marți, 23 iulie 2024
| Intrare
 Sectia de Neurochirurgie Minimizare

Secția de Neurochirurgie din cadrul SCJUBV, înființată în anul 1982, a cunoscut o dezvoltare continuă, iar în momentul de față în acest serviciu activează o echipă tânără și profesionistă implicată atât în tratamentul pacienților cu afecțiuni de urgență, cât și în tratamentul pacienților cronici.

Brașovul este cunoscut în țară ca cea mai importantă zonă turistică. Aceasta clasificare binemeritată aduce pe lângă beneficii și situații neprevazute reprezentate de urgențe traumatice. Calitatea turismului brașovean cuprinde la criterii și posibilitatea asistentei medicale de urgență. Una din misiunile SCJUBV este și acordarea serviciilor medicale în regim de urgență pentru pacienții politraumatizați.

Intervențiile chirurgicale pentru pacienții cu patologie cronică neurochirurgicală oferite de SCJUBV: patologia tumorală cerebrală, traumatologia cranio-cerebrală, hidrocefalia, traumatologia vertebro-medulară (rahisinteză), patologia infecțioasă a sistemului nervos central și patologia degenerativă a coloanei vertebrale.

Sala de operație recent reorganizată deține următoarele dotări:

  • Microscop operator
  • Craniotom
  • High speed Drill
  • Cadru Mayfield
  • Aparat de radiologie mobil           (C-arm)
  • 2 aparate de electrocoagulare
  • Instrumentar de microchirurgie
  • 3 truse de craniotomie
  • 2 truse pentru chirurgie spinală


  
 Ofertă investigații RMN Minimizare

        Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov efectuează examinări radiografii,CT și RMN în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, în baza biletului de trimitere de la medicul specialist.

       Programările pentru servicii de ambulator se fac după cum urmează:

      -online, DOAR RADIOGRAFII , contra cost în baza unui bilet de trimitere de la medicul specialist care va trebui scanat și încărcat în platforma de programare.

      -fișierul ambulatoriului, cu intrare din str. Octavian Augustus, atât pentru investigații (CT, RMN, Radiografii) decontate CAS - lunar atribuite (în baza unei liste de așteptare) cât și contra cost.

      Acte necesare pentru programare:

             -buletin sau carte de identitate și  bilet de trimitere pentru examinarea Radiografică, CT sau RMN solicitată.

      Acest lucru este necesar pentru a verifica corectitudinea datelor de pe biletul de trimitere și valabilitatea acestuia în momentul programării, pentru a evita crearea unor eventuale disfuncționalități legate de programare .

      Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon:

               -Pentru informații suplimentare investigații RMN: 0372676279 (în intervalul orar 11:00-17:00).

               -Pentru informații suplimentare investigații CT: 0372676170 (în intervalul orar 08:00-14:00).

               -Pentru informații suplimentare investigații Radiografii: 0733046582 (în intervalul orar 11:00-17:00).

 

  •    Ofertă de investigații imagistice , click AICI.