariat-Relatii cu Publicul, click AICI.


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in data de 27.10.2017 examen intern de promovare din operator I in referent de specialitate gradul III cu studii superioare la Serviciul de Evaluare si Statistica Medicala. Pentru detalii, click AICI.


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in data de 27.10.2017 examen intern de promovare din registrator medical principal in referent de specialitate gradul III cu studii superioare la Compartimentul Secretariat-Relatii cu Publicul. Pentru detalii, click AICI


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 02.11.2017, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante:

          - 2 posturi vacante de ingrijitoare la Biroul Administrativ-Transporturi

          - 3 posturi vacante de muncitor necalificat la Biroul Administrativ-Transporturi

     pentru detalii, click AICI.

     Bibliografie:

          - ingrijitoare, click AICI.

     Fise de post:

        - ingrijitoare de curatenie, click AICI

        - muncitor necalificat, click AICI 

 

 


      Tabel nominal cu rezultatele la proba scrisa la concursul de ocupare a postului vacant de referent de specialitate gradul III din 10.10.2017, click AICI.


      Spitalul Clinic Judetean de urgenta Brasov organizeaza in perioada 31.10.2017-02.11.2017, concurs pentru ocuparea unui post vacant de inginer II in cadrul Compartimentului Securitatea Muncii, PSI, Protectie Civila si Situatii de Urgenta. Pentru detalii, click AICI.

       Bibliografie, click AICI.

       Fisa de post, click AICI.


     Anunt privind selectia dosarului de concurs depus de candidata pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de referent de specialitate gr.III cu studii superioare din data de 10.10.2017, ora.10.00, click AICI.


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare pentru persoanele incadrate in functia de debutant: asistent medical, infirmier si registrator medical. Pentru detalii click AICI.

    Bibliografie si tematica:

               -  pentru examen de promovare din asistent medical debutant in asistent medical, specialitatea radiologie si imagistica medicala, click AICI.

               -  pentru examen de promovare asistenti medicali generalisti, click AICI.

               - pentru examen de promovare asistenti medicali laborator de analize medicale, click AICI.

               - pentru examen de promovare-infirmiere, click AICI.

               - pentru examen de promovare asistent medical de laborator incadrat in UTS, click AICI.

             


      Rezultatele la proba scrisa obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (sofer autosanitara II), click AICI.


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de sofer autosanitara II din data de 05.10.2017, ora:10.00, click  AICI.


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 24.10.2017-26.10.2017, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante:

       - 23 posturi vacante de asistent medical in specialitatea medicina generala:

       - 1 post vacant de asistent medical in specialitatea farmacie;

       - 2 posturi vacante de asistent medical in specialitatea laborator clinic;

       - 1 post vacant brancardier

       - 9 posturi vacante de infirmiera

       - 9 posturi vacante de ingrijitoare.

     pentru detalii, click AICI.

         Bibliografie:

             - asistent medical medicina generala, click AICI.

             - asistent medical laborator, click AICI.

             - asistent medical de farmacie, click AICI - tematica, click AICI

             - infirmiera, ingrijitoare click AICI

             - brancardier, click AICI


         Fisa de post

             - asistent medical generalist, click AICI

             - asistent medical laborator, click AICI 

             - asistent medical de farmacie, click AICI

             - infirmiera, click AICI

             - ingrijitoare de curatenie, click AICI

             - brancardier, click  AICI 

 

 


    Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs in data de 23.10.2017,ora 10 ,pentru ocuparea urmatoarelor posturi:

         -1 post vacant de muncitor calificat-sudor la Atelierul nr,1;

         -1 post vacant de muncitor calificat-fochist la Atelierul nr.1;

         -1 post vacant de muncitor calificat-tamplar la Atelierul nr.2

           pentru detalii click AICI

      Bibliografie:   - fochist,click AICI

                              - tamplar, click AICI  

                              - sudor, click AICI.

       Fise de post   - tamplar, click AICI

                              - fochist, click AICI

                              - sudor, click AICI

  


        Rezultatul final la concursul din 21.09.2017, pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea Medicina de Laborator-Laborator de analize medicale:

        - dr.Sandu Crina- medic specialist Medicina de Laborator - admis


       Rezultatul final  la concursul din  21.09.2017, pentru ocuparea  postului de medic specialist in specialitatea Medicina de Urgenta, UPU Smurd

        - dr.Tibenschi Victoria medic specialist Medicina de Urgenta- admis


        Rezultatul final la concursul din 20.09.2017, pentru ocuparea postului de medic in specialitatea Hematologie:

         - dr. Stan Bianca Ricarda, medic rezident an IV in specialitatea Hematologie - admis


        Rezultatul final  la concursul din 12-13.09.2017, pentru ocuparea  postului de medic specialist in specialitatea Medicina Interna- Sectia Medicina Interna II, Pavilion Marzescu  

        - dr. Dudu Silvia Gabriela medic specialist Medicina Interna - admis


       Punctajul final si repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de asistenti medicali si infirmiere, desfasurat in perioada 15.09.2017-19.09.2017, click AICI.


       Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza, in perioada 10.10.2017-12.10.2017, concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent de specialitate gradul III cu studii superioare la Compartimentul Secretariat-Relatii cu publicul. Pentru detalii, click AICI.

      Bibliografie, click AICI.

      Fisa de post, click AICI.


       Punctajul final obtinut de candidate la concursul de ocupare a postului vacant de registrator medical, din data de 18.09.2017, click AICI.

       Termen de prezentare la post: 04.10.2017


       Punctajul final al candidatilor la concursul de ocupare a postului vacant de sofer autosanitara II,  desfasurat in perioada 14.09.2017-15.09.2017,  click AICI.


       Rezultatele obtinute de candidati la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de asistenti medicali si infirmiere din data de 15.09.2017, click AICI.


       Rezultatele la proba scrisa obtinute de candidati la concursul de ocupare a postului vacant de sofer autosanitara II, click AICI.


       Rezultatul la proba scrisa, la concursul din 14.09.2017, pentru ocuparea postului vacant de registrator medical la Serviciul de primire si externare al bolnavilor, click AICI.


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de asistenti medicali si infirmiere din data de 15.09.2017,ora 10.00 pentru detalii click AICI


     Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidatii inscrisi pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de registrator medical la Serviciul de primire si externare al bolnavilor din data de 14.09.2017,pentru detalii click AICI


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in data de 05.10.2017 concurs  pentru ocuparea urmatoarelor posturi:

    - 2 posturi vacante pe perioada nedeterminata de sofer autosanitara II la Biroul Administrativ-Transporturi,pentru detalii click AICI

       Bibliografie

                   - sofer autosanitara II    - Codul rutier   

                                                          - Chestionare DRPCIV 2016 - test grila

        Fisa de post

 

                    - sofer click , AICI. 


    Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a postului vacant de auditor gradul II la Compartimentul Audit 12.09.2017,pentru detalii click AICI


    Anunt privind suspendarea concursului de ocupare a postului vacant contractual de sofer autosanitara II la Biroul Administrativ - transporturi, pentru detalii click AICI


   Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati  pentru participarea la concursul de ocupare a postului  vacant de sofer autosanitara II   din

     data de 11.09.2017, pra 10.00  pentru detalii, click  AICI


    Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati  pentru participarea la concursul de ocupare a postului  vacant de auditor II din  data de

    12.09.2017, ora 10.00  pentru detalii,  click AICI


    Punctajul final obtinut de candidati la concursul de ocupare a postului temporar vacant de registrator medical de la UPU-SMURD din 05.09.2017, click AICI.


    Punctajul  final al candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de brancardieri din UPU-SMURD 30.08.2017-01.09.2017,pentru detalii click AICI


    Rezultat proba scrisa(test grila) la concursul de ocupare a postului temporar vacant de personal contractual(registrator medical),pentru detalii click AICI


    Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza concurs in data de 15.09.2017 pentru ocuparea urmatoarelor posturi contractuale vacante temporar pe perioada determinata:

               - 11 posturi vacante temporar de asistent medical in specialitatea medicina generala

               - 4 posturi vacante temporar de infirmiere ,pentru detalii anunt click AICI

      Bibliografie

             - asistent medical de medicina generala ,click AICI

             - infirmiera, ingrijitoare click AICI

     Fisa de post

             - asistent medical generalist, click AICI

             - infirmiera, click AICI

             - asistent medical generalist ATI, click AICI

 


     Rezultatele la proba scrisa a candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de brancardieri de la UPU-SMURD,din data de 30.08.2017,click AICI


     Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidatii inscrisi pentru participarea la concursul de ocupare a postului temporar vacant de registrator medical de la UPU-SMURD din data de 01.09.2017-05.09.2017, pentru detalii, click AICI


    Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de brancardieri din data de 30.08.2017, click AICI.


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov ,organizeaza in data de 14.09.2017 concurs pentru ocuparea unui post vacant de registrator medical la Serviciul de primire si externare a bolnavilor,pentru detalii click AICI

           Bibliografie:

                  - registrator medical la serviciul de primire si externare a bolnavilor, click AICI.

           Fise de post:

                  - registrator medical-Birou Internari, click AICI


    Erata anunt pentru concursul  din data de 12-14 septembrie 2017, click AICI.


    Rezultatul final  la concursul din 17.08.2017, pentru ocuparea  postului de medic primar in specialitatea Obstetrica Ginecologie la Cabinetul de Obstetrica Ginecologie - ambulator integrat 

        - dr.Bisoc Dorel-medic primar in specialitatea Obstetrica Ginecologie - admis

 


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in data de 11.09.2017 concurs pentru ocuparea unui post vacant de sofer autosanitara II la Biroul Administrativ-Transporturi. Pentru detalii click AICI.

     Bibliografie

                   - sofer autosanitara II    - Codul rutier   

                                                          - Chestionare DRPCIV 2016 - test grila

     Fisa de post

                    - sofer click , AICI. 

 


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in perioada 12.09.2017-14.09.2017 concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante:

     - 1 post vacant de economist specialist IA la Serviciul Contabilitate

     - 1 post vacant de auditor gradul II la Compartimentul Audit

    pentru detalii, click AICI.

       Bibliografie:

                     - economist specialist IA, click AICI 

                     - auditor gradul II, click AICI

       Fisa de post:

                    - auditor gradul II, click AICI 

       Erata anunt pentru concursul  din data de 12-14 septembrie 2017, click AICI.
 


       Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in data de 04.09.2017 examen intern de promovare din muncitor calificat IV (frizer) in muncitor calificat III (frizer). Pentru detalii click AICI.


       Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 01.09.2017, concurs pentru ocuparea unui post temporar vacant de registrator medical debutant la UPU-SMURD. Pentru detalii click AICI.

      Bibliografie:      

                   - registrator medical UPU-SMURD, click AICI

      Fisa de post:

                  - registrator medical UPU-SMURD, click AICI

 


    Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de promovare in treapta profesionala din functia de referent de specialitate gradul II (S) in functia de referent de specialitate gradul I (S), click AICI.


    Rezultatele la concursul pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea ATI, la Sectia Clinica ATI:

        - dr.Galbineanu Simona-Ioana, medic specialist in specialitatea ATI- admis


    Spitalul Clinic  Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in perioada 30.08.2017-01.09.2017 concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi:

       - 2 posturi vacante de brancardier pe perioada nedeterminata la UPU-SMURD

     pentru detalii click AICI.

     Bibliografie:

                    - brancardier la UPU-SMURD, click AICI

    Fisa de post

                    - brancardier la UPU-SMURD, click AICI.

 


     Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la examenul de promovare in treapta profesionala din functia de referent de specialitate gradul II (S) in functia de referent de specialitate gradul I (S), click AICI.


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza examen intern de promovare din referent de specialitate gradul II (S) in referent de specialitate gradul I (S) la serviciul RUNOS. Pentru vizualizarea anuntului click AICI.


     Punctajul final si repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali din 12.07.2017-14.07.2017, click AICI.


     Rezultatul final la concursul de ocupare a postului vacant de fiziokinetoterapeut la Compartimentul de Recuperare Medicina Fizica si Balneologie II-Tractorul, click AICI.


     Tabel nominal cu rezultatele la proba scrisa la concursul de ocupare a postului  vacant de fiziokinetoterapeut din 13.07.2017, click AICI.


     Rezultatele finale la concursul de ocupare a posturilor vacante de :

         - zugrav-vopsitor          -  Dani Petru -admis

         - muncitor necalificat    - Olteanu Maria- admis

                                               - Craciun Trandafir- admis

                                               - Dulcescu Eugen- admis

                                               - Popescu Alexandru- admis                                    


      Rezultatele candidatilor la proba scrisa (test grila) la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (asistenti medicali), click AICI.


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante contractuale de sofer autosanitara II si muncitori necalificati, click AICI.


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de muncitori calificati (zugrav-vopsitor si tamplar), click AICI.


      Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de promovare in treapta profesionala din functia de subinginer II in functia de subinginer I din 11.07.2017, click AICI.


     Lista candidatilor inscrisi la concursul de ocupare a urmatoarelor posturi de medici:

  1 post de medic primar in specialitatea Obstetrica Ginecologie la Cabinetul de Obstetrica Ginecologie - ambulator integrat

       - dr.Bisoc Dorel-medic primar in specialitatea Obstetrica Ginecologie

  1 post de medic specialist in specialitatea Medicina de Laborator- Laborator analize medicale

      - dr.Sandu Crina- medic specialist Medicina de Laborator

      - dr. Valceanu Andreea - medic specialist Medicina de Laborator

  2 posturi de medic specialist in specialitatea ATI-Sectia Clinica ATI

     - dr.Galbineanu Simona-Ioana-medic specialist in specialitatea ATI

     - dr.Galbineanu George- medic specialist in specialitatea ATI

  1 post medic specialist in specialitatea Medicina Interna- Sectia Medicina Interna II, Pavilion Marzescu

     - dr. Dudu Silvia Gabriela, medic specialist Medicina Interna

     - dr. Cunup Aliona, medic specialist Medicina Interna

  6 posturi medic specialist Medicina de Urgenta, UPU Smurd

    - dr. Tibenschi Victoria, medic specialist Medicina de Urgenta

  1 post medic specialist/primar/rezident ultimul an de pregatire in specialitatea Hematologie

    - dr.Stan Bianca Ricarda-medic rezident an.IV in specialitatea Hematologie 


     Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de fiziokinetoterapeut din data de 13.07.2017, ora 10.00, click AICI.


    Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor  vacante de asistenti medicali din data de 12.07.2017-14.07.2017, ora 10.00, click AICI.

   Erata, click AICI.

   


     Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la examenul de promovare in treapta profesionala din functia de subinginer II in functia de subinginer I, click AICI.


     Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de promovare in treapta profesionala din functia de muncitor calificat IV (tamplar) in functia de muncitor calificat III (tamplar) din 05.07.2017, click AICI.


     Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la examenul de promovare in treapra profesionala din functia de muncitor calificat  IV (tamplar) in functia de muncitor calificat III (tamplar), click AICI.


     Tabel nominal cu rezultatele obtinute de candidatii inscrisi la examenul de promovare in grad/treapta profesionala in urma reanalizarii lucrarilor de catre comisia de contestatii in data de 28.06.2017, click AICI.


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs urmatoarele posturi de medici, publicate in Viata Medicala nr.25 din 23.06.2017, click AICI.


      Rezultatele candidatilor la proba scrisa la examenul de promovare in grad/treapta  profesionala (14.06.2017), clickAICI.


      Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de promovare in treapta profesionala din functia de muncitor necalificat in functia de muncitor calificat IV (zidar-rosar-tencuitor), din 27.06.2017, click AICI.    


      Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de promovare in treapta profesionala din functia de muncitor calificat III (croitoreasa) in functia de muncitor calificat II (croitoreasa-lenjereasa de spital) din 27.06.2017, click AICI.


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la examenul de promovare in treapta profesionala din functia de muncitor necalificat in functia de muncitor calificat IV (zidar-rosar-tencuitor), click AICI.


      Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de promovare in treapta profesionala din functia de registrator medical, in functia de registrator medical principal din 16.06.2017, click AICI.


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la examenul de promovare in treapta profesionala din functia de muncitor calificat III (croitoareasa) in functia de muncitor calificat II (croitoreasa-lenjereasa de spital), click AICI.


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 11.07.2017, examen intern de promovare din subinginer II in subinginer I. Pentru detalii click AICI.

        Tematica si bibliografie, click AICI. 


    Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la examenul de promovare in treapta profesionala din functia de registrator medical in functia de registrator medical principal, click AICI.


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 13.07.2017, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante:

         - 1 post vacant de muncitor calificat-zugrav-vopsitor

         - 1 post vacant muncitor calificat-tamplar 

         - 1 post vacant sofer autosanitara II

         - 4 posturi vacante de muncitor necalificat

    pentru detalii click AICI.  

         Bibliografie si tematica: 

                     - zugrav-vopsitor, click AICI

                     - tamplar, click AICI  

                     - pentru postul de sofer:         - Codul rutier   

                                                                    - Chestionare DRPCIV 2016 - test grila

          Fise de post  

                     - zugrav-vopsitor, click AICI

                     - tamplar, click AICI

                     - sofer click , AICI. 

                     - muncitor necalificat         - intretinere zone verzi, click AICI 

                                                                - aprovizionare, click AICI

 


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 13.07.2017, concurs pentru ocuparea unui post vacant de fiziokinetoterapeut in cadrul Compartimentului de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie II-Tractorul. Pentru detalii click AICI.

      Tematica si bibliografie, click AICI.

       Fisa de post - fiziokinetoterapeut, click AICI

 


    Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 12.07.2017, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante:

            - 4 posturi vacante de asistent medical in specialitatea medicina generala la UPU-SMURD

            - 2 posturi vacante de asistent medical in specialitatea laborator la Unitatea de Transfuzie Sanguina.

  pentru detalii clik AICI.

       Bibliografie

                 - asistent medical medicina generala ( UPU-SMURD), click AICI.

                 - asistent medical de laborator in UTS, click AICI.

       Fise de post

                 - asistent medical medicina generala (UPU-SMURD), click AICI

                 - asistent medical de laborator-Unitatea de Transfuzie Sanguina, click AICI


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 05.07.2017, examen intern de promovare din muncitor calificat IV (tamplar) in muncitor  calificat III (tamplar). Pentru detalii click AICI.


      Punctajul final obtinut de candidata la examenul de ocupare a postului vacant de registrator medical, click AICI.


      Punctajul final si repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar (infirmiere, ingrijitoare, brancardieri), click AICI.


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in data de 27.06.2017, examen intern de promovare din muncitor calificat III (croitoreasa) in muncitor calificat II (croitoreasa-lenjereasa de spital). Pentru detalii click AICI.


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in data de 27.06.2017, examen intern de promovare din muncitor necalificat in muncitor calificat IV (zidar-rosar-tencuitor). Pentru detalii click AICI.


      Rezultatul la proba scrisa la concursul de ocupare a postului vacant de registrator medical, click AICI.


      Rezultatele la proba scrisa, a candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar (infirmieri, ingrijitoare si brancardieri), din data de 13.06.2017, click AICI.


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 26.06.2017, examen intern de promovare din registrator medical in registrator medical principal. Pentru detalii click AICI.

      Bibliografie, click AICI.


      Anunt privind selectia dosarului de concurs depus de candidata inscrisa pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de registrator medical din data de 14.06.2017, click AICI.


     Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar ( infirmieri, ingrijitoare si brancardieri) din data de 13.06.2017-15.06.2017, click AICI.


    Anunt privind sustinerea examenul de promovare pentru asistentii medicali

      Examenul de promovare pentru asistentii medicali se va tine pe data de 14.06.2017 dupa cum urmeaza:

           14.06.2017, ora 09.00 asistentii medicali din sectiile:
                      - Secția Chirurgie generală I
                      - Secția Chirurgie generală II
                      - Secția clinică Chirurgie Plastică și Microchirurgie Recons.
                      - Secția clinică Chirurgie generală III
                      - Secția Neurochirurgie
                      - Secția clinică Urologie
                      - ATI
                      - Secția clinică ORL
                      - Laborator Angiografie
          14.06.2017ora 11.00 asistentii medicali din sectiile:
                      - Secția clinica Medicină Internă III
                      - Secția clinica Cardiologie I
                      - Secția clinica Neurologie
                      - Compartiment Cardiologie intervențională
                      - Secția Gastroenterologie
                      - Secția Hematologie
                      - Secția Recuperare Medicină Fizică și Balneologie I Astra
                      - Secția Reumatologie
                      - UPU-SMURD
                      - Laborator clinic de Analize Medicale
                      - Ambulator integrat
                      - Compartiment Endoscopie
                      - Compartiment Nefrologie  
 
    

     Punctajul final si repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de asistenti medicali din 06.06.2017-08.06.2017, click AICI.


    Rezultatele candidatilor la testul grila la examenul de promovare in treapta profesionala:

                  - registrator medical, click AICI

                  - infirmiere, click AICI

 


     Rezultatele candidatilor la proba scrisa (test grila) la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de personal contractual (asistenti medicali), click AICI.


    Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de asistenti medicali din data de 06.06.2017-08.06.2017, click AICI.


    Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de muncitori calificati din 31.05.2017, click AICI.


    Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de muncitori calificati din 31.05.2017, click AICI.


    Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 19.06.2017 concurs pentru ocuparea unui post vacat de inginer II in cadrul Compartimentului Securitatea Muncii, PSI, Protectie Civila si Situatii de Urgenta. Pentru detalii click AICI.

      Bibliografie, click AICI

      Fisa de post, click AICI.

 


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare pentru persoanele incadrate in functia de debutant: asistent medical, infirmier si registrator medical. Pentru detalii click AICI.

    Tematica si bibliografie, click AICI.

 


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta  Brasov organizeaza in data de 14.06.2017, concurs pentru ocuparea unui post vacant de registrator medical la Serviciul de primire si externare a bolnavilor. Pentru detalii click AICI.

     Bibliografie:

                  - registrator medical la serviciul de primire si externare a bolnavilor, click AICI.

     Fise de post:

                  - registrator medical-Birou Internari, click AICI

 

 


    Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 13.06.2017-15.06.2017, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante pe perioada nedeterminata:

         - 23 posturi vacante de infirmiere

         - 32 posturi vacante de ingrijitoare

         -   1 post vacant de brancardier

    pentru detalii click AICI.   

   Bibliografie

                 - infirmiera, ingrijitoare click AICI

                 - brancardier, click AICI

    Fise de post:

                 - infirmiera, click AICI

                 - ingrijitoare de curatenie, click AICI

                 - brancardier, click  AICI 

 


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 06.06.2017-08.06.2017, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi temporar vacante pe perioada determinata:

          - 12 posturi vacante temporar de asistent medical in specialitatea medicina generala

          - 1  post vacant temporar de asistent medical in specialitatea radiologie

     pentru detalii click AICI. 

      Bibliografie:

             - asistent medical generalist, click AICI

             - asistent medical radiologie, click AICI

       Fise de post:

            - asistent medical generalist, click AICI

            - asistent medical radiologie, click AICI 

 


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 31.05.2017, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante de muncitori calificati: 

             - 2 posturi vacante de muncitor calificat liftier

             - 1 post vacant muncitor calificat zugrav-vopsitor

             - 1 post vacant muncitor calificat lacatus

             - 1 post vacant muncitor calificat tamplar

             - 1post vacant muncitor calificat fochist

     pentru detalii click AICI. 

        Bibliografie si tematica:

                          - liftier, click AICI

                          - zugrav-vopsitor, click AICI

                          - lacatus, click AICI

                          - tamplar, click AICI

                          - fochist, click AICI

        Fise de post:

                          -liftier, click AICI

                         - zugrav-vopsitor, click AICI

                         - lacatus, click AICI

                         - tamplar, click AICI

                         - foschist, click AICI                 

 


      Rezultatul final la concursul din data de 17.02.2017, pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea oncologie la Sectia Clinica Oncologie:

      - dr. Vasiu Cosmina - admis


     Rezultatul final la concursul  pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea neurochirurgie la Sectia Neurochirurgie, din data de 03.02.2017:

     - dr. Kakucs Cristian - admis


      Rezultatul final la concursul pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea ortopedie-traumatologie  la Sectia Clinica Ortopedie Traumatologie,din data  de 02.02.2017:

     - dr. Pop Panainte Madlen - admis


      Concursul pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea oncologie de la Sectia Clinica Oncologie, va avea loc in data de 17.02.2017 ora 12.00


       Rezultatul final la concursul din data de 31.01.2017 pentru ocuparea postului de farmacist sef  la Farmacia 101, pavilion central:

        -  farm. Dates Elena - admis


       Rezultatul final la concursul din data de 30.01.2017 pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea medicina interna  la Sectia Clinica Medicina Interna I:

         - dr. Guta Alexandru - admis


       Concursul pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea medicina interna de la Sectia Clinica Medicina Interna I, are loc in data de 30.01.2017, ora 10.00 


        Concursul pentru postul de farmacist sef de la Farmacia nr. 101 pavilion central are loc in data de 31.01.2017 ora 12.00


        Concursul pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea ortopedie traumatologiede la Sectia Clinica Ortopedie traumatologie,  are loc in data de 02.02.2017, ora 08.00


        Concursul de ocupare a postului de medic specialist in specialitatea neurochirurgiede la Sectia Neurochirurgie,  are loc in data de 03.02.2017, ora:09.00


        Concursul de ocupare a postulurilor de medic in specialitatea ATI, sectia clinica ATI,  are loc in data de 09.02.2017, ora:12.00


        Concursul de ocupare a postului de medic specialist in specialitatea cardiologie de la Sectia Clinica Cardiologie II are loc in data de 06.03.207, ora 09.00


        Tabel nominal cu punctajul final obtinut de candidat la concursul de ocupare a postului vacant de auditor II, click AICI.


        Tabel nominal cu rezultatele la proba scrisa la concursul de ocupare a postului vacant de auditor II din 25.01.2017, click AICI.


        Punctajul final si repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali si personal auxiliar din perioada 18.01.2017-20.01.2017, click AICI.


        Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de auditor II din data de 23.01.2017, click AICI.

  Avand in vedere HG nr. 28/ 18.01.2017 privind stabilirea zilei de 23 ianuarie 2017 ca zi libera, sustinerea probei scrise si a interviului pentru postul vacant de auditor II se amana pentru data de 25.01.2017, ora 10.00, sediul central


        Rezultatele candidatilor la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (asistenti medicali si personal auxiliar), click AICI.


        Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacantede asistenti medicali, personal auxiliar din data de 18.01.2017-20.01.2017, click AICI.


    Lista candidatilor inscrisi la examenul de ocupare a posturilor de medic specialist in specialitatea:

      1. Medicina interna             - dr. Guta Alexandru

      2. Ortopedie                        - dr. Iordache Raluca

                                                  - dr. Pop Panainte Madlen

                                                  - dr. Burnariu Adrian

      3. Cardiologie                     - dr. Minciu Elena

      4. Oncologie                       - dr. Vasiu Cosmina

      5. Neurochirurgie                - dr. Kakucs Cristian

      6.  ATI                                 - dr. Tatomir Raluca ( rezident an V)

                                                  - dr. Faur Alexandra (rezident an V)

 


    Rezultatul final la concursul din data de 12.01.2017 pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea ortopedie si traumatologie: 

             - dr. Iordache Raluca - admis


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov anunta organizarea concursului pentru 1 post vacant de medic specialist in specialitatea ortopedie si traumatologie. Concursul va avea loc in data de 12.01.2017, ora 9, la Sectia Clinica Ortopedie si Traumatologie.


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov anunta organizarea concursului pentru 1 post vacant de auditor gradul II - post contractual pe perioada nedeterminata in cadrul Compartimentului Audit. Pentru conditiile de participare si bibliografie, click AICI


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs, in conformitate cu prevederile Ordinului M.S. nr.869/2015, urmatoarele posturi publicate in  Viata Medicala nr. 52/23.12.2016, click AICI


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 18.01.2017-20.01.2017, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante: click AICI.

     Bibliografie             - asistent medical medicina generala, click AICI

                                     - asistent medical de laborator, click AICI

                                     - asistent medical nutritie si dietetica, click AICI 

                                     - infirmiera, ingrijitoare click AICI.

                                     - brancardier, click AICI

 

     Fise de post           - asistent medical generalist, click AICI

                                   - asistent medical laborator, click AICI

                                   - asistent medical de nutritie si dietetica, click AICI 

                                   - infirmiera, click AICI

                                   - ingrijitoare de curatenie, click AICI

                                   - brancardier, click  AICI 

 


    Selectia dosarelor pentru ocuparea posturilor de medici in cadrul UPU-SMURD, posturi publicate in Viata Medicala 49/02.12.2016:

        - Rusu Laurentiu Alexandru - medic medicina de urgenta UPU-SMURD

        - Sandu Benone Ion - rezident anul V, medicina de urgenta UPU-SMURD


    Selectia dosarelor pentru ocuparea postului vacant de farmacist sef publicat in Viata Medicala 45/ 14.11.2016:

         - Dates Elena - farmacist

         - Muresan Adina Wanda- farmacist


     Rezultatul contestatiei la proba scrisa (test grila) la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (muncitori) - 19.12.2016, click AICI.


     Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a postului vacant de inginer II din 19.12.2016, click AICI.


     Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de sofer si muncitor necalificat din 16.12.2016, click AICI.


     Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de muncitori calificati din 16.12.2016, click AICI.


     Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a postului vacant de sef Birou Tehnic din 16.12.2016, click AICI.


     Anunt privind selectia dosarului de concurs depus de candidatul inscris pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de inginer II din data de 19.12.2016, click AICI.


     Pentru postul vacant de sef Birou Tehnic in cadrul serviciului Tehnic-Administrativ, sustinerea probei scrise si a interviului va avea loc in data de 16.12.2016 ora 11.00 la sediul central.


     Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de sofer, muncitor calificat si muncitor necalificat din data de 16.12.2016, click AICI.


     Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru concursul de ocupare a postului vacant de Sef Birou Tehnic din data de 15.12.2016, click AICI


     Rezultatele finale la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de personal contractual (asistenti medicali) din data 12.12.-14.12.2016, click AICI.


     Rezultatele candidatilor la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de personal contractual (asistenti medicali), click AICI.


     Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de asistenti medicali din data de 12.12.2016-14.12.2016, click AICI.


      Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din data de 06.12.2016-08.12.2016, click AICI.


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs in conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr.869/2015, urmatoarele posturi, publicate in Viata Medicala nr. 49/02.12.2016, click AICI.


      Lista candidatilor inscrisi la examenul de ocupare a postului de medic specialist in specialitatea ortopedie-traumatologie publicat in Viata medicala 46/11.11.2016:

         - dr. Iordache Raluca Simona

         - dr. Pop Panainte Madlen Elena


        Rezultatele candidatilor la proba scrisa (test grila) la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din data de 06.12.2016, click AICI.


          Rezultatul final la concursul din data de 29.11.2016, pentru ocuparea postului vacant de medic UPU, post publicat in "Viata Medicala" nr. 39/23.09.2016:

               - dr. Bratu Alina - medic UPU - admis


           Rezultatul final la concursul din data de 25.11.2016 pentru ocuparea postului de medic Radiologie si Imagistica Medicala: 

              - dr. Szmizsnyanszki Adriana-Manuela - admis


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 28.12.2016, concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post de Referent III ( cu studii superioare) in cadrul serviciului RUNOS. pentru detalii click AICI.

     Bibliografie      - referent (s), click AICI. 

     Fisa de post     - referent (s) click AICI.


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din data de 06.12.2016-08.12.2016, click AICI.


       Catalog definitiv cuprinzand notele obtinute de candidati la concursul de  ocupare a postului de fizician medical, click AICI.


       Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 12.12.2016-14.12.2016, concurs  pentru ocuparea urmatoarelor posturi temporar vacante:

            - 16 posturi de asistenti medicali in specialitatea medicina generala;

            -  post asistent medical  in specialitatea radiologie

            - 5 posturi infirmiere

   pentru detalii click AICI.

          Bibliografie              - asistent medical medicina generala, click AICI

                                           - infirmiera, click AICI.

                                           - asistent medical radiologie, click AICI

 

          Fise de post              - asistent medical generalist, click AICI

                                           - infirmiera, click AICI

                                           - asistent medical radiologie, click AICI                                      

 

 


         Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 19.12.2016, concurs pentru ocuparea unui post vacant de inginer II in cadrul Compartimentului Securitatea Muncii, PSI, Protectie Civila si Situatii de Urgenta, pentru detalii click AICI.

          Bibliografie, click AICI.


         Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de fizician medical dinj data de 28.11.2016, click AICI.


         Punctajul final si repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de fiziokinetoterapeut din 23.11.2016, click AICI.


         Tabel nominal cu rezultatele la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor vacante de fiziokinetoterapeut din 23.11.2016, click AICI.


 

          Spitalul Clinic Judetean de Urgenta brasov organizeaza in data de 16.12.2016, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante : 

              -1 post vacant de sofer II;

             - 2 posturi vacante de muncitor calificat-liftier;

             - 1 post vacant de muncitor calificat-electrician;

             - 1 post vacant muncitor calificat-lacatus;

             - 1 post vacant de muncitor calificat-sudor;

             - 1 post vacant muncitor calificat-operator oxigen;

             - 1 post vacant de muncitor calificat-instalator;

             - 1 post vacant de muncitor necalificat (intretinere curte si zone verzi);

             - 1 post de muncitor necalificat (arhiva);

  pentru detalii click AICI.

      Bibliografie         - pentru postul de sofer:         - Codul rutier

                                                                             - Chestionare DRPCIV 2016 - test grila

                                 - muncitor calificat: liftier, electrician, sudor, lacatus, operator statie distributie oxigen, click AICI.

                                 - instalator, click AICI.

                                 - arhivar, click AICI

 

        Fisa de post     -  muncitor necalificat(intretinere zone verzi) click AICI 

                                     -  sofer click , AICI. 

                                -  liftier click , AICI

                                -  lacatus click , AICI

                                - electrician click , AICI                          

                                - sudor, click AICI

                                - arhivar, click AICI

                                - instalator, click AICI 

 


         Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 15.12.2016, concurs pentru ocuparea unui post vacant de sef Birou Tehnic in cadrul serviciului Tehnic-Administrativ, pentru detalii click AICI.

          Bibliografie click AICI

          Fisa postului, click AICI

 


         Tabel nominal cu rezultatele la proba scrisa la concursul de ocupare a postului vacant de auditor II, click AICI.


        Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de fiziokinetoterapeut din data de 23.11.2016, ora 10.00, click AICI.


         Punctajul final si repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali din data de 16.11.2016-18.11.2016. click AICI. 


         Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului  vacant de auditor II din data de 22.11.2016, ora 10.00, clik AICI.


         Anunt privind selectia dosarului de concurs depus de candidatul inscris pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de inginer II din data de 21.11.2016, ora:10.00, click AICI.


       Rezultatele candidatilor la proba scrisa (test grila) la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (asistenti medicali) din 16.11.2016, click AICI.


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs in conformitate cu prevederile Ord.m.s. nr.869/2015 urmatoarele posturi publicate in "Viata medicala" nr.46/11.11.2016 :

          - un post medic specialist confirmat in specialitatea Ortopedie si traumatologie la Sectia clinica Ortopedie-traumatologie;

          - un post medic in specialitatea Medicina sportiva la Ambulatoriul pentru sportivi ASTRA (republicare)

      pentru vizualizarea anuntului  click AICI.


        Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali din data de 16.11.2016-18.11.2016, click AICI.

        Avand in vedere numarul mare de candidati pentru asistenti medicali-medicina generala,  proba scrisa din data de 16.11.2016, (sediul central, et.6), se va desfasura in doua etape, dupa cum urmeaza:

              - intre orele 10.00-11.30 candidatii cu numarul curent de la 1 la 40 ;

              - de la ora 12.00, candidatii cu numarul curent de la 41 la 71, inclusiv candidatii pentru asistenti medicali laborator.

 

         


        Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 06.12.2016-08.12.2016, concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante de personal auxiliar:  24 posturi vacante de infirmiere, 34 posturi de ingrijitoare si un post de garderobier. pentru detalii click AICI.

         Bibliografie                 - infirmiera,ingrijitoare, click AICI.

         Fise de post               - infirmiera, click AICI

                                           - ingrijitoare de curatenie, click AICI

 


          Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 28.11.2016, concurs pentru ocuparea unui post vacant de fizician medical in cadrul Laboratorului de Radiologie si Imagistica Medicala. Pentru vizualizarea anuntului, tematica si bibliografie click AICI.


        Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs, in conformitate cu prevederile Ord. m.s. 869/2015, functia de farmacist-sef la Farmacia nr.101 -sediul central. Anuntul a fost publicat in Viata medicala nr.45/04.11.2016, pentru detalii click AICI.

           Bibliografie             - farmacist sef, click AICI.

           Fisa de post           - farmacist sef, click AICI


          Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 23.11.2016, concurs pentru ocuparea a doua posturi vacante de fiziokinetoterapeut. Pentru detalii click AICI.

            Fisa de post -    fiziokinetoterapeut, click AICI


         Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 22.11.2016, concurs pentru  ocuparea unui post vacant de auditor gradul II in cadrul Compartimentului Audit. Pentru detalii click AICI.

            Bibliografie   - auditor gradul II, click AICI.

            Fisa de post    - auditor II, click AICI.

 


        Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 21.11.2016, concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post de inginer II in cadrul Compartimentului Securitatea Muncii, PSI, Protectie Civila si Situatii de Urgenta. Pentru detalii click AICI.

            Bibliografie, click AICI.


        Rezultatele finale obtinute de candidati, la concursul de ocupare a posturilor vacante de inginer de sistem I si tehnician IT, click AICI.


        Tabel nominal cu rezultatele la proba scrisa  la concursul de ocupare a postului vacant de registrator medical la UPU-SMURD din 24.10.2016, click AICI. 


        Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de inginer de sistem I si tehnician IT din 25.10.2016, click AICI.


         SCJUBv organizeaza in data de 07.11.2016, examen intern de promovare din economist I in economist IA. Pentru detalii click AICI.


         Spitalul Clinic Judetean de Uregenta Brasov organizeaza in perioada 16.11.2016-21.11.2016, concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a urmatoarelor posturi: click AICI.

          Bibliografie            - asistent medical medicina generala, click AICI

                                          - asistent medical de laborator, click AICI

          Fise de post             - asistent medical generalist, click AICI

                                          - asistent medical generalist ATI, click AICI

                                          - asistent medical UPU-SMURD, click AICI

                                          - asistent medical cardiologie interventionala, click AICI      

                                          - asistent medical laborator, click AICI 

 


        Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului teporar vacant de registrator medical, din 21.10.2016, click AICI.


        SCJUBv organizeaza in data de 31.10.2016, examen intern de promovare din referent I in referent IA la Serviciul RUNOS, detalii AICI.


        Rezultatele finale si repartitiile candidatilor, in urma concursului de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din data de 12.10.2016-14.10.2016, click AICI.


        Rezultatul contestatiei la proba scrisa la concursul pentru ocuparea postului de brancardier, click AICI.


        Rezultatele la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din data de 12.10.2016, click AICI.


        Rezultatele la proba scrisa la examenul de promovare in treapta profesionala din registrator medical debutant in registrator medical,  din data de 11.10.2016, click AICI.


        Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din data de 12.10.2016 click,AICI 


        Rezultatul final   la concursul din data de 07.10.2016, pentru ocuparea postului vacant de medic in specialitatea ATI  la Sectia Clinica ATI, post publicat in "Viata Medicala" nr. 34/19.08.2016:

              - dr. Untaru Vlad - medic in specialitatea ATI- admis


        Rezultatul final   la concursul din data de 05.10.2016, pentru ocuparea postului vacant de medic specialist in specialitatea ortopedie traumatologie  la Sectia Clinica Ortopedie Traumatologie, post publicat in "Viata Medicala" nr. 29/15.07.2016:

              - dr. Sabou Florin Lucian, medic specialist ortopedie traumatologie- admis


        Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 01.11.2016, concurs pentru ocuparea unui post vacant de muncitor necalificat (intretinere curte si zone verzi) la Birou Administrativ-Transporturi. pentru detalii click AICI.

         Fisa de post    -  muncitor necalificat click AICI 


       Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 24.10.2016, concurs pentru ocuparea pe perioada determinata a unui post de registrator medical la UPU-SMURD. Pentru detalii click AICI.

        Fisa de post     - registrator medical UPU-SMURD, click AICI 


        Rezultatul final   la concursul din data de 05.10.2016, pentru ocuparea postului vacant de medic specialist in specialitatea oftalmologie  la Compartiment Clinic Oftalmologie, post publicat in "Viata Medicala" nr. 29/15.07.2016:

            - dr. Costache Ionut - medic specialist oftalmologie -admis 


         

       Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de muncitor necalificat, ingrijitoare si sofer din 04.10.2016, click AICI.

 


       Anunt privind organizarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de medic specialist in specialitatea oftalmologie, hematologie si ATI, click AICI.


      Rezultatul final la concursul din data de 26.06.2016 pentru ocuparea postului vacant de medic specialist in specialitatea medicina legala la Serviciul de Medicina Legala, post publicat in "Viata Medicala" nr. 29/15.07.2016:

            - dr. Necula Iuliana Claudia - medic specialist medicina legala- admis


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 25.10.2016, concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a urmatoarelor posturi contractuale:

             - 1 post vacant de inginer de sistem I la Biroul Informatica

             - 1 post vacant de tehnician IT la Biroul de Informatica

     pentru vizualizarea anuntului click AICI.

       Tematica si bibliografia de concurs, click AICI

       Fise de post     -  Fisa de post inginer de sistem click,AICI 

                                -  Fisa de post tehnician IT click,AICI  


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de muncitor necalificat, ingrijitoare si sofer 03.10.2016, click AICI.


           Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in data de 11.10.2016 examen de promovare din registrator medical debutant in registrator medical. Pentru detalii click AICI. 


       Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in data de 12.10.2016-17.10.2016, concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a urmatoarelor posturi vacante de personal auxiliar: click AICI.

     Bibliografie               - infirmiera, click AICI 

                                       - ingrijitoare, click  AICI

                                       - brancardier, click AICI

 

      Fise de post               - infirmier, click AICI

                                       - ingrijitoare de curatenie, click AICI

                                       - brancardier, click  AICI


       Rezultatele candidatilor la proba scrisa la examenul de promovare in grad/treapta profesionala din data de 09.09.2016 asistenti medicali - medicina generala,pentru detalii click , AICI


       Rezultatele candidatilor la proba scrisa la examenul de promovare in grad/treapta profesionala din data de 08.09.2016 asistenti medicali - medicina generala,pentru detalii click , AICI


       Concursul pentru ocuparea postului vacant de medic specialist in specialitatea ortopedie traumatologie,va avea loc in data de 05.10.2016 ora 09.00

       Concursul pentru ocuparea postului vacant de medic specialist in specialitatea medicina legala , va avea loc in data de 26.09.2016 ora 10      

        pentru detalii despre ambele anunturi click,AICI 


        Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in data de 04.10.2016  concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a urmatoarelor posturi contractuale :

              -1 post de muncitor necalificat(intretinere curte si zone verzi) la Birou Administrativ-Transporturi

              -1 post de ingrijitoare (curatenie holuri si birouri) la Activitati comune

              -1 post de sofer la Birou Administrativ-Transporturi

       pentru detalii click,AICI 

      Bibliografie         -   ingrijitoare click , AICI

                                  -   pentru postul de sofer:      - Codul rutier

                                                                                - Chestionare DRPCIV 2016 - test grila

       Fisa de post        -  sofer click , AICI

                                  -  muncitor necalificat click ,AICI

                                  -  ingrijitoare click , AICI 


           Rezultate finale obtinute de candidati pentru posturile de  asistenti medicali - radiologie ,click AICI


         Rezultatele candidatilor la testul grila, la examenul de promovare in treapta profesionala a infirmierelor, din data de 12.09.2016, click AICI


          Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de promovare in treapta profesionala din functia de registrator medical debutant, in functia de registrator medical, din data de 09.09.2016, click AICI 


   MODEL DE CERERE  pentru inscriere la concurs , click AICI 


        Repartitia candidatilor, pe zile, la examenul de promovare in grad/treapta profesionala:

                - asistenti medicali-medicina generala, click AICI.

                - infirmiere, click AICI.


       Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de medici publicate in ziarul "Viata Medicala" nr.32/05.08.2016. Pentru vizualizarea anuntului click AICI.  


       Tematica de concurs pentru examenul de promovare:

                                       - asistenti medicali generalisti incadrati in functii de debutant, click AICI.

                                        - asistenti medicali in specialitatea radiologie si imagistica medicala incadrati in functii de debutant, click AICI.

                                        - infirmiere incadrate in functii de debutant, click AICI.     


       Repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (personal auxiliar si manipulant bunuri) dupa rezultatele finale, click AICI.


       Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul din data de 23.08.2016-25.08.2016, de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (personal auxiliar), click AICI.


        Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 19.09.2016, concurs pentru ocuparea unui post vacant de inginer II- post contractual pe perioada nedeterminata in cadrul Compartimentului Securitatea Muncii, PSI, Protectie Civila si Situatii de Urgenta. Pentru detalii click AICI.

      Bibliografie, click AICI.


      Repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (asistenti medicali) dupa rezultatele finale 22.08.2016-24.08.2016, click AICI.


     Rezultatele finale la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (asistenti medicali) dupa desfasurarea celor doua probe 22.08.2016-24.08.2016, click AICI.


     Rezultatele candidatilor la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din data de 23.08.2016, click AICI.


      Rezultatele candidatilor la proba scrisa (test grila) la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (asistenti medicali) din 22.08.2016 ,  pentru detalii click AICI


      SCJUBv organizeaza in data de 09.09.2016, examen de promovare in treapta profesionala, din functia de registrator medical debutant in functia de registrator medical la Serviciul de Evaluare si Statistica Medicala. Pentru detalii click AICI. 


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta organizeaza examen de promovare pentru persoane incadrate in functii de debutant: asistenti medicali si infirmieri. Pentru detalii click AICI.


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din data de 23.08.2016, ora 10.00, click AICI.


      Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali din data de 22.08.2016-24.08.2016, ora 10.00,click AICI.

     In atentia candidatilor:

                 Fisa de post   - as. medical balneofiziokinetoterapie, click AICI 


       Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de medici, publicate in ziarul "Viata Medicala" nr. 29/15.07.2016, click AICI. 


         Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov , organizeaza in data de 23.08.2016 , concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata ,a urmatoarelor posturi vacante de personal auxiliar pe perioada nedetrminata ,pentru detalii , click AICI 

               Bibliografie       - infirmiera, click AICI 

                                         - ingrijitoare, click  AICI

                                         - brancardier, click AICI 

              Fise de post       - infirmier, click AICI

                                        - ingrijitoare de curatenie, click AICI

                                        - brancardier UPU-SMURD, click  AICI 


         Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov ,organizeaza in data de 22.08.2016 ,concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a urmatoarelor posturi vacante de asistenti medicali,  in conformitate cu HG nr.286 din 23 martie 2011, modificata si completata de HG nr. 1027/2014 : pentru  vizualizarea anuntului click  AICI

         Bibliografie             - asistent medical medicina generala, click AICI

                                         - asistent medical fizioterapie-electroterapie, click AICI

 

          Fise de post           - asistent medical generalist, click AICI

                                       - asistent medical generalist ATI, click AICI

                                       - asistent medical UPU-SMURD, click AICI

                                       - asistent medical cardiologie interventionala, click AICI      

                                       - asistent medical instrumentar, click AICI

                                       - asistent medical fizioterapie-electroterapie, click AICI

 

       Rezultatele finale la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual  (registrator medical) dupa desfasurarea celor trei probe, click AICI.


     Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de registratori medicali din data de 22.07.2016, ora 10.00, click AICI.


       Rezultatele finale obtinute de candidati la examenul de promovare in grad profesional din economist I, in economist IA, din data de 20.07.2016, click AICI 


       SPITALUL CLINIC JUDETEAN DE URGENTA BRASOV scoate la CONCURS in conformitate cu prevederile Ord.m.s.nr.869/2015,cu completarile si modificarile ulterioare,urmatoarele

             posturi  publicate in'' Viata Medicala'' nr.29 din 15.07.2016

             Termen de inscriere 29.07.2016

 •           un post de medic specialist confirmat in specialitatea Hematologie la Sectia Hematologie     

 •           un post de medic primar confirmat in specialitatea Radiologie-imagistica medicala pentru Laboratorul de Radiologie-imagistica medicala;   

 •           un post de medic specialist confirmat in Specialitatea Ortopedie si traumatologie la Sectia clinica Ortopedie-traumatologie;

 •           un post de medic specialist confirmat in specialitatea Oftalmologie la Compartimentul clinic Oftalmologie;

 •           un post de medic specialist confirmat in specialitatea Medicina legala la Serviciul Medicina legala;

      

                 Dosarul de inscriere la concurs va cuprinde urmatoarele acte:

 •        cerere in care se mentioneaza postul pentru care doreste sa concureze;
 •        copie xerox de pe diploma de medic si adeverinta/certificat de confirmare in gradul profesional;
 •        copie a certificatului de membru al organizatiei profesionale cu viza pe anul in curs;
 •        dovada/inscrisul din care sa rezulte ca nu i-a fost aplicata una din sanctiunile prevazute la art.455 alin(1) lit.e) sau f),la art.541 alin (1) lit d) ori e),respectiv la art.628 alin. (1) lit. d) sau e) din Legea nr.95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii , republicata , cu modificarile ulterioare;
 •        acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevazut in Anexa nr.3 la ordin;
 •        cazierul judiciar;
 •        certificat medical din care sa rezulte ca este apt din punct de vedere fizic si neuropsihic pentru exercitarea activitatii pentru postul pentru care candideaza;
 •        chitanta de plata a texei de concurs;
 •        copia actului de identitate in termen de valabilitate.

              Taxa de concurs este de 150 lei

              Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist/primar.

       Inscrierile la concurs se fac la sediul unitatii, in termen de 15 zile calendaristice de la aparitia acestui anunt, iar concursul se organizeaza in perioada cuprinsa intre 31 si 90 de zile de la publicarea in "Viata medicala".   


       Rezultatul final al concursului din data de 13.07.2016 pentru postul de medic specialist in specialitatea gastroenterologie la Sectia Gastroenterologie:

         - Dr. Moraru Ioana-Gabriela medic pecialist in specialitatea gastroenterologie


          Rezultatul final al concursului din data de 12.07.2016 pentru posturile de medici specialisti in specialitatea anestezie si terapie intensiva la Sectia Clinica A.T.I.:

         - Dr. Dragnea Oana medic specialist in specialitatea anestezie si terapie intensiva

           - Dr. Munteanu Marius-Daniel medic specialist in specialitatea anestezie si terapie intensiva


           Rezultatul final al concursului din data de 07.07.2016 pentru postul de farmacist in specialitatea farmacie clinica la Farmacia 101:

         - Panaitescu Ruxandra farmacist specialist in specialitatea farmacie clinica


         Rezultatul final al concursului din data de 05.07.2016 pentru postul de medic specialist in specialitatea cardiologie la Sectia Clinica Cardiologie II:

           - Dr. Catanescu Geanina Ioana medic  specialist in specialitatea cardiologie


          Anunt  privind  selectia  dosarelor  depuse  de  candidati  pentru  examenul  de  promovare  in  grad  profesional  din  economist I  in  economist  IA. Pentru  detalii  click  AICI


            Spitalul  Clinic  Judetean  de  Urgenta  Brasov  organizeaza  in  data  de  20.07.2016, ora  10, la  etajul VI  din  sediul  central,  examen  de  promovare  in  grad  profesional, la  Serviciul  de  Evaluare  si  Statistica  Medicala, din  functia  de  economist I  in  functia  de  economist  IA. Pentru  conditii  de  participare  si  bibliografie  click  AICI


          Spitalul  Clinic  Judetean  de  Urgenta  Brasov  organizeaza  in  data  de 12.07.2016, ora 14, concurs  pentru  ocuparea  postului  de medic specialist, specialitatea ATI. Concursul  va  avea  loc  la  sectia  ATI.


          Spitalul  Clinic  Judetean  de  Urgenta  Brasov  organizeaza  in  data  de 14.07.2016, ora 11, concurs  pentru  ocuparea  postului  de  medic  specialist, specialitatea  Gastroenterologie. Concursul  va  avea  loc  la  sectia  Gastroenterologie.


           Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 22.07.2016, concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a urmatoarelor posturi contractuale:

          - 1 post vacant de registrator medical debutant la Biroul Internari

          - 1 post vacant de registrator medical debutant la UPU-SMURD

pentru detalii, click AICI.

           Fise de post:

          - registrator medical-Birou Internari, click AICI

          - registrator medical UPU-SMURD, click AICI
 


 

         Repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal  contractual (personal auxiliar si manipulant bunuri) dupa rezultatele finale 28.06.2016-30.06.2016, click AICI.


         Rezultatele finale obtinute la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (personal auxiliar) din 28.06.2016-30.06.2016, click AICI.


       

         Repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (asistenti medicali) dupa rezultatele finale, click AICI.


         Rezultatele finale la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal  contractual ( asistenti medicali) dupa desfasurarea celor doua probe din 27.06.2016-29.06.2016, click AICI.


 

         Rezultatele la proba scrisa (test grila) la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din data de 28.06.2016, click AICI.


 

         Rezultatele la proba scrisa  (test grila) la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (asistenti medicali) din 27.06.2016, click AICI.


 

         Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din data de 28.06.2016, ora 10.00, click AICI.


 

         Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali din data de 27.06.2016, ora 10.00, click AICI.


     

           Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de liftier, fochist, electrician si lacatus - 23.06.2016 click AICI.   


 

           Concursul pentru ocuparea postului de farmacist din cadrul Farmaciei nr. 101- Pavilion Central, va avea loc in data de 07.07.2016-08.07.2016, ora: 10.00


  

        Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de liftier, fochist, electrician si lacatus din 23.06.2016, click AICI.


         Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov , organizeaza in data de 30.06.2016-01.07.2016, concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a urmatoarelor posturi contractuale:

            - 4 posturi vacante de asistenti medicali in specialitatea medicina generala, studii S/SSD/PL la Sectia clicnica ATI

pentru detalii click AICI.


         Rezultatele finale la examenul de ocupare a postului vacant de inginer de sistem I, din data de 17.06.2016, click AICI.


 

         Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de sofer din 21.06.2016, click AICI.


 

         Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de muncitor necalificat si ingrijitoare din 21.06.2016, click AICI.


     

        Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de muncitor necalificat , ingrijitoare si sofer,17.06.2016 pentru detalii click , AICI


          Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov , organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada determinata a urmatorului post contractual:

     -1 post de medic specialist in specialitatea chirurgie plastica ,estetica si microchirurgie reconstructiva la Sectia Clinica Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva - temporar vacant pana la 31.03.2017; pentru detalii click , AICI


          Rezultatele finale obtinute de candidati la examenul de ocupare a postului vacant de inginer de sistem I, din data de 17.06.2016 pentru detalii click , AICI


 

        Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant inginer de sistem I la Biroul de Informatica din data de 17.06.2016, ora 10.00, pentru detalii click , AICI


         Rezultatele finale obtinute de candidati la examenul de ocupare a postului vacant de Sef Birou Tehnic din 14.06.2016 pentru detalii click ,AICI


         Rezultatele la proba scrisa la concursul de ocupare a postului vacant de Sef Birou Tehnic din 14.06.2016,ora 10.00 pentru detalii click , AICI


 

         ANUNT, privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de Sef birou tehnic din data de 14.06.2016, ora 10, click         AICI    


         MODEL DE CERERE  pentru inscriere la concurs , pentru a vizualiza sau pentru a lista click , AICI


        Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov ,organizeaza concurs in data de 28.06.2016 , pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a urmatoarelor posturi contractuale:

          - 13 posturi de infirmiere la sectiile:

             -Sectia cl.Medicina Interna I (1)

             -Laboratorul de Angiografie si Cardiologie Interventionala (1)

             -Sectia cl. Medicina Interna III -Tractorul (1)

             -Sectia cl. Neurologie (2)

             -Sectia Chirurgie generala  I (1)

             -Sectia Chirurgie generala II (1)

             -Sectia Chirurgie generala II -Compartiment Chirurgie Vasculara (1)

             -Sectia cl.Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva (1)

             -Sectia Medicina Interna II - Marzescu (1)

             -Sectia cl. Urologie (1)

             -Compartiment Nefrologie (1)

             -Compartiment Dermatovenerologie (1)

         -21 posturi de ingrijitoare la sectiile:

             -Sectia cl.Medicina Interna I (1)

             -Sectia cl. Cardiologie I (1)

             -Sectia cl. Cardiologie II (1)

             -Compartiment Cardiologie Interventionala (1)

             -Sectia Neurochirurgie (1)

             -Sectia Chirurgie generala I (1)

             -Sectia Chirurgie generala II (1)

             -Sectia Chirurgie generala III (1)

             -Sectia Clinica Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva (1)

             -Sectia cl.Neurologie (1)

             -Sectia cl. Ortopedie (1)

             -Sectia cl. A.T.I (1)

             -Sectia cl.Oncologie (1)

             -Sectia cl.Medicina Interna III -Tractorul (2)

             -Sectia Medicina Interna II (1)

             -Sectia cl. Urologie (1)

             -Compartiment Endoscopie (1)

             -Compartiment A.T.I -Tractorul (1)

             -Compartiment Nefrologie (1)

             -Ambulatoriul Integrat (1)

      -1 post vacant de bracardier la sectia:

          -Sectia cl. A.T.I  (si pentru asigurarea permanentei)

         pentru detalii click ,AICI

 

                Bibliografie       - infirmiera, click AICI 

                                          - ingrijitoare, click  AICI

                                          - brancardier, click AICI

               Fise de post        - infirmier, click AICI

                                          - ingrijitoare de curatenie, click AICI

                                          - brancardier, click  AICI

              


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza concurs in data de 27.06.2016,pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a urmatoarelor posturi contractuale:

              -25 posturi vacante de asistenti medicali in specialitatea generala ,studii S/SSD/PL la urmatoarele sectii:

                              -Compartiment Cardiologie Interventionala,

                              -Sectia Chirurgie generala I,

                              -Sectia Clinica Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva,

                              -Sectia Neurochirurgie,

                              -Sectia Clinica Neurologie,

                              -Sectia Hematologie,

                              -Bloc Operator,

                              -U.P.U -SMURD,

                              -Compartiment Nefrologie ,

                              -Sectia Reumatologie ,

                              -Sectia cl.  Medicina Interna III- Tractorul ,

                              -Sectia cl.  Medicina Interna III- Compartiment Alergologie Tractorul ,

                              -Sectia cl.  Urologie,

                              -Ambulatoriu Integrat -Astra , Cabinet Reumatologie ,

             - 1 post vacant de asistent medical in specialitatea nutritie si dietetica la Compartimentul de Dietetica

             -pentru detalii click , AICI

 

                 Bibliografie            - asistent medical medicina generala, click AICI

                                              - asistent medical nutritie si dietetica, click AICI

 

                 Fise de post          - asistent medical generalist, click AICI

                                              - asistent medical UPU-SMURD, click AICI

                                              - asistent medical de nutritie si dietetica, click AICI

                                              - asistent medical cardiologie interventionala, click AICI      

                                              - asistent medical Ambulatoriu integrat, click AICI

                                         

 

 

 

 


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 23.06.2016 concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a urmatoarelor posturi contractuale:

                 - 2 posturi de muncitor calificat IV (liftier) la Atelierul nr.1 de intretinere si reparatii a instalatiilor si utilajelor

                 - 2 posturi de muncitor calificat IV (fochist) la Atelierul nr.1 de intretinere si reparatii a instalatiilor si utilajelor

                 - 2 posturi de muncitor calificat IV (electrician) la Atelierul nr.2 de intretinere si reparatii cladiri

                 - 1 post de muncitor II (lacatus) la Atelierul nr.2 de intretinere si reparatii cladiri

       pentru detalii click , AICI

               Bibliografie electrician si liftier click , AICI

               Bibliografie lacatus click , AICI

               Bibliografie fochist click , AICI

               Fisa de post electrician click , AICI

               Fisa de post liftier click , AICI

               Fisa de post lacatus click , AICI

 


 

         Repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (personal auxiliar si manipulant bunuri) dupa rezultatele finale din 24.05.2016- 26.05.2016

        pentru detalii click , AICI


 

          Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (personal auxiliar si manipulat bunuri) din  24.05.2016-26.05.2016

        pentru detalii click , AICI

 

 


         Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov , organizeaza concurs  in data de 21.06.2016 pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a urmatoarelor posturi contractuale:

        -1 post de muncitor necalificat(intretinere curte si zone verzi) la Birou Administrativ-Transporturi

        -2 posturi ingrijitoare(curatenie holuri si birouri) la Activitati comune

        -3 posturi de sofer la Administrativ-Transporturi

             Pentru detalii anunt click , AICI

             Fisa de post ingrijitoare click , AICI

             Bibliografie ingrijitoare click , AICI

             Fisa de post muncitor necalificat click ,AICI

             Bibliografie pentru postul de sofer:

                         -Codul rutier

                        - Chestionare DRPCIV 2016 - test grila

             Fisa de post sofer click , AICI

 

 

 


     

            Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a postului vacant de economist II din 26.05.2016 click ,AICI 


            Repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (asistenti medicali) dupa rezultatele finale din 23.05.2016-25.05.2016 click , AICI  

   


            Rezultatele finale la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (asistenti medicali)dupa desfasurarea celor doua probe 23.05.2016-25.05.2016 click, AICI


 

  Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov ,organizeaza concurs in data de 17.06.2016 , pentru ocuparea pe perioada nedeterminata  a urmatoarelor posturi contractuale:

          -1 post vacant inginer de sistem I la Biroul de Informatica

          -1 post vacant de tehnician IT la Biroul de Informatica

            detalii despre anunt si bibliografie click, AICI

 

          -  Fisa de post inginer de sistem click,AICI

          -  Fisa de post tehnician IT click,AICI


    ANUNT,   privind  selectia  dosarelor de concurs  depuse  de  candidati  pentru participarea la concursul de ocupare a  postului vacant  de  economist II, click  AICI


    Rezultatul contestatiei la proba scrisa (test grila) la concursul de ocupare a posturilor vacante  de personal contractual (asistenti medicali) 24.05.2016, click AICI.


 

    Rezultatele candidatilor la proba scrisa (test grila) la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual (personal auxiliar si manipulant bunuri) din 24.05.2016, click AICI.


 

     Rezultatele candidatilor la proba scrisa (test grila)  la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual ( asistenti medicali) din 23.05.2016, click AICI.

     Modificare ora interviu:

                      -Interviul va avea loc in data de 25.05.2016, ora 11.30 sediul central.


 

     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs in data de 14.06.2016 pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a urmatorului post contractual:

          - 1 post vacant de sef Birou Tehnic in cadrul serviciului Tehnic-Administrativ

pentru vizualizarea anuntului click AICI.

         Bibliografie click AICI

         Fisa postului, click AICI


 

    Pentru posturile de farmacist au fost acceptate urmatoarele dosare:

       - farmacist Panaitescu Ruxandra, pentru Farmacia nr. 101

       - farmacist Stoian Andreea, pentru Farmacia nr. 101


   

     Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din data de 24.05.2016, click AICI.


 

    Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali din data de 23.05.2016, click AICI.


 

    Tabel nominal cu rezultatele la proba scrisa, obtinute de candidatii inscrisi la examenul de promovare in treapta profesionala din data de 09.05.2016, click AICI.


   

    Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de muncitor necalificat si ingrijitoare din 04.05.2016, click AICI.


 

   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs urmatoarele posturi, publicate in Viata Medicala nr. 18/29.04.2016:

         - un post de farmacist la Farmacia nr. 101 - sediul central

         - un post de farmacist la Farmacia nr. 103 - sediul Marzescu

pentru detalii click AICI.

     Tematica pentru examenul de farmacist specialist specialitatea Farmacie Clinica, click AICI.

 


 

    Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unui post vacant de economist II la Biroul Achizitii Publice, Aprovizionare si Contractare. Pentru vizualizarea anuntului click AICI.

          Bibliografie, click AICI

          Fisa de post, click AICI

 


 

    Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de muncitor necalificat si ingrijitoare, click AICI.


 

    Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 12.05.2016, examen de promovare in grad profesional, la Biroul de Achizitii Publice, Aprovizionare si contractare, astfel:

            - din functia de economist I in functia de economist IA;

            - din functia de economist II in functia de economist I;

pentru vizualizarea anuntului click AICI.

 


 

    Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in data de 12.05.2016, examen de promovare in grad profesional, din functia de consilier juridic II in functia de consilier Juridic I la compartimentul Juridic. Pentru vizualizarea anuntului, click AICI.


 

    Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in data de 24.05.2016 - 26.05.2016 concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a urmatoarelor posturi vacante de personal auxiliar (infirmiera, ingrijitoare) la urmatoarele sectii: click AICI.

         Bibliografie          - infirmiera, click AICI 

                                    - ingrijitoare, click  AICI

                                    - brancardier, click AICI

 

         Fise de post        - infirmier, click AICI

                                    - ingrijitoare de curatenie, click AICI

                                    - brancardier, click  AICI

 

 


 

     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in data de 23.05.2016 - 26.05.2016 concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a urmatoarelor posturi vacante de asistenti medicali in specialitatea medicina generala, studii S/SSD/PL la urmatoarele sectii : click AICI

         Bibliografie            - asistent medical medicina generala, click AICI

                                       - asistent medical nutritie si dietetica, click AICI

                                       - asistent medical radiologie si imagistica medicala, click AICI

                                      
            Fise de post       - asistent medical generalist, click AICI

                                      - asistent medical instrumentar, click AICI

                                      - asistent medical generalist ATI, click AICI

                                      - asistent medical UPU-SMURD, click AICI

                                      - asistent medical de nutritie si dietetica, click AICI

                                      - asistent medical cardiologie interventionala, click AICI       

                                      - asistent medical Ambulatoriu integrat, click AICI

                                      - asistent medical radiologie, click AICI

 


 

      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in data de 09.05.2016, ora 10.00, la sediul administrativ al SCJUBv, etajul I, examen de promovare din functia de ingrijitoare in functia de agent DDD debutant in cadrul Biroului Administrativ-Transporturi. Pentru vizualizarea anuntului si a bibliografiei, click AICI.


 

       Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizeaza in data de 09.05.2016, ora 10.00, la sediul administrativ al SCJUBv, etajul I, examen de promovare din registrator medical in registrator medical principal. Pentru vizualizarea anuntului si a bibliografiei, click AICI.


 

         Rezultatul final la concursul pentru ocuparea functiei specifice din Comitetul  Director de Director de Ingrijiri  la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizat in data de 14.04.2016. click AICI.


 

         Rezultatul la proba scrisa la concursul pentru ocuparea functiei specifice din Comitetul Director de Director de Ingrijiri la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizat in data de 14.04.2016, click AICI.


 

       Rezultatul final la concursul pentru ocuparea functiei specifice din Comitetul  Director de Director Medical la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizat in data de 12.04.2016. click AICI.

 


   

         Rezultatul la proba scrisa la concursul pentru ocuparea functiei specifice din Comitetul Director de Director Medical la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizat in data de 12.04.2016, click AICI.


 

     

         Rezultatul selectarii dosarelor de inscriere la concursul pentru ocuparea functiei specifice din Comitetul Director de Director Medical  la Spitalul Clinic Judetean  de Urgenta Brasov organizat in data de 12.04.2016, click AICI.

 


 

          Rezultatul selectarii dosarelor de inscriere la concursul pentru ocuparea functiei specifice din Comitetul Director de Director de Ingrijiri la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, organizat in data de 14.04.2016, click AICI.

 


 

          Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 04.05.2016, concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata  a urmatoarelor posturi :

                     - 1 post muncitor necalificat (intretinere curte) la Biroul Aprovizionare-Transporturi

                     - 3 posturi ingrijitoare la Activitati comune

pentru vizualizarea anuntului click AICI.

          Fise de post:     - muncitor necalificat,click AICI

                                  - ingrijitoare de curatenie, click AICI

          Bibliografie:

                                  - ingrijitoare, click  AICI 


       

          Rezultatul final al concursului publicat in  ziarul ''Viata Medicala'' nr.1/01.01.2016-15.01.2016 privind postul de medic primar O.R.L sectia clinica O.R.L.

                  -Dr.Sofonea Alin -medic primar O.R.L


          Rezultatul final al concursului din data de 25.03.2016, pentru postul de medic primar nefrologie-Compartiment Nefrologie si medic specialist cardiologie-Terapie Intensiva Coronarieni:

                 - Dr. Oproiu Cosmina medic primar  nefrologie

                 - Dr. Ceptureanu Daniela, medic speciualist cardiologie

 


 

        Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de muncitor calificat IV ( liftier), click AICI.


 

        Managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza la sediul unitatii din strada Calea Bucuresti, nr. 25-27, concurs/examen pentru ocuparea functiilor vacante de:

       - Director Medical

       - Director de Ingrijiri

pentru vizualizarea anuntului click AICI.

       Tematica:

      - Director Medical, click AICI.

      - Director Ingrijiri, click AICI.

        Bibliografie

      - Director Medical, click AICI

      - Director Ingrijiri, click AICI


     Lista  dosarelor acceptate  la concursul pentru ocuparea posturilor de medici, Medicina Interna si Radiologie:

              - dr. Coman-Dumitrescu Elena medic primar Radiologie-Imagistica Medicala

              - dr. Filat Emilian medic primar Medicina Interna

              - dr. Coca Nicoleta medic specialist Medicina Interna

              - dr. Guta Alexandru medic rezident anul V, Medicina Interna

              - dr. Dinu Elena Loredana medic rezident anul V, Medicina Interna

 


          Rezultatul final al concursului din data de 11.03.2016 pentru postul de medic specialist in specialitatea chirurgie orala si maxilo-faciala:

              -   Dr. Bozocea Mihaela, medic specialist chirurgie orala si maxilo-faciala

 


 

         Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 29.03.2016, concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 2 posturi vacante de muncitor calificat IV(liftier) la Atelierul nr.1-intretinere si reparatii a instalatiilor si  utilajelor, pentru vizualizarea anuntului click AICI.

         Bibliografie      - liftier, click AICI

         Fise de post     - liftier, click AICI

 


           Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs urmatoarele posturi, publicate in Viata Medicala nr.9/26.02.2016

               - un post de medic in specialitatea Medicina interna la sectia Medicina interna II, Pavilion Marzescu

               - un post de medic primar Radiologie - imagistica medicala pentru Laboratorul de Radiologie-imagistica medicala

   pentru detalii click AICI.


             Rezultatul final al concursului din data de 29.02.2016 pentru postul de medic specialist in specialitatea neurologie, Sectia Clinica Neurologie:

                              - Dr. Suciu Mihaela, medic specialist neurologie


         Rezultatul final al concursului din data de 23.02.2016-24.02.2016 pentru postul de medic primar in specialitatea medicina interna, Sectia Clinica Medicina Interna I:

                               - Dr. Teisanu Mirela, medic primar medicina interna


         Notele obtinute de candidati la concursul de ocupare a postului de medic specialist, specialitatea anatomie patologica, din data de 26-27.01.2016, click AICI.


        Concursul de ocupare a posturilor vacante de farmacist specialist in specialitatea farmacie generala, va avea loc in data de 29.01.2016, ora 10.00, pavilion central,et. 1


        Anunt privind selectia dosarelor depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de medici publicate in ziarul "Viata medicala" nr. 1/01.01.2016, click AICI.


          Anunt privind promovarea examenului de ocupare a postului vacant de medic specialist in specialitatea medicina de laborator la Unitatea de transfuzie sanguina din data de 21.01.2016, a d-nei Marincas Maria Cristina medic specialist medicina de laborator, click AICI.


           Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs  in conformitate cu prevederile ORD. m.s. nr.869/2015 cu completarile si modificarile ulterioare urmatoarele posturi:click AICI ,publicate in "Viata Medicala" nr.1 din 01.01.2016-15.01.2016


           Anunt privind rezultatul contestatiilor la proba scrisa la examenul de promovare organizat in data de 14.12.2015. click AICI.


           Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de telefonist, electrician, sudor, muncitori necalificati din 16.12.2015, click AICI.


           Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din perioada 08.12.2015-10.12.2015, click AICI.

           Repartitiile candidatilor la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din perioada 08.12.2015-10.12.2015, click AICI.


          Tabel nominal cu rezultatele la proba scrisa obtinute de candidatii inscrisi la examenul de promovare in grad/treapta profesionala  in data de 14.12.2015, click AICI.


          Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de telefonist, electrician, sudor, muncitori necalificati din data de 16.12.2015, click AICI.


          Anunt privind selectia dosarelor de inscriere pentru participarea la examenul de promovare in grade sau  trepte profesionale imediat superioare a asistentelor medicale si infirmierelor din SCJUBv, click AICI.


           Repartitia candidatilor in urma promovarii concursului de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali din perioada 08.12.2015-10.12.2015, click AICI.


           Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali din perioada 08.12.2015-10.12.2015, click AICI


           Tabel nominal cu rezultatele la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din data de 08.12.2015, click AICI.


          Anunt privind sustinerea interviului si a probei practice in data de 09.12.2015, click AICI.


         Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din data de 08.12.2015, click AICI.


         Tabel nominal cu rezultatele la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali si autopsier din data de 07.12.2015, click AICI.


        Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali si autopsier din data de 07.12.2015-09.12.2015, click AICI.


       Rezultatele finale obtinute  de candidat la concursul de ocupare a postului vacant de asistent social din data de 26.11.2015, click AICI.


       Tabel nominal cu rezultatele la proba scrisa, la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante din data 25.11.2015, click AICI.


     Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de asistenti medicali si registrator medical din data de 25.11.2015-27.11.2015, click AICI.


     Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidata pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de asistent social din data de 26.11.2015, click AICI.


    

     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov ,organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unor functii contractuale de executie ,vacante ,in conformitate cu H.G.nr.286 din 23 Martie 2011 cu modificarile si completarile ulterioare,pentru detalii click,AICI

           Bibliografie de concurs, click AICI

           Bibliografie - telefonist,click AICI

 

           Fise de post     - liftier, click AICI

                                - sudor, click AICI

                                - electrician, click AICI

                                -muncitor necalificat,click AICI

                         


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare pentru persoanele incadrate in functii de debutant:asistenti medicali,registrator medical si infirmieri.

     Dosarele se depun in perioada 24.11.2015-09.12.2015,examenul va avea loc in data de 14.12.2015,pentru detalii click,AICI

      Tematica de concurs pentru examenul de promovare, click AICI.

      Bibliografie- promovare registrator medical,click AICI 


         Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs in conformitate cu prevederile Ord.m.s.nr. 869/2015, cu completarile si modificarile ulterioare, urmatoarele posturi: click AICI, publicate in "Viata medicala", nr. 46 din 13.11.2015


         Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor vacante de liftier din data de 17.11.2015, click AICI


       Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor vacante  de liftier, din data de 17.11.2015, click AICI.


 

     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 08.12.2015-11.12.2015, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie, vacante, in conformitate cu HG nr.286 din 23.03.2011, cu modificarile si completarile ulterioare, dupa cum urmeaza: click AICI.

         Bibliografie         - infirmiera, click AICI 

                                    - ingrijitoare, click  AICI

                                    - brancardier, click AICI

 

         Fise de post        - infirmier, click AICI

                                    - ingrijitoare de curatenie, click AICI

                                    - brancardier, click  AICI

 

 


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 26.11.2015 examen de promovare in grad profesional, din functia de operator II, in functia de operator I  la Serviciul Contabilitate, pentru detalii click AICI.


     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 26.11.2015, examen de promovare in grad profesional, din functia de consilier juridic I, in functia de consilier juridic IA la Compartimentul Juridic, pentru detalii click AICI.


 

     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 07.12.2015-10.12.2015, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie, vacante, in conformitate cu HG nr.286 din 23.03.2011, cu modificarile si completarile ulterioare, dupa cum urmeaza: click AICI.

            Bibliografie         - asistent medical medicina generala, click AICI

                                      - asistent medical nutritie si dietetica, click AICI

                                      - asistent medical de laborator, click AICI

                                      - autopsier serviciul Anatomie Patologica, click AICI

                                      
            Fise de post       - asistent medical generalist, click AICI

                                                   - asistent medical instrumentar, click AICI

                                      - asistent medical generalist ATI, click AICI

                                       - asistent medical UPU-SMURD, click AICI

                                       - asistent medical de nutritie si dietetica, click AICI

                                       - asistent medical cardiologie interventionala, click AICI       

                                                    - asistent medical laborator, click AICI

                                       - asistent medical Ambulatoriu integrat, click AICI

                                       - autopsier serviciul Anatomie Patologica, click AICI

 


 

      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 25.11.2015-27.11.2015, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a functiilor contractuale de executie, temporar vacante, in conformitate cu HG nr.286 sin 23.03.2011, cu modificarile si completarile ulterioare, dupa cum urmeaza: click AICI

          Bibliografie          - asistent medical medicina generala, click AICI

                                      - infirmiera, click AICI

                                      - registrator medical - Birou Internari, click AICI


            Fise de post       - asistent medical generalist, click AICI

                                                   - asistent medical instrumentar, click AICI

                                      - asistent medical generalist ATI, click AICI

                                          - infirmier, click AICI

                                       - registrator medical-Birou Internari, click AICI


 


 

     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie, vacante, in conformitate cu HG nr.286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare, dupa cum urmeaza:

     - 1 post vacant de asistent social, studii PL (postliceale) la UPU-SMURD

pentru detalii, click AICI.

        Fisa post                 - asistent social UPU-SMURD, click AICI


   

     Rezultatele finale la examenul de ocupare a postului vacant de Sef Birou Tehnic din data de 28.10.2015, click AICI.


 

     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs in conformitate cu prevederile Ord.m.s.nr 869/2015,cu completarile si modificarile ulterioare,urmatoarele posturi, publicate in "Viata medicala", nr.44, din 30.10.2015 :

     -  un post de farmacist specialist Farmacie generala la Farmacia nr.101-sediul central   

     - un post de farmacist specialist Farmacie generala la Farmacia nr.103-sediul Marzescu 

        pentru detalii click AICI

 

       


     

          Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in perioada 17.11.2015 - 18.11.2015, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unor functii contractuale de executie, vacante, in conformitate cu HG nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare. Pentru vizualizarea anuntului click AICI.

           Bibliografie de concurs, click AICI.

           Fise de post    - liftier, click AICI

                                 - sudor, click AICI

                                 - electrician, click AICI

 


          Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului vacant de Sef Birou Tehnic din data de 28.10.2015, ora 10.00, click AICI.


 

             Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs in conformitate cu prevederile Ord.m.s.nr. 869/2015, cu completarile si modificarile ulterioare, urmatoarele posturi: click AICI, publicate in "Viata medicala", nr. 43 din 23.10.2015

 


 

         Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali din perioada 12.10.2015-14.10.2015, click AICI.

         Repartitia candidatilor in urma promovarii concursului de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali din perioada 12.10.2015-14.10.2015, click AICI.

 


 

         Anunt privind rezultatul contestatiilor la proba scrisa la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de asistenti medicali organizat in data de 12.10.2015, click AICI.


 

          Tabel nominal cu rezultatele la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali din data de 12.10.2015, click AICI.


 

          Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali din data de 12.10.2015-14.10.2015, ora 10.00, click AICI.

 


  

       S.C.J.U.Bv organizeaza in data de 28.10.2015 concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unei functii de conducere si anume:

     - 1 post vacant de sef Birou Tehnic in cadrul serviciului Tehnic-Administrativ

            Pentru detalii privind conditiile de participare, depunerea dosarelor si desfasurarea concursului, click AICI

            Pentru bibliografie-tematica de concurs, click AICI

            Fisa postului, click AICI


     Repartitia candidatilor in urma promovarii concursului de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din perioada 28.09.2015-30.09.2015,pentru detalii,click AICI

 


   

      Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din perioada 28.09.2015-30.09.2015,pentru detalii,click AICI

 


      Rezultatele la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din data de 28.09.2015,pentru detalii,click AICI

 


      Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a postului temporar vacant de registrator medical de la de la UPU-SMURD din data de 24.09.2015, pentru detalii ,click AICI

 


    

Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante de personal auxiliar din data de 28.09.2015-30.09.2015,pentru detalii , click AICI

 


   

 Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului temporar vacant de registrator medical UPU-SMURD din data de 24.09.2015,pentru detalii ,click AICI

 


 

     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza incepand cu data de 21.09.2015 concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie,vacante,de asistenti medicali dupa cum urmeaza: pentru detalii ,click AICI

 

 

      Bibliografie        - asistent medical medicina generala, click AICI

                                 - asistent medical radiologie si imagistica medicala, click AICI

                                 - asistent medical nutritie si dietetica, click AICI

 

      Fise de post       - asistent medical generalist, click AICI

                                - asistent medical generalist ATI, click AICI

                                - asistent medical radiologie, click AICI

                                - asistent medical de nutritie si dietetica, click AICI

 

 


      Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada determinata a unei functii contractuale de executie si anume:

        - 1 post temporar vacant de registrator medical la UPU-SMURD. Pentru detalii click AICI

         Fisa de post pentru postul de registrator medical UPU-SMURD, click AICI


       Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data 07.09.2015-01.10.2015 concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie,vacante dupa cum urmeaza: click AICI

          Bibliografie       - infirmiera, click AICI 

                                    - ingrijitoare, click  AICI

                                    - brancardier, click AICI

 

         Fise de post        - infirmier, click AICI

                                    -infirmier UPU-SMURD, click AICI

                                    - ingrijitoare de curatenie, click AICI

                                    - brancardier, click  AICI

 


        Anunt privind rezultatul final la concursul pentru ocuparea functiei de manager, persoana fizica la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, click AICI.

 


 

         Anunt privind rezultatul la proba scrisa la concursul pentru ocuparea functiei de manager, persoana fizica la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, click AICI.

 


 

       Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a postului de manager de spital din perioada 07.07-16.08.2015, click AICI.

 


        Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali din perioada 27.07.2015-29.07.2015, click AICI.

        Repartitia candidatilor in urma promovarii concursului de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali din perioada 27.07.2015-29.07.2015, click AICI.

 


 

       Tabel nominal cu rezultatele la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor vacante de asistenti medicali si personal auxiliar din data de 27.07.2015, click AICI.

 


 

       Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante din data de 27.07.2015-29.07.2015, click AICI.

 


 

          Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de asistenti medicali si personal auxiliar din perioada 20.07.2015-22.07.2015, click AICI

 


           

           Rezultatele obtinute de candidati la proba scrisa la concursul pentru ocuparea posturilor pe perioada determinata de asistenti medicali si personal auxiliar, click AICI.


 

 

            Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de registrator medical din perioada 15.07.2015-16.07.2015, click AICI.

 


            Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor pe perioada determinata din data de 20.07.2015 - 22.07.2015, click AICI


          Rezultatele obtinute de candidati la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor vacante de registrator medical din data de 15.07.2015, click AICI.

 


 

               CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL SPITALULUI CLINIC JUDETEAN DE URGENTA BRASOV organizeaza CONCURS pentru ocuparea functiei de MANAGER, persoana fizica. Pentru vizualizarea anuntului, click AICI.

 

               CALENDAR ESTIMATIV de desfasurare a concursului pentru ocuparea functiei de manager spital-persoana fizica la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, click AICI.

               BIBLIOGRAFIA  pentru concursul de ocupare a functiei de manager, persoana fizica, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, click AICI.

               TEMA CADRU pentru Proiectul de Management pentru ocuparea functiei de manager, persoana fizica la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, click AICI.

               REGULAMENTUL-CADRU de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiei de manager, persoana fizica, la spitalele publice din subordinea Consiliului Judetean Brasov, click AICI.

               GRILA DE PUNCTARE a proiectelor de management pentru concursul de ocupare a functiei de manager- persoana fizica al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, click AICI

 


 

       Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 27.07.2015-29.07.2015 concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie, vacante, dupa cum urmeaza: click AICI.

          Bibliografie         - asistent medical medicina generala, click AICI

                                      - asistent medical radiologie si imagistica medicala, click AICI

                                      - asistent medical nutritie si dietetica, click AICI

                                      - infirmiera, click AICI

                                      - brancardier, click AICI

                                      - ingrijitoare, click AICI

            Fise de post       - asistent medical generalist, click AICI

                                                   - asistent medical instrumentar, click AICI

                                      - asistent medical generalist ATI, click AICI

                                       - asistent medical UPU-SMURD, click AICI

                                       - asistent medical radiologie, click AICI

                                       - asistent medical de nutritie si dietetica, click AICI

                                       - asistent medical cardiologie interventionala, click AICI

                                            - infirmier, click AICI

                                       - ingrijitoare de curatenie, click AICI 

                                        - brancardier, click AICI

 

 


 

       Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 20.07.2015-22.07.2015 concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a urmatoarelor posturi, click AICI.

 

           Bibliografie         - asistent medical medicina generala, click AICI

                                       - infirmiera, click AICI

        
            Fise de post        - asistent medical generalist, click AICI

                                                    - asistent medical instrumentar, click AICI

                                       - asistent medical generalist ATI, click AICI

                                            - infirmier, click AICI

 

 


 

        Rezultatele obtinute de candidatii inscrisi la examenul de promovare in grad/treapta profesionala in urma reanalizarii lucrarilor de catre comisia de contestatii in data de 29.06.2015, click AICI.

 


 

         Rezultatele la proba scrisa obtinute de candidatii inscrisi la examenul de promovare in grad/treapta profesionala in data de 26.06.2015,click AICI

 


          Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs in data de 15.07.2015, de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie ,vacante:

  1   post vacant de registrator medical Serviciul Evaluare Statistica si Informatica Medicala(cu desfasurarea activitatii in Laboratorul Clinic de Analize Medicale)

  2   post vacant de registrator medical la UPU-SMURD

        pentru vizualizarea anuntului,click AICI

  Fisa de post   - registrator medical (Laboratorul Clinic de Analize Medicale),click AICI

  Fisa de post   - registrator medical UPU-SMURD, click AICI


 

         Rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor vacante de economisti din data de 23.06.2015, click AICI.

 


 

          Rezultatele obtinute de candidati la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor vacante de economisti din data de 23.06.2015, click AICI.

 


    

           Rezultatele finale si repartitia candidatilor  la concursul de ocupare a posturilor vacante din perioada:

                    - 15.06.2015-17.06.2015, click AICI

                    - 15.06.2015-18.06.2015, click AICI

                   


       

             Rezultatele finale obtinute de candidati, la concursul de ocupare a postului vacant de inginer de sistem din 18.06.2015, click AICI.  

 


 

              Rezultatele obtinute de candidati la proba scrisa la concursul din data de 15.06.2015, click AICI.

 


 

             Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare in grad profesional pentru postul corespunzator functiei de fiziokinetoterapeut debutant, din cadrul Compartimentului Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie II- Tractorul, pentru vizualizarea anuntului click AICI.

 


 

              Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare in treapta profesionala pentru postul corespunzator functiei de operator debutant, din cadrul Cabinetului de Diabet Zaharat, Nutritie si Boli Metabolice, pentru vizualizarea anuntului click AICI.

 


         

               Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs in conformitate cu prevederile Ord. m.s.f. nr.698/2001, cu completarile si modificarile ulterioare, urmatoarele posturi : ( Viata Medicala, nr.23 din 5 iunie 2015- click AICI )


 

               Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor vacante din data de 15.06.2015-17.06.2015, ora 10.00, click AICI

 


                Rezultatele finale si repartitia candidatilor la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de asistenti medicali si personal auxiliar din data de 03.06.2015-05.06.2015, click AICI.


 

               Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 23.06.2015 examen de promovare in grad profesional pentru urmatoarele functii de personal contractual: Economist I si Referent de Specialitate, gradul II - Birou Achizitii Publice, pentru vizualizarea anuntului click AICI.

                Bibliografie, click AICI

 


 

               Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 24.06.2015, examen de promovare in treapta profesionala din functia de muncitor calificat II (lacatus) in functia de muncitor calificat I (lacatus) la Atelierul nr. 1 din cadrul Biroului Tehnic, pentru vizualizarea anuntului click AICI.

 


 

                Rezultatele finale la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de spalatoreasa din data de 04.06.2015, click AICI.


                Rezultatele la proba scrisa la concursul din data de 03.06.2015 pentru ocuparea posturilor pe perioada determinata de asistenti medicali si personal auxiliar, click AICI.

 


                Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 25.06.2015 examen de promovare pentru persoane incadrate in functii de debutant, pentru vizualizarea anuntului click AICI.

          Tematica de concurs pentru examenul de promovare, click AICI.

 


 

          Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs in data de 24.06.2015 pentru ocuparea a doua posturi vacante de muncitor la Biroul Administrativ, Aprovizionare, Transporturi, pentru vizualizarea anuntului click AICI.

 


 

         Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs in data de 23.06.2015  pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante: 1 post vacant de economist I la Biroul Administrativ, Aprovizionare, Transporturi si 1 post vacant de economist II la Biroul Achizitii Publice, Contractare, pentru vizualizarea anuntului click AICI.

          Bibliografie:      - economist Birou Aprovizionare, click AICI

                                 - economist Birou Achizitii Publice, click AICI

 


 

          Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs in data de 22.06.2015  pentru ocuparea unui post temporar vacant de registrator medical principal la UPU-SMURD, pentru vizualizarea anuntului click AICI.

         Bibliografie    - registrator medical UPU-SMURD, click AICI  

         Fisa de post   - registrator medical UPU-SMURD, click AICI

 


           Anunt privind selectia dosarelor de concurs depuse de candidati pentru participarea la concursul de ocupare a posturilor pe perioada determinata din data de 03.06.2015-05.06.2015, click AICI


 

          Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 18.06.2015 concurs pentru ocuparea posturilor vacante de analist si inginer de sistem, la Serviciul Evaluare Statistica si Informatica Medicala, pentru vizualizarea anuntului click AICI.

          Tematica si bibliografie, click AICI

          Fise de post       - inginer de sistem, click AICI

                                   - analist, click AICI

 


 

             Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 15.06.2015 - 18.06.2015, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie vacante, dupa cum urmeaza: click AICI .

           Bibliografie         - asistent medical medicina generala, click AICI

                                     - asistent medical de laborator, click AICI

                                     - asistent medical de farmacie, click AICI

                                      - asistent medical radiologie si imagistica medicala, click AICI

                                      - infirmiera, click AICI

                                      - brancardier, click AICI

                                       - ingrijitoare, click AICI

            Fise de post        - asistent medical generalist, click AICI

                                                    - asistent medical instrumentar, click AICI

                                       - asistent medical generalist ATI, click AICI

                                       - asistent medical laborator, click AICI

                                        - asistent medical de farmacie, click AICI

                                       - asistent medical UPU-SMURD, click AICI

                                        - asistent medical radiologie, click AICI

                                        - asistent medical cardiologie interventionala, click AICI

                                             - infirmier, click AICI

                                        - ingrijitoare de curatenie, click AICI

                                         - brancardier, click AICI

 

 


 

           Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 03.06.2015-05.06.2015, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a urmatoarelor posturi, click AICI.

            Bibliografie        - asistent medical medicina generala, click AICI

                                     - infirmiera, click AICI

                                     - brancardier, click AICI

                                     - ingrijitoare, click AICI

            Fise de post       - asistent medical generalist, click AICI

                                                   - asistent medical instrumentar, click AICI

                                            - infirmier, click AICI

                                       - ingrijitoare de curatenie, click AICI

                                        - brancardier, click AICI

 


  

            Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza in data de 04.06.2015 concurs pentru ocuparea a 2 posturi temporar vacante de spalatoreasa, pentru detalii click AICI.

            Bibliografie  - click AICI

            Fisa de post - click AICI