marți, 23 iulie 2024
| Intrare
 Sectia de Neurochirurgie Minimizare

Secția de Neurochirurgie din cadrul SCJUBV, înființată în anul 1982, a cunoscut o dezvoltare continuă, iar în momentul de față în acest serviciu activează o echipă tânără și profesionistă implicată atât în tratamentul pacienților cu afecțiuni de urgență, cât și în tratamentul pacienților cronici.

Brașovul este cunoscut în țară ca cea mai importantă zonă turistică. Aceasta clasificare binemeritată aduce pe lângă beneficii și situații neprevazute reprezentate de urgențe traumatice. Calitatea turismului brașovean cuprinde la criterii și posibilitatea asistentei medicale de urgență. Una din misiunile SCJUBV este și acordarea serviciilor medicale în regim de urgență pentru pacienții politraumatizați.

Intervențiile chirurgicale pentru pacienții cu patologie cronică neurochirurgicală oferite de SCJUBV: patologia tumorală cerebrală, traumatologia cranio-cerebrală, hidrocefalia, traumatologia vertebro-medulară (rahisinteză), patologia infecțioasă a sistemului nervos central și patologia degenerativă a coloanei vertebrale.

Sala de operație recent reorganizată deține următoarele dotări:

  • Microscop operator
  • Craniotom
  • High speed Drill
  • Cadru Mayfield
  • Aparat de radiologie mobil           (C-arm)
  • 2 aparate de electrocoagulare
  • Instrumentar de microchirurgie
  • 3 truse de craniotomie
  • 2 truse pentru chirurgie spinală


  
 Concurs Manager 2023 Minimizare

  

  

  15.11.2023  Rezultatul final obținut la concursul pentru ocuparea postului de manager la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Pentru detalii, clic AICI.


  14.11.2023  Decizia comisiei de soluționare a contestațiilor privind soluționarea contestației depuse în cadrul concursului pentru funcția  de manager la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Pentru detalii, clic AICI.


   03.11.2023  Rezultatele obținute la concursul pentru ocuparea postului de manager la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Pentru detalii, clic AICI.


   03.11.2023  Proiect de management al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov. Pentru detalii, clic AICI.


   30.10.2023   Anunț cu privire la rezultatul etapei de verificare a îndeplinirii condițiilor stabilite în anunțul de concurs pentru ocuparea  funcției de MANAGER

    În urma verificării dosarului de înscriere,comisia de concurs anunță următorul rezultat: click AICI.


  25.09.2023  Consiliul de Administrație al SCJUBrașov organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de MANAGER.

    Pentru detalii, clic AICI.   Pentru bibliografie, clic AICIPentru teme-cadru pentru proiectul de management, clic AICI   Pentru calendar desfășurare, clic AICI.