marți, 23 iulie 2024
..:: CONCURSURI ::..
| Intrare
 Sectia de Neurochirurgie Minimizare

Secția de Neurochirurgie din cadrul SCJUBV, înființată în anul 1982, a cunoscut o dezvoltare continuă, iar în momentul de față în acest serviciu activează o echipă tânără și profesionistă implicată atât în tratamentul pacienților cu afecțiuni de urgență, cât și în tratamentul pacienților cronici.

Brașovul este cunoscut în țară ca cea mai importantă zonă turistică. Aceasta clasificare binemeritată aduce pe lângă beneficii și situații neprevazute reprezentate de urgențe traumatice. Calitatea turismului brașovean cuprinde la criterii și posibilitatea asistentei medicale de urgență. Una din misiunile SCJUBV este și acordarea serviciilor medicale în regim de urgență pentru pacienții politraumatizați.

Intervențiile chirurgicale pentru pacienții cu patologie cronică neurochirurgicală oferite de SCJUBV: patologia tumorală cerebrală, traumatologia cranio-cerebrală, hidrocefalia, traumatologia vertebro-medulară (rahisinteză), patologia infecțioasă a sistemului nervos central și patologia degenerativă a coloanei vertebrale.

Sala de operație recent reorganizată deține următoarele dotări:

  • Microscop operator
  • Craniotom
  • High speed Drill
  • Cadru Mayfield
  • Aparat de radiologie mobil           (C-arm)
  • 2 aparate de electrocoagulare
  • Instrumentar de microchirurgie
  • 3 truse de craniotomie
  • 2 truse pentru chirurgie spinală


  
 Concursuri Minimizare


FORMULAR  de înscriere la concurs , click AICI

ACORD PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL pentru inscriere la concurs , click AICI

PO-RU-07 - Ocuparea posturilor vacante si temporar vacante de medic, farmacist, farmacist-sef, biolog, biochimist si chimist, click AICI

 


    17.07.2024   Anunț privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de medic specialist în specialitatea neurologie. Pentru detaliiclick AICI. 

    Pentru tematică și bibliografieclick AICI. Pentru metodologia de calcul a punctajuluiclick AICI.


    15.07.2024   Anunț privind rezultatul selectării dosarului de însciere la concursul pentru ocuparea postului de medic specialist în specialitatea cardiologie. Pentru detaliiclick AICI. 


    10.07.2024   Anunț privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de Director Financiar Contabil. Pentru detaliiclick AICI. 

    Pentru bibliografieclick AICI. Pentru calendarul de desfășurare a concursuluiclick AICI. Pentru structura și temele cadruclick AICI.


    02.07.2024   Anunț privind rezultatele finale obținute la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent medical generalist. Pentru detaliiclick AICI.


    01.07.2024   Anunț privind rezultatul contestației la proba interviu obținut la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent medical generalist. Pentru detaliiclick AICI.


    01.07.2024   Anunț privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de medic specialist în specialitatea cardiologie. Pentru detaliiclick AICI. 

    Pentru tematică și bibliografieclick AICI. Pentru fișa postuluiclick AICI. Pentru metodologia de calcul a punctajuluiclick AICI.


    27.06.2024   Anunț privind rezultatul probei interviu la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent medical generalist. Pentru detaliiclick AICI.


    26.06.2024   Anunț privind rezultatele finale la concursul pentru ocuparea posturilor de registrator medical la Serviciul de Evaluare și Statistică Medicală. Pentru detaliiclick AICI.


    25.06.2024   Anunț privind repartiția candidaților la proba interviu la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent medical generalist. Pentru detaliiclick AICI.


    25.06.2024   Anunț privind rezultatul contestației probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent medical generalist. Pentru detaliiclick AICI


    25.06.2024   Anunț privind rezultatul contestației la proba interviu la concursul pentru ocuparea posturilor de registrator medical la Serviciul de Evaluare și Statistică Medicală. Pentru detaliiclick AICI.


    20.06.2024   Anunț privind rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent medical generalist. Pentru detaliiclick AICI. Pentru grila cu răspunsuriclick AICI.


    20.06.2024   Anunț privind rezultatul interviului la concursul pentru ocuparea posturilor de registrator medical la Serviciul de Evaluare și Statistică Medicală. Pentru detaliiclick AICI.


    18.06.2024   Anunț privind rezultatul contestației la proba selectării dosarelor depuse în vederea participării la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent medical generalist. Pentru detaliiclick AICI.


    18.06.2024   Anunț privind rezultatul final la concursul pentru ocuparea postului de medic specialist în specialitatea medicină internă. Pentru detaliiclick AICI. 


    18.06.2024   Anunț privind rezultatul probei clinice la concursul pentru ocuparea postului de medic specialist în specialitatea medicină internă. Pentru detaliiclick AICI. 


    17.06.2024   Anunț privind rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea postului de medic specialist în specialitatea medicină internă. Pentru detaliiclick AICI. 


    14.06.2024   Anunț privind rezultatul selectării dosarelor depuse în vederea participării la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent medical generalist. Pentru detaliiclick AICI.


    14.06.2024   Anunț privind rezultatul la proba scrisa la concursul pentru ocuparea posturilor de registrator medical la Serviciul de Evaluare și Statistică Medicală. Pentru detaliiclick AICI.Pentru baremclick AICI


    13.06.2024   Anunț privind rezultatul contestației la proba selecție dosare de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor de registrator medical la Serviciul de Evaluare și Statistică Medicală. Pentru detaliiclick AICI. 


   13.06.2024   Anunț privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de medic specialist în specialitatea hematologie. Pentru detaliiclick AICI. 

    Pentru tematică și bibliografieclick AICI. Pentru fișa postuluiclick AICI. Pentru metodologia de calcul a punctajuluiclick AICI.


   11.06.2024  Anunț privind rezultatele finale la concursurile pentru posturile de:muncitor calificat-instalator, muncitor calificat-electrician.

   Pentru muncitor calificat-electrician click AICI.

   Pentru muncitor calificat-instalator click AICI.


   11.06.2024   Anunț privind rezultatul selecției dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor de registrator medical la Serviciul de Evaluare și Statistică Medicală. Pentru detaliiclick AICI. 


   10.06.2024   Anunț privind rezultatul selecției dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea postului de medic specialist în specialitatea medicină internă. Pentru detaliiclick AICI. 


    07.06.2024  Erată la anunțul de concurs pentru ocuparea posturilor de registrator medical la Serviciul de Evaluare și Statistică Medicală. Pentru detaliiclick AICI. 


    05.06.2024  Anunț privind rezultatele interviului la concursurile pentru posturile de:muncitor calificat-instalator, muncitor calificat-electrician.

   Pentru muncitor calificat-electrician, click AICI.

   Pentru muncitor calificat-instalatorclick AICI.


   31.05.2024  Anunț privind rezultatele probei scrise la concursurile pentru posturile de:muncitor calificat-instalator, muncitor calificat-electrician.

   Pentru muncitor calificat-electrician click AICI.

   Pentru muncitor calificat-instalator click AICI.


   31.05.2024  Anunț privind rezultatele finale la concursul pentru posturile de: infirmieră, brancardier, îngrijitoare, manipulant bunuri.

  Pentru infirmiereclick AICI.    Pentru  îngrijitoare,brancardieri și manipulant bunuriclick AICI.


   31.05.2024  Erata anunțului privind organizarea  examenelor în vederea ocupării posturilor de Asistent medical generalist din data de 30.05.2024.

   Pentru anunțul actualizatclick AICIBibliografia și fișele de post rămân valabile.


    30.05.2024  Anunț privind organizarea de examene în vederea încadrării pe perioadă nedeterminată pentru posturile de: Asistent medical generalist.

   Pentru detaliiclick AICI.   Pentru bibliografieclick AICI. Pentru fișa postului asistent medical generalistclick AICI. Pentru fișa postului asistent medical generalist UPU-SMURDclick AICI.

   Pentru fișa postului asistent medical din Terapie Intensivă Coronarieni ,click AICI.   Pentru fișa postului asistent medical din Laborator Angiografie și Cardiologie Intervențională ,click AICI.


    29.05.2024   Rezultatul contestațiilor la interviul din cadrul concursului de ocupare a posturilor de îngrijitoare, brancardier si manipulant bunuri. Pentru detaliiclick AICI. 


    28.05.2024   Anunț privind organizarea concursului pentru ocuparea posturilor de registrator medical la Serviciul de Evaluare și Statistică Medicală. Pentru detaliiclick AICI. 

    Pentru tematică și bibliografieclick AICI. Pentru fișa postuluiclick AICI.


   28.05.2024  Anunț privind rezultatul selecției dosarelor depuse la concursurile  pentru posturile de: Inginer specialist IA la Compartiment Aparatură Medicală, muncitor calificat-instalator, muncitor calificat-electrician.

  Pentru inginer specialist IA la Compartiment Aparatură Medicalăclick AICI.

  Pentru muncitor calificat-instalator click AICI.

  Pentru muncitor calificat-electricianclick AICI.


   28.05.2024  Anunț privind rezultatele interviului la concursul pentru posturile de: infirmieră, brancardier, îngrijitoare, manipulant bunuri.

  Pentru infirmiereclick AICI.    Pentru  îngrijitoare,brancardieri și manipulant bunuriclick AICI.


    27.05.2024   Anunț privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de medic specialist în specialitatea medicină internă. Pentru detaliiclick AICI. 

    Pentru tematică și bibliografieclick AICI. Pentru fișa postuluiclick AICI. Pentru metodologia de calcul a punctajuluiclick AICI.


   24.05.2024   Anunț privind rezultatul examenului de  promovare pentru postul: Economist  la Serviciul Financiar Contabil . Pentru detalii, click AICI.


   22.05.2024  Anunț privind rezultatele probei scrise la concursul pentru posturile de: infirmieră, brancardier, îngrijitoare, manipulant bunuri. Pentru infirmiereclick AICI.

  Pentru  îngrijitoare,brancardieri și manipulant bunuriclick AICI.

  Pentru baremul de corectare-infirmiere click AICI.

  Pentru baremul de corectare-brancardieri, click AICI.

  Pentru baremul de corectare-îngrijitoareclick AICI.

  Pentru baremul de corectare-manipulant bunuriclick AICI.


   16.05.2024  Anunț privind rezultatul selecției dosarelor de înscriere la concursul pentru posturile de: infirmieră, brancardier, îngrijitoare, manipulant bunuri.Pentru detaliiclick AICI.


   14.05.2024  Anunț privind organizarea de examene în vederea încadrării pe perioadă nedeterminată pentru posturile de: Inginer specialist IA la Compartiment Aparatură Medicală, muncitor calificat-instalator, muncitor calificat-electrician.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru tematică și bibliografie inginer aparatură medicală click AICI.

  Pentru fișa postului inginer aparatură medicalăclick AICI.

  Pentru bibliografie muncitor calificat-instalatorclick AICI.

  Pentru fișa postului muncitor calificat-instalatorclick AICI.

  Pentru bibliografie muncitor calificat-electricianclick AICI.

  Pentru fișa postului muncitor calificat-electricianclick AICI.


  10.05.2024   Anunț examen promovare pentru postul: Economist,gradul I la Serviciul Financiar Contabil . Pentru detalii, click AICIPentru tematică și bibliografie, click AICI. Pentru fișa postului, click AICI.


   29.04.2024  Anunț privind organizarea de examene în vederea încadrării pe perioadă nedeterminată pentru posturile de: infirmieră, brancardier, îngrijitoare, manipulant bunuri.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru bibliografie click AICI.

  Pentru fișa postului infirmieră UPU-SMURDclick AICI.

  Pentru fișa postului infirmieră secții, click AICI.

  Pentru fișa postului îngrijitoare UPU-SMURDclick AICI.

  Pentru fișa postului îngrijitoare secțiiclick AICI.

  Pentru fișa postului îngrijitoare ambulatorclick AICI.

  Pentru fișa postului brancardier UPU-SMURDclick AICI.

  Pentru fișa postului brancardier secțiiclick AICI.

  Pentru fișa postului manipulant bunuriclick AICI.


   22.04.2024   Anunț privind rezultatul examenului de  promovare pentru postul: Referent de Specialitate,gradul III la Serviciul de Management al Calității Serviciilor de Sănătate și Siguranță a Pacientului . Pentru detalii, clic AICI.


    17.04.2024   Anunț privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de medic specialist în specialitatea oncologie. Pentru detaliiclic AICI. Pentru fisa postuluiclic AICI.


   11.04.2024   Anunț privind rezultatele finale obținute la concursul pentru ocuparea postului de referent de specialitate III la Serviciul RUNOS. Pentru detalii, click AICI.


   09.04.2024  Anunț privind rezultatul final obținut la concursul de ocupare a postului de medic specialist chirurgie plastică,estetică și microchirurgie reconstructivă. Pentru detalii, click AICI.


   09.04.2024  Anunț privind rezultatul probei clinice obținut la concursul de ocupare a postului de medic specialist chirurgie plastică,estetică și microchirurgie reconstructivă. Pentru detalii, click AICI.


   09.04.2024  Anunț privind rezultatul probei scrise obținut la concursul de ocupare a postului de medic specialist chirurgie plastică,estetică și microchirurgie reconstructivă. Pentru detalii, click AICI.


   09.04.2024  Anunț privind rezultatul interviului la concursul pentru ocuparea postului de referent de specialitate III la Serviciul RUNOS. Pentru detalii, click AICI.


   08.04.2024   Pentru detalii privind desfășurarea probei scrise a concursului pentru ocuparea  postului de medic specialist chirurgie plastică,estetică și microchirurgie reconstructivă, click AICI.


   03.04.2024  Anunț privind rezultatul final obținut la concursul de ocupare a postului de medic primar în specialitatea nefrologie. Pentru detalii, click AICI.


   03.04.2024  Anunț privind rezultatul probei clinice obținut la concursul de ocupare a postului de medic primar în specialitatea nefrologie. Pentru detalii, click AICI.


   03.04.2024  Anunț privind rezultatul probei scrise obținut la concursul de ocupare a postului de medic primar în specialitatea nefrologie. Pentru detalii, click AICI.


   03.04.2024   Anunț privind suspendarea concursului pentru ocuparea postului de Director Îngrijiri Medicale. Pentru detalii, click AICI.


   03.04.2024   Anunț privind rezultatul probei practice la concursul pentru ocuparea postului de referent de specialitate III la Serviciul RUNOS. Pentru detalii, click AICI.


   03.04.2024  Anunț privind rezultatul selectării dosarelor de însciere la concursul de ocupare a postului de medic specialist chirurgie plastică,estetică și microchirurgie reconstructivă. Pentru detalii, click AICI.


   03.04.2024   Anunț examen promovare pentru postul: Referent de Specialitate,gradul III la Serviciul de Management al Calității Serviciilor de Sănătate și Siguranță a Pacientului . Pentru detalii, clic AICI.


   01.04.2024   Anunț privind rezultatele finale obținute la concursul pentru ocuparea postului de Farmacist specialist clinician. Pentru detalii, click AICI.


    29.03.2024   Anunț privind rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea postului de referent de specialitate III la Serviciul RUNOS. Pentru detalii, click AICI.


    29.03.2024  Anunț privind rezultatul selectării dosarelor de însciere la concursul de ocupare a postului de medic primar în specialitatea nefrologie. Pentru detalii, click AICI.


    29.03.2024  Anunț privind rezultatele finale obținute  la concursul de ocupare a postului de economist specialist IA la Serviciul Contabilitate. Pentru detalii, click AICI.


    28.03.2024   Anunț privind rezultatul probei clinice la concursul pentru ocuparea postului de Farmacist specialist clinician. Pentru detalii, click AICI.


    27.03.2024  Anunț privind rezultatele finale obținute la concursul pentru ocuparea postului de Farmacist. Pentru detalii, click AICI.


    26.03.2024  Anunț privind rezultatele finale obținute la concursul pentru ocuparea postului de îngrijitoare la Serviciul Administrativ-Transporturi. Pentru detalii, click AICI.


    26.03.2024  Anunț privind rezultatele finale obținute la concursul pentru ocuparea postului de muncitor necalificat-curte la Serviciul Administrativ-Transporturi. Pentru detalii, click AICI.


    26.03.2024  Anunț privind rezultatul probei interviu la concursul pentru ocuparea postului de economist specialist IA la Serviciul Contabilitate. Pentru detalii, click AICI.


     26.03.2024   Pentru detalii privind desfășurarea probei practice a concursului pentru ocuparea  postului de Farmacist clinician, click AICI.


    25.03.2024   Anunț privind rezultatul probei clinice la concursul pentru ocuparea postului de Farmacist. Pentru detalii, click AICI.


     25.03.2024   Anunț privind rezultatul selectării dosarelor depuse în vederea participării la concursul pentru ocuparea postului de referent de specialitate III la Serviciul RUNOS. Pentru detalii, click AICI.


     22.03.2024   Pentru detalii privind desfășurarea probei practice a concursului pentru ocuparea  postului de Farmacist, click AICI.


      21.03.2024  Anunț privind rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea postului de economist specialist IA la Serviciul Contabilitate. Pentru detalii, click AICI.


      21.03.2024  Anunț privind rezultatul probei interviu la concursul pentru ocuparea postului de muncitor necalificat-curte la Serviciul Administrativ-Transporturi. Pentru detalii, click AICI.


      21.03.2024  Anunț privind rezultatul probei interviu la concursul pentru ocuparea postului de îngrijitoare la Serviciul Administrativ-Transporturi. Pentru detalii, click AICI.


      21.03.2024  Anunț privind rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea postului de Farmacist specialist clinician. Pentru detalii, click AICI.


     20.03.2024  Pentru detalii privind baremul de corectare al examenului pentru postul de Farmacist clinicianclick AICI.


     20.03.2024   Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov organizează concurs pentru ocuparea postului de director îngrijiri. Pentru detaliiclic AICI. 

    Pentru bibliografieclick AICI. Pentru structura și temele cadruclick AICI. Pentru calendarul de desfășurare a concursuluiclick AICI.


     20.03.2024   Anunț privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de medic specialist în specialitatea chirurgie plastică,estetică și microchirurgie reconstructivă. Pentru detaliiclic AICI. 

    Pentru tematică și bibliografieclick AICI. Pentru fișa postuluiclick AICI. Pentru metodologia de calcul a punctajuluiclick AICI.


     19.03.2024   Pentru detalii privind desfășurarea probei scrise a concursului pentru ocuparea  postului de Farmacist clinician, click AICI.


      19.03.2024   Anunț privind rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea postului de Farmacist. Pentru detalii, click AICI.


      18.03.2024   Anunț privind rezultatul selectării dosarelor depuse în vederea participării la concursul pentru ocuparea postului de economist specialist IA la Serviciul Contabilitate. Pentru detalii, click AICI.


      18.03.2024   Anunț privind rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea postului de muncitor necalificat-curte la Serviciul Administrativ-Transporturi. Pentru detalii, click AICI.


      18.03.2024   Anunț privind rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea postului de îngrijitoare la Serviciul Administrativ-Transporturi. Pentru detalii, click AICI.


     18.03.2024  Pentru detalii privind baremul de corectare al examenului pentru postul de Farmacistclick AICI.


     18.03.2024  Proces verbal privind concursul pentru ocuparea funcției contractuale vacante,pe perioadă nedeterminată, de inginer specialist la Compartiment Aparatură Medicală.

    Pentru detaliiclick AICI.


    15.03.2024   Anunț privind rezultatul selectării dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea postului de Farmacist specialist clinician.

    Pentru detaliiclick AICI.


    15.03.2024   Anunț privind desfășurarea probei scrise a concursului pentru ocuparea  postului de Farmacist.

    Pentru detaliiclick AICI.


    15.03.2024   Anunț privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de medic primar în specialitatea nefrologie. Pentru detaliiclic AICI. 

    Pentru tematică și bibliografieclick AICI. Pentru fișa postuluiclick AICI. Pentru metodologia de calcul a punctajuluiclick AICI.


    12.03.2024   Anunț privind rezultatul selectiei dosarelor pentru concursul de ocupare a postului de Farmacist.

    Pentru detaliiclick AICI.


    12.03.2024   Anunț privind rezultatul selectării dosarelor de înscriere la concursul pentru posturile de îngrijitoare și muncitor necalificat  la serviciul Administrativ-Transporturi.

    Pentru îngrijitoareclick AICIPentru muncitor necalificatclick AICI.


    11.03.2024   Anunț privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de Referent de specialitate III la serviciul RUNOS.

    Pentru detaliiclick AICI.  Pentru tematică și bibliografie, click AICI. Pentru fișa postuluiclick AICI.


    05.03.2024    Anunț privind rezultatul final  la concursul pentru ocuparea postului de Medic Specialist ORL. Pentru detalii, clic AICI.


    05.03.2024    Anunț privind rezultatul probei clinice la concursul pentru ocuparea postului de Medic Specialist ORL. Pentru detalii, clic AICI.


    05.03.2024    Anunț privind rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea postului de Medic Specialist ORL. Pentru detalii, clic AICI.


     04.03.2024   Anunț privind organizarea concursului pentru ocuparea posturilor de Economist Specialist IA și Inginer Specialist IA. Pentru detaliiclic AICI. 

    Pentru tematică și bibliografie economist specialist IAclic AICI. Pentru fișa postului economist specialist IAclic AICI.

    Pentru tematică și bibliografie inginer specialist IAclic AICI. Pentru fișa postului inginer specialist IAclic AICI.


     29.02.2024   Anunț privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de Farmacist Specialist confirmat în farmacie clinică.

   Pentru detaliiclic AICI.  Pentru metodologia de calcul a punctajuluiclic AICI. Pentru tematică și bibliografieclic AICI. Pentru fișa postuluiclic AICI.


     27.02.2024   Anunț privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de Farmacist pe perioadă nedeterminată,cu normă întreagă.

   Pentru detaliiclic AICI. 

   Pentru tematică și bibliografieclic AICI. Pentru fișa postuluiclic AICI. Pentru metodologia de calcul a punctajuluiclic AICI.


     26.02.2024   Anunț privind organizarea concursului pentru ocuparea posturilor de muncitor necalificat și îngrijitoare la serviciul Administrativ-Transporturi.

   Pentru detaliiclic AICI. 

   Pentru bibliografie muncitor necalificatclic AICI. Pentru fișa postului muncitor necalificatclic AICI.

   Pentru bibliografie îngrijitoareclic AICI.  Pentru fișa postului îngrijitoare, clic AICI.


    22.02.2024   Rezultatul selectării dosarului de înscriere la concursul pentru ocuparea postului de Medic Specialist ORL.  Pentru detalii, clic AICI.


    08.02.2024   Anunț concurs medic specialist ORL pe perioadă nedeterminată.

      Pentru detalii, clic AICI.   Pentru tematică și bibliografie ,clic AICIPentru metodologie de calcul punctaj, clic AICI. Pentru fișa postului, clic AICI.


     08.12.2023   Rezultatele la  examenul de  promovare în treaptă profesională imediat superioară pentru posturile de  Șofer Autosanitară treapta II.  Pentru detalii, clic AICI.


    08.12.2023   Rezultatele la  examenul de  promovare în treaptă profesională imediat superioară pentru posturile de Registrator Medical Principal.  Pentru detalii, clic AICI.


    27.11.2023   Rezultatele la  examenul de  promovare în treaptă profesională imediat superioară pentru posturile de Registrator Medical Principal. Pentru detalii, clic AICI


    22.11.2023   Anunț examen promovare în treaptă profesională imediat superioară pentru posturile de Registrator Medical Principal,respectiv Șofer Autosanitară treapta II.

      Pentru detalii, clic AICI.   Pentru bibliografie registrator medical ATI,clic AICIPentru bibliografie registrator medical Serviciul de Evaluare și Statistică Medicală, clic AICI.

      Pentru bibliografie Șofer Autosanitară treapta II la Serviciul Administrativ-Transporturi,clic AICI.


    08.11.2023   Anunț examen promovare în treaptă profesională imediat superioară pentru postul de Registrator Medical Principal.

    Pentru detalii, clic AICI.   Pentru bibliografie registrator medical ambulatoriu,clic AICIPentru bibliografie registrator medical UPU, clic AICI

    Pentru fișa postului registrator medical ambulatoriu, clic AICI. Pentru fișa postului registrator medical UPU, clic AICI.


    28.08.2023   Anunț privind concursul pentru postul de Director Financiar-Contabil.

   Pentru detalii, clic AICI.


     18.08.2023   Anunț privind rezultatul final la examenul pentru ocuparea unui post vacant pe perioadă determinată de Șef Laborator Radiologie și Imagistică Medicală.

    Pentru detaliiclick AICI.


    09.08.2023   Anunț examen pentru postul Sef Laborator Radiologie.

   Pentru detalii, clic AICI. 


    08.08.2023   Anunț concurs pentru postul de Director Financiar-Contabil.

   Pentru detalii, clic AICI.   Pentru bibliografie, clic AICIPentru teme-cadru pentru proiectul de specialitate, clic AICI   Pentru calendar desfășurare, clic AICI.


    26.06.2023   Anunț privind rezultatul selecției dosarului de înscriere la examenul pentru ocuparea unui post vacant pe perioadă determinată de Șef Laborator Radiologie și Imagistică Medicală.

    Pentru detaliiclick AICI.


    21.06.2023   Anunț privind rezultatele obținute la proba "interviu" la examenul de promovare în grad/treaptă imediat superioară celei de debutant-infirmieră.

    Pentru detaliiclick AICI.  


    21.06.2023   Anunț privind rezultatul obținut la proba "interviu" la examenul de promovare pentru postul: Analist Programator Ajutor II(M)

    Pentru detaliiclick AICI.  


    19.06.2023   Anunț privind rezultatele obținute la proba "interviu" la examenul de promovare în grad/treaptă imediat superioară celei de debutant pentru posturile:asistent medical  și registrator medical.

    Pentru detaliiclick AICI.  


    16.06.2023   Anunț privind programarea pe ore și zile a candidaților la examenul de promovare în grad/treaptă imediat superioară celei de debutant pentru posturile de: asistent medical, infirmieră, și registrator medical.

    Pentru asistenți medicali și registrator medicalclick AICI.   Pentru infirmiereclick AICI.


    16.06.2023   Anunț privind rezultatele selecției dosarelor de înscriere la examenul de promovare în grad/treaptă imediat superioară celei de debutant pentru posturile de: asistent medical, infirmieră, și registrator medical.

    Pentru asistenți medicali și registrator medicalclick AICI.   Pentru infirmiereclick AICI.


   15.06.2023   Anunț privind rezultatul selecției dosarului de înscriere la examenul de promovare pentru postul: Analist Programator Ajutor II(M). Pentru detalii, clic AICI


   14.06.2023   Anunț privind rezultatul la exameul de promovare pentru postul: Referent de Specialitate(S) . Pentru detalii, clic AICI.


   12.06.2023   Anunț privind rezultatele la examenul de promovare pentru posturile: Inginer și Muncitor calificat . Pentru detalii, clic AICI.


    09.06.2023   Anunț concurs de Șef Laborator Radiologie și Imagistică Medicală.

   Pentru detalii, clic AICI.   Pentru bibliografie, clic AICIPentru teme-cadru pentru proiectul de management, clic AICI


    07.06.2023   Anunț examen promovare pentru postul: Analist Programator Ajutor II(M). Pentru detalii, clic AICI. Pentru tematică și bibliografie, clic AICI.


    30.05.2023   Anunț privind rezultatele finale la concursul pentru postul de casier la Serviciul Financiar. Pentru detalii, clic AICI.


     26.05.2023   Anunț privind concursul de ocupare a postului de Director Financiar Contabil. Pentru detalii, clic AICI.


     26.05.2023   Anunț privind rezultatele finale la concursul pentru ocuparea postului de  asistent medical în specialitatea laborator la Serviciul de Anatomie-Patologică-Compartiment  Citologie. Pentru detalii, clic AICI.


    26.05.2023   Anunț privind rezultatele finale la concursul pentru ocuparea unui post de asistent medical(PL) și a unui post de asistent medical debutant(S) în specialitatea balneofiziokinetoterapie. Pentru detalii, clic AICI.


    26.05.2023   Anunț privind rezultatele finale  la concursul pentru ocuparea postului de asistent medical în specialitatea radiologie și imagistică medicală. 

     Pentru detalii, clic AICI.


    25.05.2023   Anunț privind rezultatele probei interviu la concursul pentru postul de casier la Serviciul Financiar. Pentru detalii, clic AICI.


    25.05.2023   Anunț privind rezultatul final la concursul pentru postul de medic primar în specialitatea Oncologie Medicală.    Pentru detalii, clic AICI.


    25.05.2023   Anunț privind rezultatul probei clinice la concursul pentru postul de medic primar în specialitatea Oncologie Medicală. Pentru detalii, clic AICI.


    25.05.2023   Anunț privind rezultatul probei practice la concursul pentru postul de medic primar în specialitatea Oncologie Medicală.

   Pentru detalii, clic AICI.


    25.05.2023   Anunț privind rezultatul probei scrise la concursul pentru postul de medic primar în specialitatea Oncologie Medicală.

   Pentru detalii, clic AICI.


     25.05.2023 Anunț privind organizarea de examene in vederea promovării pentru posturile de: asistent medical, infirmieră, și registrator medical.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru anexa nr.8: Raportul salariatului debutantclick AICI.

  Pentru anexa nr.7: Raport de evaluare pentru salariatul debutantclick AICI.

  Pentru tematică și bibliografie registrator medicalclick AICI.

  Pentru tematică și bibliografie infirmierăclick AICI.

  Pentru tematică și bibliografie asistent medical generalist, Bloc Operatorclick AICI.

  Pentru tematică și bibliografie asistent medical, Radiologieclick AICI.

  Pentru tematică și bibliografie asistent medical generalist, ATI, click AICI.

  Pentru tematică și bibliografie asistent medical generalist, specialități medicaleclick AICI.

  Pentru tematică și bibliografie asistent medical generalist,UPU, click AICI.

  Pentru tematică și bibliografie asistent medical generalist,specialități chirurgicale click AICI.

  Pentru tematică și bibliografie asistent medical generalist,Ambulator, click AICI.

  Pentru bibliografia asistent medical,Balneofizioterapie, click AICI.


     25.05.2023   Anunț privind rezultatul contestației depuse la proba interviu la concursul pentru ocuparea postului de asistent medical în specialitatea radiologie și imagistică medicală. 

     Pentru detalii, clic AICI.


     25.05.2023   Anunț examen promovare pentru postul: Referent de Specialitate(S) . Pentru detalii, clic AICI.


    24.05.2023   Anunț privind rezultatele interviului la concursul pentru ocuparea postului de  asistent medical în specialitatea laborator la Serviciul de Anatomie-Patologică-Compartiment  Citologie. Pentru detalii, clic AICI.


    23.05.2023   Anunț privind rezultatele interviului la concursul pentru ocuparea postului de asistent medical în specialitatea radiologie și imagistică medicală. 

     Pentru detalii, clic AICI.


    23.05.2023   Anunț privind rezultatele interviului la concursul pentru ocuparea postului de asistent medical debutant în specialitatea balneofiziokinetoterapie. 

   Pentru detalii, clic AICI.


    23.05.2023   Anunț privind rezultatele interviului la concursul pentru ocuparea postului de asistent medical în specialitatea balneofiziokinetoterapie.  Pentru detalii, clic AICI.


    23.05.2023   Anunț examen promovare pentru posturile: Inginer și Muncitor calificat . Pentru detalii, clic AICI.


    22.05.2023   Anunț privind rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea postului de  asistent medical în specialitatea laborator la Serviciul de Anatomie-Patologică-Compartiment  Citologie. Pentru detalii, clic AICI.


   22.05.2023   Anunț privind rezultatele probei scrise la concursul pentru postul de casier la Serviciul Financiar. Pentru detalii, clic AICI.


   22.05.2023   Anunț privind rezultatul final la concursul  pentru postul contractual de medic specialist în specialitatea Cardiologie.

    Pentru detalii, clic AICI.


   22.05.2023   Anunț privind rezultatul probei clinice la concursul  pentru postul contractual de medic specialist în specialitatea Cardiologie.

    Pentru detalii, clic AICI.


   22.05.2023   Anunț privind rezultatul probei practice la concursul  pentru postul contractual de medic specialist în specialitatea Cardiologie.

    Pentru detalii, clic AICI.


  18.05.2023   Anunț privind rezultatele probei scrise la concursul pentru ocuparea unui post de asistent medical în specialitatea radiologie și imagistică medicală.

  Pentru detalii,clic AICIPentru barem examen, clic AICI


  18.05.2023   Anunț privind rezultatele probei scrise la concursul pentru ocuparea unui post de asistent medical  în specialitatea balneofiziokinetoterapie. Pentru detalii, clic AICI. Pentru barem examen, clic AICI


   18.05.2023   Anunț privind rezultatele probei scrise la concursul pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant în specialitatea balneofiziokinetoterapie. Pentru detalii, clic AICI. Pentru barem examen, clic AICI


    17.05.2023   Anunț privind rezultatul probei scrise la concursul  pentru postul contractual de medic specialist în specialitatea Cardiologie.

    Pentru detalii, clic AICI


     16.05.2023   Anunț privind organizarea concursurilor din cadrul S.C.J.U.Bv. Pentru detalii, clic AICI.


     16.05.2023   Anunț privind rezultatele selectării dosarelor de înscriere la concursul pentru postul de casier la Serviciul Financiar. Pentru detalii, clic AICI.


    16.05.2023   Anunț privind rezultatele probei scrise la concursul pentru ocuparea postului de  asistent medical în specialitatea laborator la Serviciul de Anatomie-Patologică-Compartiment  Citologie. Pentru detalii, clic AICI. Pentru rezolvarea probei scrise, clic AICI.


    12.05.2023   Anunț rectificare calendar-probă scrisă și probă clinică la concursul pentru postul de medic primar în specialitatea Oncologie Medicală.

   Pentru detalii, clic AICI.


    11.05.2023  Anunț concurs post contractual vacant pe perioadă determinată de economist specialist IA la Serviciul Financiar. Pentru detalii, clic AICI

     Pentru fișa postului, clic AICI


   11.05.2023  Anunț concurs pentru funcția de Director Financiar-Contabil. Pentru detalii, clic AICI Pentru bibliografie, clic AICI. Pentru temele-cadru pentru proiectul de specialitate , clic AICI.


   11.05.2023   Anunț privind rezultatele selectării dosarelor de înscriere la concursul pentru postul de medic primar în specialitatea Oncologie Medicală.

   Pentru detalii, clic AICI.


    10.05.2023   Anunț privind rezultatele selectării dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor  de  asistent medical  în specialitatea radiologie. Pentru detalii, clic AICI.


    10.05.2023   Anunț privind rezultatele selectării dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea postului de  asistent medical  în specialitatea balneofiziokinetoterapie.  Pentru detalii, clic AICI.


    10.05.2023   Anunț privind soluționarea contestaților referitoare la selecția dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea postului de  asistent medical în specialitatea laborator la Serviciul de Anatomie-Patologică-Compartiment  Citologie.    Pentru detalii, clic AICI.


    09.05.2023  Anunț concurs post contractual vacant pe perioadă nedeterminată de psiholog debutant. Pentru detalii, clic AICI

     Pentru fișa postului, clic AICIPentru tematică și bibliografie, clic AICI.  


    08.05.2023   Anunț privind rezultatele selectării dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea postului de  asistent medical în specialitatea laborator la Serviciul de Anatomie-Patologică-Compartiment  Citologie.    Pentru detalii, clic AICI.


    08.05.2023   Anunț privind rezultatul selectării dosarului de înscriere la concursul  pentru postul contractual de medic specialist în specialitatea Cardiologie.

   Pentru detalii, clic AICI.


   05.05.2023   Anunț rectificare dată proba scrisă la concursul pentru postul contractual pe perioadă nedeterminată de medic primar în specialitatea medicină de laborator.

   Pentru detalii, clic AICI


   04.05.2023   Erată la fișa postului la concursul pentru postul de șofer autosanitară.

  Pentru detaliiclic AICI.


   02.05.2023   Anunț concurs pentru postul contractual pe perioadă nedeterminată de medic primar în specialitatea medicină de laborator.

   Pentru detalii, clic AICIPentru fișa postului , clic AICI.


  28.04.2023   Anunț concurs posturi contractuale vacante pe perioadă nedeterminată de casier,registrator medical și referent de specialitate. Pentru detalii, clic AICI

 Pentru fișa postului casier, clic AICIPentru fișa postului registrator medical la Ambulatoriul Integrat, clic AICIPentru fișa postului registrator la Compartiment Secretariat, clic AICIPentru fișa postului referent de specialitate , clic AICI.


   28.04.2023   Anunț concurs posturi contractuale vacante pe perioadă nedeterminată de șofer autosanitară,îngrijitoare și muncitor necalificat. Pentru detalii, clic AICI

 Pentru fișa postului șofer autosanitară, clic AICIPentru fișa postului îngrijitoare, clic AICIPentru fișa postului muncitor necalificat, clic AICI.

 Pentru bibliografie șofer autosanitară, clic AICIPentru bibliografie îngrijitoare, clic AICI. Pentru bibliografie muncitor necalificat, clic AICI.


   25.04.2023   Anunț concurs pentru postul contractual pe perioadă nedeterminată de medic primar în specialitatea Oncologie Medicală.

   Pentru detalii, clic AICIPentru fișa postului , clic AICI.


   25.04.2023  Anunț concurs posturi contractuale pe perioadă nedeterminată de asistent medical în specialitatea radiologie, respectiv în specialitatea balneofiziokinetoterapie

   Pentru detalii, clic AICIPentru fișa postului asistent radiologie, clic AICI. Pentru fișa postului asistent BFKT, clic AICI.


   21.04.2023   Anunț concurs pentru postul contractual pe perioadă nedeterminată de asistent medical în specialitatea laborator la Serviciul de Anatomie-Patologică-Compartiment  Citologie.

   Pentru detalii, clic AICIPentru fișa postului , clic AICI.


   21.04.2023   Anunț concurs pentru postul contractual pe perioadă nedeterminată de medic specialist în specialitatea Cardiologie.

   Pentru detalii, clic AICIPentru fișa postului , clic AICI.


    07.04.2023 Anunț privind rezultatele finale la concursul pentru ocuparea posturilor de medic specialist, în specialitatea Medicină de Urgență la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclic AICI.


    07.04.2023 Anunț privind rezultatele probei practice  la concursul pentru ocuparea posturilor de medic specialist, în specialitatea Medicină de Urgență la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclic AICI.


    07.04.2023 Anunț privind rezultatele probei scrise  la concursul pentru ocuparea posturilor de medic specialist, în specialitatea Medicină de Urgență la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclic AICI.


    06.04.2023   Anunț privind rezultatele finale obținute la concursul pentru ocuparea posturilor  de infirmiere,îngrijitoare și brancardieri.  

  Pentru detalii, clic  AICI.


    05.04.2023   Anunț privind rezultatele obținute la proba "interviu" la concursul pentru ocuparea posturilor  de infirmiere,îngrijitoare și brancardieri.  Pentru detalii, clic  AICI.


    04.04.2023  Anunț privind rezultatele finale obținute la concursul pentru ocuparea posturilor de Medic Specialist, în specialitatea Anestezie și Terapie Intensivă la secția  clinică ATI.

   Pentru detaliiclic AICI.


    03.04.2023  Rezultatul probei practice la concursul pentru ocuparea posturilor de Medic Specialist, în specialitatea Anestezie și Terapie Intensivă la secția  clinică ATI.

   Pentru detaliiclic AICI.


   31.03.2023   Anunț privind rezultatele finale la concursul pentru ocuparea posturilor de Medic Specialist, în specialitatea Radiologie-Imagistică Medicală.

 Pentru posturile de medic specialist la compartimentul de Radiologie Medicală din cadrul UPU-SMURD , clic AICIPentru posturile de medic specialist la Laboratorul de Radiologie Imagistică Medicală , clic AICI.


   31.03.2023   Anunț privind rezultatele probei practice la concursul pentru ocuparea posturilor de Medic Specialist, în specialitatea Radiologie-Imagistică Medicală.  Pentru posturile de medic specialist la compartimentul de Radiologie Medicală din cadrul UPU-SMURD , clic AICIPentru posturile de medic specialist la Laboratorul de Radiologie Imagistică Medicală , clic AICI.


    31.03.2023   Anunț privind rezultatul obținut la contestația la proba scrisă la concursul pentru ocuparea posturilor de brancardier.  Pentru detalii, clic  AICI.


    31.03.2023  Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Medic Specialist, în specialitatea Anestezie și Terapie Intensivă la secția  clinică ATI.

   Pentru detaliiclic AICI.


   30.03.2023   Anunț privind rezultatele probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor  de infirmiere,îngrijitoare și brancardieri.  Pentru detalii, clic  AICI.


   29.03.2023   Anunț privind rezultatele  probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Medic Specialist, în specialitatea Radiologie-Imagistică Medicală.

 Pentru posturile de medic specialist la compartimentul de Radiologie Medicală din cadrul UPU-SMURD , clic AICIPentru posturile de medic specialist la Laboratorul de Radiologie Imagistică Medicală , clic AICI.


    29.03.2023  Rezultatul selectării dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor de Medic Specialist, în specialitatea Medicină de Urgență la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclic AICI.


    29.03.2023  Anunț privind rezultatele finale obținute la concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical în specialitatea medicină generală.

    Pentru detaliiclic AICI.


    28.03.2023  Anunț privind rezultatul contestației depuse la  proba "interviu" la concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical în specialitatea medicină generală.

    Pentru detaliiclic AICI.


    27.03.2023  Anunț privind rezultatele obținute la  proba "interviu" la concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical în specialitatea medicină generală.

    Pentru detaliiclic AICI.


    23.03.2023  Anunț privind repartiția candidaților la proba "interviu" la concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical în specialitatea medicină generală.

    Pentru detaliiclic AICI.


    23.03.2023  Anunț privind rezultatul contestației depuse la  proba scrisă la concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical în specialitatea medicină generală.

    Pentru detaliiclic AICI.


     22.03.2023  Anunț privind rezultatele obținute la  proba scrisă la concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical în specialitatea medicină generală.

    Pentru detaliiclic AICI.


    21.03.2023   Anunț privind rezultatele  selectării dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor  de infirmiere,îngrijitoare și brancardieri.

 Pentru posturile de infirmieră, clic AICIPentru posturile de brancardier, clic AICIPentru posturile de îngrijitoareclic AICI.


    21.03.2023  Rezultatul selectării dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor de Medic Specialist, în specialitatea Anestezie și Terapie Intensivă la secția  clinică ATI.

   Pentru detaliiclic AICI.


   21.03.2023  Anunț privind baremul de corectare-răspuns text a grilei de concurs  pentru ocuparea posturilor de asistent medical în specialitatea medicină generală.

   Pentru detaliiclic AICI.


   20.03.2023  Rezultatul selectării dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor de Medic Specialist, în specialitatea Radiologie-Imagistică Medicală.

   Pentru detaliiclic AICI.


   17.03.2023  Anunț privind locul și ora desfășurării probei scrise pentru ocuparea posturilor de asistent medical în specialitatea medicină generală.

   Pentru detaliiclic AICI.


   14.03.2023  Rezultatele finale obținute la selecția dosarelor la concursul de asistent medical în specialitatea medicină generală.

   Pentru detaliiclic AICI.


   14.03.2023  Anunț privind soluționarea contestaților referitoare la selecția dosarelor la concursul de asistent medical în specialitatea medicină generală.

   Pentru detaliiclic AICI.


   14.03.2023   Anunț concurs posturi contractuale  pe perioadă nedeterminată cu normă întreagă de medici în specialitatea Medicină de Urgență. Pentru detalii, clic AICIPentru tematică și bibliografie, clic AICI.


   13.03.2023   Rezultatul final obținut la concursul pentru ocuparea postului  de Medic Specialist Medicină Internă. Pentru detaliiclic AICI.


  10.03.2023  Rezultatele probei de selecție a dosarelor de înscriere depuse în vederea participării  la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent Medical, în specialitatea  medicină generală. Contestațiile se pot depune în 24 de ore lucrătoare în format fizic, la secretariatul instituției sau în format electronic la următoarea adresa de email: [email protected]

  Pentru detaliiclic AICI.


   10.03.2023 IMPORTANT!  Datorită numărului foarte mare de candidați înscriși la examenul pentru ocuparea posturilor de Asistent Medical Generalist vă comunicăm   următoarele: Locația și ora desfășurării probei scrise va fi comunicată în 17.03.2023 pe site-ul "hospbv.ro" secțiunea CONCURSURI și la AVIZIERUL din AMBULATORUL  SPITALULUI JUDEȚEAN BRAȘOV-sediul Central.


    09.03.2023   Rezultatele obținute la proba practică  pentru ocuparea postului  de Medic Specialist Medicină Internă. Pentru detaliiclic AICI.


    07.03.2023   Rezultatele obținute la proba scrisă  pentru ocuparea postului  de Medic Specialist Medicină Internă. Pentru detaliiclic AICI.


   07.03.2023   Anunț concurs posturi contractuale  pe perioadă nedeterminată cu normă întreagă de medici la sectia ATI.  Pentru detalii, clic AICI.


  06.03.2023   Anunț concurs posturi contractuale vacante pe perioadă nedeterminată cu normă întreagă de infirmiere,îngrijitoare și brancardieri.

 Pentru detalii, clic AICIPentru fișa postului infirmieră, clic AICIPentru fișa postului brancardier, clic AICIPentru fișa postului îngrijitoareclic AICI.


  06.03.2023   Anunț concurs posturi contractuale  pe perioadă nedeterminată cu normă întreagă de medici.

 Pentru detalii, clic AICIPentru tematica, clic AICI. Pentru metodologia de calcul al punctajului, clic AICIPentru fișa postului medic Radiologie UPU-SMURD, clic AICI.     Pentru fisa postului medic Laborator Radiologie și Imagistică Medicală, clic AICI.


   27.02.2023  Rezultatul selectării dosarului de înscriere la concursul pentru ocuparea postului de Medic Specialist, specialitatea Medicină Internă.

  Pentru detaliiclic AICI.


  24.02.2023   Anunț concurs posturi contractuale vacante pe perioadă nedeterminată cu normă întreagă de asistent medical în specialitatea medicină generală.

 Pentru detalii, clic AICIPentru fișa postului asistent medical UPU-SMURD, clic AICI. Pentru fisa postului, clic AICI.


  23.02.2023   Rezultatele finale obținute la concursul  pentru ocuparea postului contractual pe  perioadă nedeterminată de Economist II la serviciul Financiar.

   Pentru detaliiclic AICI.


   22.02.2023   Rezultatele obținute la susținerea interviului la concursul  pentru ocuparea postului contractual pe  perioadă nedeterminată de Economist II la serviciul Financiar.

    Pentru detaliiclic AICI.


   20.02.2023   Rezultatele obținute la proba scrisă  pentru ocuparea postului contractual pe  perioadă nedeterminată de Economist II la serviciul Financiar.

   Pentru detaliiclic AICI.


   20.02.2023   Rezultatele finale obținute la concursul pentru ocuparea funcției specifice din Comitetul Director  de Director Medical.

   Pentru detaliiclic AICI.


   20.02.2023   Rezultatele obținute la susținerea interviului  la concursul pentru ocuparea funcției specifice din Comitetul Director  de Director Medical.

   Pentru detaliiclic AICI.


   20.02.2023   Rezultatele obținute la proba scrisă  pentru ocuparea postului contractual pe  perioadă nedeterminată de Economist II la serviciul Financiar.

   Pentru detaliiclic AICI.


   20.02.2023   Rezultatele obținute la susținerea proiectului de specialitate la concursul pentru ocuparea funcției specifice din Comitetul Director  de Director Medical.

   Pentru detaliiclic AICI.


   20.02.2023   Rezultatele probei scrise la concursul pentru ocuparea funcției specifice din Comitetul Director  de Director Medical.

   Pentru detaliiclic AICI.


   17.02.2023  Anunț concurs pentru postul contractual temporar perioada determinată de Medic Specialist, specialitatea Medicină Internă.

  Pentru detaliiclic AICIPentru fișa postuluiclic AICI.


   14.02.2023   Rezultatul selectării dosarului de înscriere la concursul pentru ocuparea funcției specifice din Comitetul Director  de Director Medical.

   Pentru detaliiclic AICI.


   09.02.2023   Rezultatul selecției dosarelor depuse în vederea participării la concursul pentru postul contractual pe  perioadă nedeterminată de Economist II la serviciul Financiar.

   Pentru detaliiclic AICI.


  26.01.2023  Anunț concurs pentru postul contractual pe  perioadă nedeterminată de Economist II la serviciul Financiar.

  Pentru detaliiclic AICIPentru informații despre plata taxei de concursclic AICI.


  25.01.2023    Spitalul Clinic Județean de Urgentă Brașov organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de Director Medical pe durată determinată.

    Pentru detaliiclick AICI.

    Pentru calendarul de desfășurareclick AICI.

    Pentru bibliografieclick AICI.

    Pentru structura si temele-cadru pentru proiectul de specialitateclick AICI.


  18.11.2022   Anunț privind rezultatul contestației la concursul pentru  ocuparea postului temporar vacant pe perioada determinata de Economist I la Serviciul Contabilitate .

 Pentru detalii, clic AICI.


  17.11.2022  Borderou cu rezultate finale obținute la concursul pentru ocuparea postului contractual vacant pe perioadă determinată de Economist I, la serviciul Contabilitate.

  Pentru detaliiclic AICI.  Pentru întrebări interviu, clic AICI.


  15.11.2022  Borderou cu rezultate obținute la proba scrisă pentru ocuparea postului contractual vacant pe perioadă determinată de Economist I, la serviciul Contabilitate.

  Pentru detaliiclic AICI.  Pentru testul grilăclic AICI.


 15.11.2022  Borderou cu rezultate obținute la proba scrisă a concursului de promovare în grad superior  din funcția de Auditor, gradul II în funcția de Auditor, gradul I.

  Pentru detaliiclic AICI.   Pentru testul grilăclic AICI.


  15.11.2022  Borderou cu rezultate finale obținute la examenul de promovare în treapta profesională din funcția de Muncitor calificat,treapta II-meseria liftier în funcția de      Muncitor calificat, treapta I-meseria liftier.

  Pentru detaliiclic AICI.   Pentru testul de  promovareclic AICI.  


  15.11.2022  Borderou cu rezultate finale obținute la examenul de promovare în grad profesional din funcția de Fiziokinetoterapeut în funcția de  Fiziokinetoterapeut, grad specialist.

  Pentru detaliiclic AICI.   Pentru barem examenclic AICI.  


  14.11.2022   Anunț privind rezultatul selectiei dosarelor depuse pentru examenul de promovare în grad profesional din funcția de Auditor, gradul II în funcția de Auditor, gradul I.

 Pentru detalii, clic AICI.


  14.11.2022   Anunț privind rezultatul selectiei dosarelor depuse pentru examenul de promovare în grad profesional din funcția de Fiziokinetoterapeut în funcția de Fiziokinetoterapeut, grad specialist.

 Pentru detalii, clic AICI.


  14.11.2022   Anunț privind rezultatul selectiei dosarelor pentru examenul de promovare în treapta profesională din funcția de Muncitor calificat,treapta II-meseria liftier în funcția de Muncitor calificat, treapta I-meseria liftier. 

 Pentru detalii, clic AICI.


  09.11.2022   Anunț privind rezultatul final al  selectiei dosarelor pentru  ocuparea postului temporar vacant pe perioada determinata de Economist I la Serviciul Contabilitate .

 Pentru detalii, clic AICI.


  07.11.2022   Anunț privind rezultatul selectiei dosarelor pentru  ocuparea postului temporar vacant pe perioada determinata de Economist I la Serviciul Contabilitate .

 Pentru detalii, clic AICI.


  28.10.2022   Anunț privind ocuparea postului temporar vacant pe perioada determinata de Economist I la Serviciul Contabilitate .

 Pentru detalii, clic AICI. Pentru tematica si bibliografie, clic AICI. Pentru fisa postului, clic AICI.


  27.10.2022     Anunț examen promovare pentru posturile: Auditor II , Fiziokinetoterapeut,Muncitor calificat treapta II-meseria liftier.

  Pentru detaliiclic AICI. Pentru tematica si bibliografie Auditor Iclic AICI. Pentru bibliografie  Muncitor calificat treapta I-meseria liftierclic AICI. Pentru tematica si bibliografie Fiziokinetoterapeut, clic AICI.


  17.10.2022   Anunț privind rezultatele finale obținute la concursul pentru postul  de funcționar de securitate la Compartimentul de gestionare a informațiilor clasificate.

 Pentru detalii, clic AICI.


  17.10.2022   Anunț privind rezultatele finale obținute la concursul pentru postul de Referent II la Serviciul RUNOS 

 Pentru detalii, clic AICI.


  17.10.2022   Anunț privind rezultatele obținute la proba practică pentru postul  de funcționar de securitate la Compartimentul de gestionare a informațiilor clasificate.

 Pentru detalii, clic AICI.


  17.10.2022   Anunț privind rezultatele obținute la proba practică pentru postul de Referent II la Serviciul RUNOS 

 Pentru detalii, clic AICI.


  12.10.2022   Anunț privind rezultatul concursului pentru postul de Referent II la Serviciul RUNOS 

 Pentru detalii, clic AICI.


  12.10.2022   Anunț privind rezultatul concursului pentru postul  de funcționar de securitate la Compartimentul de gestionare a informațiilor clasificate.

 Pentru detalii, clic AICI.


  06.10.2022   Anunț privind rezultatul contestației depuse la selecția de dosare pentru ocuparea postului  de funcționar de securitate la Compartimentul de gestionare a informațiilor clasificate.

 Pentru detalii, clic AICI.


  04.10.2022   Anunț privind rezultatul selectiei dosarelor privind concursul pentru ocuparea unui post de Referent II la Serviciul RUNOS 

 Pentru detalii, clic AICI.


  04.10.2022   Anunț privind rezultatul selectiei dosarelor privind concursul pentru ocuparea unui post de funcționar de securitate la Compartimentul de gestionare a informațiilor clasificate.

 Pentru detalii, clic AICI.


  04.10.2022   Rezultatul obținut la examenul de promovare în funcția de Economist la Serviciul Contabilitate.

 Pentru detalii, clic AICI.


  28.09.2022   Anunț privind ocuparea postului vacant cu norma intreaga de medic primar confirmat in  specialitatea Chirurgie Cardiovasculara.
  Pentru detalii, clic AICI.


  22.09.2022   Rezultatul concursului pentru postul de Biolog Principal.

 Pentru detalii, clic AICI.


  22.09.2022   Rezultatul concursului pentru postul  de medic specialist confirmat în specialitatea Oftalmologie.

 Pentru detalii, clic AICI.


  21.09.2022     Anunț examen promovare într-o funcție pentru care este prevăzut un nivel de studii superior a personalului contractual din cadrul SCJUBV.

  Pentru detaliiclic AICI.    Pentru tematica și bibliografieclic AICI. 


  21.09.2022   Rezultatul concursului pentru postul  de medic specialist Radiologie-Imagistică Medicală.

 Pentru detalii, clic AICI.


  21.09.2022   Anunț privind ocuparea postului vacant cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Oftalmologie.

  Pentru detalii, clic AICI.


  21.09.2022   Anunț privind ocuparea postului vacant cu jumătate de normă de biolog principal.

  Pentru detalii, clic AICI.


  20.09.2022     Anunț concurs pentru posturile: Referent II la Serviciul RUNOS, Funcționar de securitate la Compartimentul pentru gestionarea informațiilor clasificate.

  Pentru detaliiclic AICI.    Pentru fisa postului referent II la Serviciul RUNOS , clic AICI.    Pentru tematica si bibliografie referent II la Serviciul RUNOSclic AICI. Pentru fisa postului Funcționar de securitate la Compartimentul pentru gestionarea informațiilor clasificate clic AICI. Pentru bibliografie Funcționar de securitate la Compartimentul pentru gestionarea informațiilor clasificateclic AICI.


   19.09.2022     Rezultatul concursului pentru postul de medic in specialitatea ATI.

  Pentru detaliiclic AICI.


  16.09.2022   Anunț privind ocuparea postului vacant cu normă întreagă de medic specialist Radiologie-Imagistică Medicală.

 Pentru detalii, clic AICI.


   14.09.2022     Rezultatul concursului pentru postul de medic specialist in specialitatea stomatologie.

  Pentru detaliiclic AICI.


   14.09.2022   Anunț privind ocuparea posturilor de medic specialist confirmat și a posturilor cu normă intreagă de medic în specialitatea Terapie Intensivă la secția clinică ATI.
  Pentru detalii, clic AICI.


  13.09.2022   Anunt privind ocuparea posturilor de medic specialist in specialitatea stomatologie generala la UPU-SMURD.

 Pentru detalii, clic AICI.


 24.08.2022   Anunt privind rezultatul examenului de ocupare a postului de medic primar specialitatea  Cardiologie.

 Pentru detalii, clic AICI.


  11.08.2022   Anunt privind rezultatul examenului de ocupare a postului de medic specialist ORL.

 Pentru detalii, clic AICI.


   03.08.2022    Anunt privind rezultatul selectiei dosarelor pentru concursul pentru medici, conform anuntului din publicatia 'Viata Medicala'.

  Pentru detaliiclic AICI.


  02.08.2022     Rezultatul contestatiei la  concursul pentru postul de asistent medical medicina generala.

  Pentru detaliiclic AICI.


    29.07.2022     Rezultatul concursului pentru posturile de infirmiera, brancardier, ingrijitoare si manipulant bunuri.

  Pentru detaliiclic AICI.


    29.07.2022     Rezultatul concursului pentru posturile de registrator medical.

  Pentru detaliiclic AICI.


    29.07.2022     Rezultatul concursului pentru posturile de asistent social UPU-SMURD.

  Pentru detaliiclic AICI.


    29.07.2022     Rezultatul concursului pentru posturile de asistent medical generalist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    28.07.2022     Rezultatul concursului pentru posturile de asistent radiologie.

  Pentru detaliiclic AICI.


    27.07.2022     Rezultatul concursului pentru posturile de asistent laborator.

  Pentru detaliiclic AICI.


    27.07.2022     Rezultatul concursului pentru posturile de asistent farmacist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    27.07.2022     Rezultatul concursului pentru posturile de electrician si muncitor necalificat.

  Pentru detaliiclic AICI.


    26.07.2022     Repartizarea candidatilor admisi la interviu: asistente, asistent social, registrator medical, brancardier si manipulant.

  Pentru detaliiclic AICI.


    26.07.2022     Rezultatul final al concursului pentru ocuparea posturilor de Analist IA si Analist Programator Ajutor.

  Pentru detaliiclic AICI.


    26.07.2022     Rezultatul selectiei dosarelor pentru concursul pentru medici, conform anuntului din publicatia 'Viata Medicala'.

  Pentru detaliiclic AICI.


    26.07.2022     Rezultatul final al concursului pentru postul Sef Serviciu Administrativ.

  Pentru detaliiclic AICI.


    26.07.2022     Rezultatul contestatiei la  concursul pentru postul de asistent medical.

  Pentru detaliiclic AICI.


    25.07.2022     Rezultatul contestatiei la  concursul pentru postul de Analist Programator Ajutor.

  Pentru detaliiclic AICI.


    25.07.2022     Rezultatul contestatiei la concursul pentru postul de Asistent Farmacist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Infirmiera, Ingrijitoare, Manipulant Bunuri,Brancardier.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Registrator Medical.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent Social UPU.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Analist Programator si Analist Programator Ajutor.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea postului de Sef Serviciu Administrativ.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent Medical Generalist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent Farmacist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent Medical Laborator.

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de Asistent Medical Radiologie.

  Pentru detaliiclic AICI.


    21.07.2022     Rezultatul probei scrise la concursul pentru ocuparea posturilor de electrician si muncitor necalificat.

  Pentru detaliiclic AICI.


    20.07.2022     Rezultatul concursului pentru ocuparea posturilor de asistent medical si ingrijitoare.

  Pentru detaliiclic AICI.


    19.07.2022     Erata la rezultatele de selectie a dosarelor pentru concursul pentru postul de infirmiera.

  Pentru detaliiclic AICI.


    19.07.2022     Anunt referitor la concursul pentru ocuparea posturilor de electrician si muncitor necalificat.

  Pentru detaliiclic AICI.


    19.07.2022     Anunt referitor la concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical laborator si asistent medical radiologie.

  Pentru detaliiclic AICI.


    19.07.2022     Anunt privind rezultatul selectiei dosarelor pentru concursul pentru ocuparea posturilor de asistent farmacist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    19.07.2022     Anunt privind rezultatul selectiei dosarelor pentru concursul pentru ocuparea posturilor de registrator medical.

  Pentru detaliiclic AICI.


    19.07.2022     Anunt privind rezultatul selectiei dosarelor pentru concursul pentru ocuparea posturilor de asistent social UPU-SMURD.

  Pentru detaliiclic AICI.


    19.07.2022     Anunt privind rezultatul selectiei dosarelor pentru concursul pentru ocuparea posturilor de infirmiera, ingrijitoare, manipulant bunuri, brancardier.

  Pentru detaliiclic AICI.


    19.07.2022     Anunt privind rezultatul selectiei dosarelor pentru concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical medicina generala.

  Pentru detaliiclic AICI.


    18.07.2022     Anunt privind rezultatul la concursul pentru ocuparea postului de referent la Serviciul RUNOS.

  Pentru detaliiclic AICI.


    18.07.2022     Anunt privind rezultatul la concursul pentru ocuparea postului de casier la Serviciul Financiar.

  Pentru detaliiclic AICI.


    15.07.2022     Borderoul notare proba scrisa la concursul pentru asistent medical generalist si ingrijitoare.

  Pentru detaliiclic AICI.     Pentru rezultate grila asistent medicalclic AICI.     Pentru rezultate grila ingrijitoareclic AICI.


    15.07.2022     Anunt privind candidatii admisi in urma depunerii documentelor lipsa la dosar pentru concursul pentru postul de asistent medical radiologie.

  Pentru detaliiclic AICI.


    15.07.2022     Anunt privind candidatii admisi in urma depunerii documentelor lipsa la dosar pentru concursul pentru postul de asistent medical laborator.

  Pentru detaliiclic AICI.


    15.07.2022     Rezultatul contestatiei la selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de asistent medical farmacist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    15.07.2022     Anunt privind concursul si completarea dosarului pentru  ocuparea a postului de asistent medical farmacist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    15.07.2022     Rezultatul contestatiei la concursul pentru postul de asistent medical generalist.

  Pentru detaliiclic AICI.


    14.07.2022     Anunt privind rezultatul la proba scrisa pentru postul de referent la Serviciul RUNOS.

  Pentru detaliiclic AICI.


    14.07.2022     Anunt privind rezultatul la proba scrisa pentru postul de casier la Serviciul Financiar.

  Pentru detaliiclic AICI.


    14.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru posturile de analist programator si analist programator ajutor.

  Pentru detaliiclic AICI.


    14.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de Sef Serviciu Administrativ-Transporturi.

  Pentru detaliiclic AICI.


    13.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru posturile de muncitori calificati electricieni, muncitori necalificati.

  Pentru detaliiclic AICI.


    13.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de registrator medical:

  Pentru detaliiclic AICI.


    13.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de asistent social UPU:

  Pentru detaliiclic AICI.


    13.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de infirmiera, ingrijitoare, manipulant bunuri si brancardier:

  Pentru detaliiclic AICI.


    13.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de asistent medical medicina generala:

  Pentru detaliiclic AICI.


    13.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de asistent medical laborator analize medicale:

  Pentru detaliiclic AICI.


    13.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de asistent medical radiologie:

  Pentru detaliiclic AICI.


    13.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de asistent medical farmacist:

  Pentru detaliiclic AICI.


    12.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru posturile de asistent medical, infirmiere si ingrijitoare:

  Pentru detaliiclic AICI.


 

    08.07.2022     Anunt concurs pentru ocupare post de medic anestezist:

  Pentru detaliiclic AICI.    Tematica si bibliografie, clic aici:AICI.


      08.07.2022     Anunt concurs pentru ocupare posturi de medici in diverse specialitati si post de biolog:

  Pentru detaliiclic AICI.

  Tematica si bibliografie:

   Biolog clic AICI.     Medic stomatolog clic AICI.     Medic oftalmolog clic AICI.     Medic ORL clic AICI.     Medic chirurgie cardiaca clic AICI.     Medic ATI clic AICI.     Medic anestezist UPU clic AICI.     Medic radiologie clic AICI.    


    07.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul medic la TIC:

  Pentru detaliiclic AICI.


    06.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de Referent la serviciul RUNOS:

  Pentru detaliiclic AICI.


    06.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru postul de casier la Serviciul Financiar:

  Pentru detaliiclic AICI.


    06.07.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru posturile de asistent medical, infirmiera, ingrijitoare:

  Pentru detaliiclic AICI.


  04.07.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru medic UPU:

  Pentru detaliiclic AICI.


  30.06.2022     Notele obtinute la examenul pentru postul de medic hematologie:

  Pentru detaliiclic AICI.


  30.06.2022     Erata la anuntul din data de 28 iunie 2022:

  Pentru detaliiclic AICI.


  29.06.2022     Anunt concurs diverse posturi:

  Pentru detaliiclic AICI.    Pentru fisa postului si tematica a se vedea anuntul din data de 28 iunie 2022.


  29.06.2022     Anunt concurs pentru posturile:Sef Transporturi, Analist Programator, Analist Programator Ajutor.

  Pentru detaliiclic AICI.    Pentru fisa postului analist programator ajutor, clic AICI.    Pentru tematica si bibliografie analist programator ajutorclic AICI.    Pentru fisa postului si bibliografie analist programator clic AICI.    Pentru fisa postului sef administrativ, clic AICI.    Pentru bibliografie sef administrativ, clic AICI.


  29.06.2022     Anunt examen pentru postul de medic specialist UPU:

  Pentru detaliiclic AICI.


  28.06.2022     Anunt examen pentru postul de medic specialist hematologie:

  Pentru detaliiclic AICI.


    28.06.2022     Anunt privind scoaterea la concurs a posturilor pe perioada nedeterminata de asistent medical, asistent social, asistent farmacist, asistent medical laborator, asistent medical radiologie, registrator medical, infirmiera, ingrijitoare, brancardier, manipulant bunuri, electrician, muncitor necalificat. 

  Pentru detaliiclic AICI.   Fisa postului asistent medical generalist, clic AICI.   Fisa postului asistent medical generalist UPU, clic AICI.   Fisa postului asistent medical ATI, clic AICI.   Fisa postului asistent medical TIC, clic AICI.   Fisa postului asistent medical laborator, clic AICI.   Fisa postului asistent medical radiologie, clic AICI.   Fisa postului asistent medical farmacist, clic AICI.   Fisa postului asistent medical instrumentar, clic AICI.   Fisa postului registrator, clic AICI.   Fisa postului infirmiera, clic AICI.   Fisa postului ingrijitoare, clic AICI.   Fisa postului brancardier, clic AICI.   Fisa postului electrician, clic AICI.   Fisa postului muncitor necalificat, clic AICI.   Tematica si bibliografie asistent social, clic AICI.   Tematica asistent medical farmacist, clic AICI.   Bibliografie asistent medical laborator, clic AICI.   Bibliografie asistent medical radiologie, clic AICI.   Bibliografie asistent medical generalist, clic AICI.   Bibliografie infirmiera, ingrijitoare, brancardier, clic AICI.   Bibliografie manipulant bunuri, clic AICI.   Bibliografie registrator medical, clic AICI.   Bibliografie electrician, clic AICI.   Bibliografie muncitor necalificat, clic AICI.


    24.06.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru posturile de fiziokinetoterapeut:

  Pentru detaliiclic AICI.


    24.06.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru posturile de medic specialist Anatomie Patologica:

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.06.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru posturile de manipulant bunuri si garderobier:

  Pentru detaliiclic AICI.


    22.06.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru posturile de fiziokinetoterapeut:

  Pentru detaliiclic AICI.


    21.06.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru posturile de medic medicina interna:

  Pentru detaliiclic AICI.


    21.06.2022     Anunt concurs referent RUNOS(Resurse Umane) si casier la serviciul Financiar:

  Pentru detaliiclic AICI. Pentru fisa postului referentclic AICI.    Pentru fisa postului casierclic AICI.


    20.06.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru posturile de manipulant si garderobier:

  Pentru detaliiclic AICI.


    20.06.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru posturile de fiziokinetoterapeut:

  Pentru detaliiclic AICI.


   16.06.2022     Anunt privind inscrierea la concurs pentru postul de medic la TIC:

  Pentru detaliiclic AICI Pentru tematicaclick AICI         IMPORTANT: la inscriere se va depune si Certificatul de integritate comportamentala.


   15.06.2022     Anunt privind concurs pentru postul de medic specialist in specialitatea Anatomie Patologica:

  Pentru detaliiclic AICI.


   15.06.2022     Anunt privind notele obtinute de candidati la concursul pentru medic ATI:

  Pentru detaliiclic AICI.


   14.06.2022     Anunt privind concursul pentru postul de medic in specialitatea Medicina Interna la sectia Interne 1:

  Pentru detaliiclic AICI.


    10.06.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru posturile de fiziokinetoterapeut:

  Pentru detaliiclick AICI.


   09.06.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru posturile de manipulant bunuri si garderobier:

  Pentru detaliiclic AICI.


    08.06.2022     Anunt privind selectia dosarelor pentru participarea la concursul pentru posturile de fiziokinetoterapeut:

  Pentru detaliiclic AICI.


   08.06.2022     Anunt privind concursul pentru postul de medic ATI:

  Pentru detaliiclic AICI.


   30.05.2022     Repartitie pe sectii a personalului auxiliar:

  Pentru detaliiclic AICI.


   30.05.2022     Rezultatul final la concursul pentru posturile de personal auxiliar:

  Pentru detaliiclick AICI.


   30.05.2022     Repartitia asistentilor medicali la examenul de ocupare a posturilor de asistenti medicali pe perioada nedeterminata:

  Pentru detaliiclick AICI.


   30.05.2022     Rezultatul la concursul pentru postul de Medic Specialist Boli Infectioase:

  Pentru detaliiclick AICI.


   27.05.2022     Rezultatul la concursul pentru posturi din Serviciul Administrativ Transporturi:

  Pentru detaliiclick AICI.


   27.05.2022     Rezultatul la concursul pentru medic neurolog:

  Pentru detaliiclick AICI.


   27.05.2022     Rezultatul la concursul pentru asistent medical:

  Pentru detaliiclick AICI.


   27.05.2022     Rezultatul la examenul de promovare in grad profesional la Serviciul Financiar:

  Pentru detaliiclick AICI.


   27.05.2022     Rezultatul final la concursul pentru postul de Referent de Specialitate la Serviciul Managmentul Calitatii:

  Pentru detaliiclick AICI.


   27.05.2022     Rezultatul final concursul pentru postul de medic, chirurgie generala:

  Pentru detaliiclick AICI.


   26.05.2022     Rezultatele la examenul de promovare pentru operator la Serviciul de Achizitii Publice:

  Pentru detaliiclick AICI.


   26.05.2022     Rezultatele la examenul de promovare pentru economist la Serviciul de Achizitii Publice:

  Pentru detaliiclick AICI.


  25.05.2022     Anunt privin concursul pentru posturile de fiziokinetoterapeut, garderobiera, manipulant bunuri:

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru bibliografieclick AICI.

   Pentru fisa postului fiziokinetoterapeutclick AICI.

   Pentru fisa postului garderobieraclick AICI.

   Pentru fisa postului manipulantclick AICI.


  25.05.2022     Rezultate contestatii la examenul pentru postul de inginer specialist IA:

  Pentru detaliiclick AICI.


  25.05.2022     Rezultate contestatii la examenul pentru posturile de asistenti medicali:

  Pentru detaliiclick AICI.


  24.05.2022     Anunt privind  rezultatele la proba scrisa a examenului pentru posturile de personal auxiliar:

  Pentru detaliiclick AICI.


  24.05.2022     Anunt privind rezultatele la proba scrisa a examenului pentru posturile de asistenti medicali ATI:

  Pentru detaliiclick AICI.


   24.05.2022     Anunt privind rezultatele la proba scrisa a examenului pentru posturile de la Serviciul Administrativ-Transporturi:

  Pentru detaliiclick AICI.


  23.05.2022     Anunt privind notele obtinute la concursul de Medic Specialist Medicina de Urgenta:

  Pentru detaliiclick AICI.


  23.05.2022     Anunt privind rezultatul probei scrise la concursul pentru personal auxiliar:

  Pentru detaliiclick AICI.


  23.05.2022     Anunt privind rezultatul probei scrise la concursul pentru postul de Referent de Specialitate la Serviciul de Managementul Calitatii:

  Pentru detaliiclick AICI.


  23.05.2022     Anunt privind punctaje, subiecte si rezolvarea subiectelor la concursul pentru asistente, registrator medical, brancardier, ingrijitoare:

  Asistent medical generalist specialitati chirurgicaleclick AICI.

  Asistent medicl generalist specialitati generaleclick AICI.

  Asistent medical generalist sectia UPU - SMURDclick AICI.

   Asistent medical ATIclick AICI.

  Registrator UPUclick AICI.

  Brancardierclick AICI.

  Ingrijitoareclick AICI.

  Infirmieraclick AICI.


  23.05.2022     Anunt privind situatia candidatilor inscrisi la examenul de ocupare a posturilor pe perioada nedeterminata din 19 mai 2022:

  Pentru Serviciul Administrativ-Transporturi: inginerclick AICI.

  Pentru Serviciul Managementul Calitatiiclick AICI.

  Pentru Sectia UPU-SMURDclick AICI.

  Pentru SPIIAMclick AICI.

  Pentru sectia Chirurgie Generala IIclick AICI.


   20.05.2022     Anunt privind situatia candidatilor(asistenti medicali, personal auxiliar, si registrator medical) inscrisi la examenul din 23.05.2022.

  Pentru detaliiclick AICI.


    20.05.2022     Anunt privind modificarea calendarului examenului pentru asistenti medicali si personal auziliar.

  Pentru detaliiclick AICI.


   17.05.2022     Anunt privind organizarea de examene in vederea incadrarii pe perioada nedeterminata pentru posturile de: medic specialist, asistent medical, infirmiera, brancardier, ingrijitoare, referent de specialitate, inginer specialist.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru tematica medic specialist Boli Infectioaseclick AICI.

  Pentru tematica medic specialist Medicina de Urgentaclick AICI.

  Pentru tematica medic specialist Chirurgie Generalaclick AICI.

  Pentru tematica asistent medical generalist, specialitati generaleclick AICI.

  Pentru tematica asistent medical generalist, UPU-SMURDclick AICI.

  Pentru tematica asistent medical generalist, ATI, TIC, Cardiologie Interventionalaclick AICI.

  Pentru tematica asistent medical generalist, specialitati chirurgicaleclick AICI.

  Pentru tematica inginer aparatura medicalaclick AICI.

   Pentru tematica asistent medical Radiologieclick AICI.

  Pentru tematica si bibliografia Managementul Calitatiiclick AICI.

  Pentru tematica si bibliografia Registrator Medical UPUclick AICI.

  Pentru tematica si bibliografia brancardierclick AICI.

  Pentru tematica si bibliografia infirmieraclick AICI.

  Pentru tematica si bibliografia infirmiera debutanta, click AICI.

  Pentru tematica si bibliografia ingrijitoareclick AICI.

  Pentru bibliografie sofer si muncitor necalificatclick AICI.

  Pentru formular cerere inscriereclick AICI.

  Pentru declaratie privind prelucrarea datelor cu caracter personalclick AICI.

  Pentru decizia de organizare si desfasurare exameneclick AICI.

  Pentru anexa la decizia de organizare si desfasurare exameneclick AICI.


    17.05.2022     Anunt privind rezultatul probei de selectie a dosarelor pentru concursul de medic specialist.

  Pentru detaliiclick AICI.


    16.05.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru functia de Director Financiar-Contabil.

  Pentru detaliiclick AICI.


   13.05.2022     Anunt promovare in grad profesional a personalului din cadrul SCJU Brasov.

  Pentru detaliiclick AICI.


   09.05.2022     Anunt privind rezultatul selectiei dosarelor pentru participarea la concursul pentru functia de Director Financiar-Contabil.

  Pentru detaliiclick AICI.


   06.05.2022     Anunt privind rezultatul selectiei dosarelor pentru participarea la concursul pentru posturile de medic specialist.

  Pentru detaliiclick AICI.


   06.05.2022     Anunt privind rezultatul final al concursului pentru postul de medic specialist la Ambulatoriul pentru Sportivi.

  Pentru detaliiclick AICI.


   04.05.2022     Anunt privind rezultatul final al concursului pentru ocuparea postului de referent IA la serviciul RUNOS.

  Pentru detaliiclick AICI.


   02.05.2022     Anunt privind rezultatul concursului pentru ocuparea postului de referent IA la serviciul RUNOS.

  Pentru detaliiclick AICI.


   29.04.2022     Anunt privind incetarea concursului pentru ocuparea postului de medic boli infectioase.

  Pentru detaliiclick AICI.


   29.04.2022     Anunt privind rezultatele concursului pentru ocuparea postului de medic medicina interna.

  Pentru detaliiclick AICI.


   29.04.2022     Anunt privind rezultatele obtinute la concursul pentru posturile de ingrijitoare, muncitor necalificat, sofer, electrician.

  Pentru detalii ingrijitoare, muncitor necalificat si soferclick AICI electrician, click AICI.


   26.04.2022     Anunt privind rezultatele la proba scrisa la concursul pentru ocuparea posturilor de ingrijitoare si muncitor necalificat la serviciul Administrativ-Transporturi.

  Pentru detaliiclick AICI.


   19.04.2022     Anunt privind borderoul la concursul pentru Referent IA(M) conform anuntului de concurs nr. 10707/05.04.2022.

  Pentru detaliiclick AICI.


   18.04.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea functiei contractuale vacante de Director Financiar-Contabil pe durata determinata.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru calendarul de desfasurareclick AICI.

  Pentru bibliografieclick AICI.

  Pentru structura si temele-cadru pentru proiectul de specialitateclick AICI.

  Pentru acord privind prelucrarea datelor cu caracter personalclick AICI.

  Pentru cerere de inscriere la concursclick AICI.


   15.04.2022     Anunt privind rezultatele obtinute la contestatiile depuse in vederea ocuparii unui post de sofer autosanitara la Serviciul Administrativ Transporturi.

  Pentru detaliiclick AICI.


   15.04.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs urmatoarele posturi cu norma intreaga:

          - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Hematologie la Sectia Hematologie;

         - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Anatomie Patologica la Serviciul de Anatomie Patologica;

         - doua posturi de medic specialist confirmat in specialitatea Neurologie la Sectia clinica Neurologie;

          - un post de medic specialist confirmat in specialitatea Boli infectioase la SPIAAM;

         - patru posturi de medic specialist confirmat in specialitatea Anestezie si terapie intensiva la Sectia clinica ATI;

         - patru posturi de medic specialist confirmat in specialitatea Medicina de urgenta la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru tematica:

          - medic specialist specialitatea Hematologieclick AICI;

         - medic specialist specialitatea Anatomie Patologicaclick AICI;

         - medic specialist specialitatea Neurologieclick AICI;

          - medic specialist specialitatea Boli infectioaseclick AICI;

         - medic specialist specialitatea Anestezie si terapie intensivaclick AICI;

         - medic specialist specialitatea Medicina de urgentaclick AICI.

 


   13.04.2022     Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea posturilor la Serviciul Tehnic Administrativ.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   12.04.2022     Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de medic in specialitatea medicina sportiva la Ambulatoriul pentru Sportivi.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   11.04.2022     Erata la rezultatele obtinute la contestatiile depuse la proba scrisa la examenul de promovare in grad imediat superior celui de debutant pentru asistenti medicali si infirmiere.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   11.04.2022     Anunt privind rezultatele obtinute de candidata la examenul de promovare in grad profesional din functia de economist II in functia de economist I la Serviciul Contabilitate.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   08.04.2022     Anunt privind rezultatele obtinute la contestatiile depuse la proba scrisa la examenul de promovare in grad imediat superior celui de debutant pentru asistenti medicali si infirmiere.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   08.04.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs un post cu norma intreaga de medic in specialitatea Medicina interna la Sectia clinica Medicina Interna I.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru tematicaclick AICI.


   07.04.2022     Anunt privind rezultatele la proba scrisa la examenul de promovare in grad imediat superior celui de debutant pentru infirmiere.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   06.04.2022     Anunt privind rezultatele la proba scrisa la examenul de promovare in grad imediat superior celui de debutant pentru asistenti medicali si registrator medical UPU-SMURD.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   05.04.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant pe perioada nedeterminata de referent IA (M) la Serviciul RUNOS.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru bibliografieclick AICI.

  Pentru fisa postuluiclick AICI.

 


   04.04.2022     Anunt privind rezultatele obtinute la contestatiile depuse la selectia dosarelor pentru examenul de promovare in grad imediat superior celui de debutant pentru asistenti medicali.

  Pentru detaliiclick AICI.


   04.04.2022     Anunt privind programarea examenului de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare celei de debutant pentru personalul contractual din cadrul SCJUBV.

  Pentru asistenti medicali si registrator medical UPUclick AICI.

  Pentru infirmiereclick AICI.


   01.04.2022     Anunt privind lista candidatilor admisi/respinsi la examenul de promovare in treapta imediat superioara celei de debutant pentru infirmiere, asistenti medicali si registrator medicali.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   30.03.2022     Anunt privind rezultatele concursului pentru ocuparea pe perioada determinata a postului de medic specialist medicina interna la Sectia Medicina Interna II si a postului de medic specialist medicina interna la Sectia Clinica Medicina Interna III.   .

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   30.03.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi contractuale vacante pe perioada nedeterminata:

         - un post de sofer autosanitara III la Serviciul Administrativ-Transporturi;

         - 4 posturi de ingrijitoare la Serviciul Administrativ-Transporturi;

         - 3 posturi de muncitor necalificat (deseuri/spatii verzi) la Serviciul Administrativ-Transporturi (pentru Pavilion Astra, Marzescu si Tractorul);

         - 4 posturi de muncitor IV-electricieni la Atelierul nr.2.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru cerere de inscriere la concursclick AICI.

  Pentru acord privind prelucrarea datelor cu caracter personalclick AICI.

  Pentru fisa postului:

         - sofer autosanitara IIIclick AICI;

         - ingrijitoareclick AICI;

         - muncitor necalificat (deseuri/spatii verzi)click AICI;

         - muncitor IV-electricieniclick AICI.

  Pentru bibliografie:

         - sofer autosanitara IIIclick AICI;

         - ingrijitoareclick AICI;

         - muncitor necalificat (deseuri/spatii verzi)click AICI;

         - muncitor IV-electricieniclick AICI.

 


   28.03.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs un post cu norma intreaga de medic in specialitatea Medicina sportiva la Ambulatoriul pentru sportivi din cadrul spitalului.

  Perioada de inscriere: 25 Martie-8 Aprilie 2022, ora 14:00.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru tematicaclick AICI.

 


   25.03.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare in grad profesional imediat superior a personalului contractual pentru functia de economist, gradul II.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru tematica si bibliografieclick AICI.

 


   23.03.2022     Anunt privind rezultatul final obtinut de candidata la probele concursului de ocupare a functiei vacante de medic sef la Laborator clinic de Analize Medicale.

  Pentru detaliiclick AICI.

 


   22.03.2022     Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea unui post temporar vacant de medic specialist in specialitatea medicina interna la:

         - Sectia Clinica Medicina Interna III - click AICI;

         - Sectia Clinica Medicina Interna II - click AICI.

 


   18.03.2022     Anunt privind rezultatul probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea unui post de referent IA (M) la Serviciul RUNOS .

  Pentru detaliiclick AICI.


   17.03.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza examen de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare celei de debutant pentru personalul contractual din cadrul SCJUBV.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru tematica si bibliografie:

         - asistenti medicali generalisti, specialitati medicale - click AICI;

         - asistenti medicali generalisti, specialitati chirurgicale- click AICI;

         - asistenti medicali generalisti ATI si TIC - click AICI;

         - asistenti medicali generalisti UPU - click AICI;

         - asistenti medicali generalisti, laborator de angiografie - click AICI;

         - asistenti medicali radiologie - click AICI;

         - asistenti medicali endoscopie - click AICI;

         - asistenti medicali, laborator analize medicale - click AICI;

         - asistenti medicali generalisti, ambulator - click AICI;

         - registrator medical UPU - click AICI;

         - infirmiere - click AICI.

 


   16.03.2022     Anunt privind notele obtinute de candidati la examenul de medic specialist Medicina interna.

  Pentru detaliiclick AICI.


   16.03.2022     Anunt privind examenul pentru ocuparea functiei vacante de conducere de sef de laborator la Laborator Clinic Analize Medicale.

  Pentru detaliiclick AICI.


   11.03.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi temporar vacante cu norma intreaga:

                            - medic specialist, specialitatea medicina interna la Sectia Medicina Interna II;

                            - medic specialist, specialitatea medicina interna la Sectia clinica Medicina Interna III;

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru tematicaclick AICI.


   09.03.2022     Concursul pentru ocuparea postului vacant de medic specialitatea medicina interna  la Sectia Clinica Medicina Interna I va avea loc luni 14 martie 2022, ora 9:00 , la sediul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, din str.Calea Bucuresti nr.25-27 Brasov, etajul VI.

 


   03.03.2022     Anunt privind rezultatul final al concursului pentru ocuparea postului de medic primar specialitatea medicina de laborator la Laborator Clinic Analize Medicale.

  Pentru detaliiclick AICI.


   03.03.2022     Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs un post contractual pe perioada nedeterminata de referent IA (M) la Serviciul RUNOS.

  Pentru detaliiclick AICI.

  Pentru bibliografieclick AICI.

  Pentru fisa postuluiclick AICI.


   01.03.2022   Concursul pentru ocuparea postului de medic primar specialitatea medicina de laborator va avea loc in data de 02.03.2022, ora 9:00, la sediul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, din str. Calea Bucuresti, nr.25-27, Brasov.


   11.02.2022   Anuntpentru inscriere la concurs pentru medic primar medicina interna.

  Pentru detaliiclic AICI.


    11.02.2022   Anunt privind rezultatul concursului pentru ocuparea unui post de medic la sectia ATI.

  Pentru detaliiclic AICI.


   10.02.2022   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul pentru ocuparea unui post de medic la sectia Medicina Interna 1.

  Pentru detaliiclic AICI.


   08.02.2022   Concursul organizat in vederea ocuparii a 12 posturi vacante de medic specialist, in specialitatea A.T.I. la Sectia Clinica A.T.I., va avea loc in perioada 10-11 februarie 2022 la ora 10:00 la sediul SCJUBV, din strada Calea Bucuresti nr. 25-27.


   01.02.2022   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea functiei de Sef Laborator Clinic Analize Medicale.

   Pentru detaliiclick AICI. 


   28.01.2022   Pentru rezultatul final la concursul pentru ocuparea postului de medic specialist in specialitatea  medicina interna la Sectia Clinica Medicina Interna I, clic AICI.


   27.01.2022   Pentru rezultatele finale la concursul de infirmier la SCJU Brasov, clic AICI.


   27.01.2022   Pentru rezultatele finale la concursul de brancardier la SCJU Brasov, clic AICI.


   27.01.2022   Pentru rezultatele finale la concursul de asistent medical medicina generala la SCJU Brasov, clic AICI.


    26.01.2022   Pentru rezultatul contestatiei la concursul de asistent la sectia ATI, clic AICI.


   26.01.2022   Concursul pentru ocuparea unui post de medic specialist confirmat in specialitatea medicina interna la Sectia Clinica Medicina Interna I va avea loc in data de 27 ianuarie 2022 ora 9 00, la sediul S.C.J.U.Brasov din str.Calea Bucuresti nr.25 - 27 Brasov.


   25.01.2022   Anunt privind borderoul de notare la proba scrisa pentru functiile:

                            - asistent medical in specialitatea medicina generala la Sectia clinica ATIclick AICI;

                            - infirmiera la Sectia clinica ATIclick AICI;

                            - brancardier la Sectia clinica ATIclick AICI.


   20.01.2022   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs un post cu norma intreaga de medic in specialitatea Medicina interna la Sectia clinica Medicina interna I.

   Perioada de inscriere: 21 ianuarie - 4 februarie 2022, ora 14:00.

   Pentru detaliiclick AICI.

 

   Pentru tematicaclick AICI.


   14.01.2022   Anunt privind selectia dosarelor la concursul de angajare pe perioada nedeterminata pentru posturile:

                            - asistent medical in specialitatea medicina generala la Sectia clinica ATIclick AICI;

                            - infirmiera la Sectia clinica ATIclick AICI;

                            - brancardier la Sectia clinica ATIclick AICI.


   14.01.2022   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs functia de sef Laborator clinic de Analize medicale.

   Perioada de inscriere: 14-28 ianuarie 2022, ora 14:00.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru bibliografieclick AICI.

   Pentru teme-cadru pentru proiectul de managementclick AICI.


   10.01.2022   Anunt privind rezultatele probei de selectie a dosarelor de inscriere depuse in vederea participarii la concursul organizat pentru ocuparea unui post de medic primar specialitatea medicina de laborator.

   Pentru detaliiclick AICI.


   29.12.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi contractuale vacante pe perioada nedeterminata:

                            - 10 posturi de asistent medical in specialitatea medicina generala la Sectia clinica ATI;

                            - 10 posturi de infirmiera la Sectia clinica ATI;

                            - 3 posturi de brancardier la Sectia clinica ATI.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru bibliografie:

                            - asistent medicalclick AICI;

                            - infirmiera si brancardierclick AICI.

   Pentru fisa postului:

                            - asistent medicalclick AICI;

                            - infirmieraclick AICI;

                            - brancardierclick AICI.


   27.12.2021   Anunt privind rezultatele finale la concursul de angajare pe perioada determinata pentru postul de referent de specialitate II.

   Pentru detaliiclick AICI.


   27.12.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov scoate la concurs urmatoarele posturi:

                            - un post cu norma intreaga de medic specialist confirmat in specialitatea Medicina sportiva la Ambulatoriul pentru sportivi;

                            - un post cu norma intreaga de medic primar confirmat in specialitatea Medicina de laborator pentru Laboratorul clinic de Analize medicale.

   Perioada de inscriere: 24 decembrie 2021-7 ianuarie 2022, ora 14:00.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru tematica pentru examenul de:

                            - medic specialist in specialitatea Medicina sportivaclick AICI;

                            - medic primar in specialitatea Medicina de laboratorclick AICI.


   20.12.2021   Anunt privind selectia dosarelor la concursul de angajare pe perioada determinata pentru urmatoarele posturi:

                            - brancardiericlick AICI;

                            - infirmiereclick AICI;

                            - referent de specialitate IIclick AICI.


   16.12.2021   Anunt privind rezultatele finale la concursul de angajare pe perioada determinata in functia de registrator medical la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   15.12.2021   Anunt privind rezultatele finale obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor pe perioada nedeterminata de infirmiere, brancardieri si ingrijitoare la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   14.12.2021   Anunt privind rezultatele obtinute de candidati la examenul de promovare in functia de sofer autosanitara II.

   Pentru detaliiclick AICI.


   14.12.2021   Anunt privind rezultatele obtinute de candidati la examenul de promovare in treapta profesionala din functia de registrator medical in functia de registrator medical principal la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   14.12.2021   Anunt privind rezultatul contestatiei la proba scrisa la concursul de angajare pe perioada nedeterminata pentru postul de brancardier la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   14.12.2021   Anunt privind selectia dosarelor la concursul de angajare pe perioada determinata pentru postul de registrator medical la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   14.12.2021   Anunt privind programarea pentru prezentarea la interviu a candidatilor admisi la proba scrisa la concursul de ocupare a posturilor pe perioada nedeterminata (infirmiere si brancardieri) la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   14.12.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, urmatoarele posturi:

                            - 8 posturi de infirmiere debutante;

                            - 4 posturi de ingrijitoare;

                            - 3 posturi de brancardier;

                            - 1 post de referent de specialitate II.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru cerere de inscriere la selectia dosarelorclick AICI.

   Pentru declaratie pe propria raspundere privind antecedentele penaleclick AICI.

   Pentru declaratie privind incadrarea la o alta institutie si situatia de carantina sau izolare la domiciliuclick AICI.

   Pentru acord privind prelucrarea datelor cu caracter personalclick AICI.


   13.12.2021   Anunt privind rezultatele la proba scrisa obtinute de candidati la concursul de ocupare a posturilor pe perioada nedeterminata de infirmiere, brancardieri si ingrijitoare la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.


   13.12.2021   Anunt privind cheia de corectare a testului pentru posturile de:

                            - brancardierclick AICI;

                            - infirmiereclick AICI;

                            - ingrijitoareclick AICI.


   08.12.2021   Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov angajeaza fara concurs, pe perioada determinata, un post contractual vacant de registrator medical la UPU-SMURD.

   Pentru detaliiclick AICI.

   Pentru cerere de inscriere la selectia dosarelorclick AICI.

   Pentru declaratie pe propria raspundere privind antecedentele penaleclick AICI.

   Pentru declaratie privind incadrarea la o alta institutie si situatia de carantina sau izolare la domiciliuclick AICI.

   Pentru acord privind prelucrarea datelor cu caracter personalclick AICI.


   07.12.2021   Erata la anuntul privind selectia dosarelor la concursul de angajare pe perioada nedeterminata pentru posturile de infirmiere, ingrijitoare si brancardieri publicate in anuntul din data de 15 noiembrie 2021.

   Pentru detaliiclick AICI.